Здравей Гост

просто сън

• 6 Отговора
  • 2865 Прегледи
*

D

просто сън
« -: Май 12, 2005, 12:10:37 am »
Бях в някаква голяма сграда с други хора и гледахме през прозореца,навън летеше някакъв хеликоптер,по едно време хеликоптера започна да пада и се насочи право към съседната сграда..малко се зарадвах че няма да се блъсне при нас но след секунди съседната сграда се срути до основи,след още няколко секунди започна да се срутва и сградата в която бяхме ние.Казах си че тоя път няма да се събуждам за да видя какво ще стане..разпаднах се на парченца и се слях със развалините.После станах невидим за околните,гледах роднините ми с черни дрехи,явно скърбяха за мен. По късно на местото на съборената сграда бяха постролили ново модерно училище за деца.

*

АН

просто сън
« Отговор #1 -: Май 12, 2005, 07:39:23 pm »
звучи, сякаш трябва да полетиш, а или се страхуваш или падаш :)  

*

jinom

• **
  • 1753
просто сън
« Отговор #2 -: Май 12, 2005, 09:45:29 pm »
Хм, тия сънища стават все по-трудни за тълкуване. :D

Аз вярвам че времето променя сънищата на хората и тълковниците не вършат почти никаква работа, защото просто вече няма напълно обикновенни сънища които да се поддават на тълкуване. B)  

*

D

просто сън
« Отговор #3 -: Май 13, 2005, 12:53:13 am »
Цитат
Хм, тия сънища стават все по-трудни за тълкуване. :D

Аз вярвам че времето променя сънищата на хората и тълковниците не вършат почти никаква работа, защото просто вече няма напълно обикновенни сънища които да се поддават на тълкуване. B)
А аз си правя аналогии на сънищата с транзитите в момента:

Сграда ,къща= луна , 4 дом

струпване на много хора на място на катаклизъм=плутон,8-ми дом

разруха или някакъв вид трансформация на дом къща,сграда=луна в 8-ми дом ,и трансформирането и в нещо друго-защо ли пък точно детско училище нямам идея?

Усещане че си преминал портата в друг свят,транзитен плутон в аспект(лош) с управителя на хороскопа,или пък от транзитен марс в 8-ми(марс е показател за 1-ви дом)
Усещане че си невидим и никой не те забелязва-нещо рибешко нептуново и т.н...странна работа

*

АН

просто сън
« Отговор #4 -: Май 13, 2005, 05:42:54 pm »
оригинално тълкуване, но освен с хороскопа покрива ли се с нещо от действителността?

или наистина тия сънища са кой знае каква чужда енергия, която ни показва, че е около нас....

*

D

просто сън
« Отговор #5 -: Май 14, 2005, 08:56:18 pm »
Цитат
оригинално тълкуване, но освен с хороскопа покрива ли се с нещо от действителността?

или наистина тия сънища са кой знае каква чужда енергия, която ни показва, че е около нас....
В къщи правим ремонт на апартамента,а на село обещават да ми приписват къщата(те си обещават от много години най вече на приказки) ,дядо ми е много болен,снощи го сънувах.

Вече като видя строеж ми се повдига,тая година пак строят към 50-ина нови хотела едновременно в Сл.бряг.Събарят старите до основи,зейват едни грозни кратери,и после строят нови.Навсякъде строежи,сезона вече се открива а не са ги довършили.Мен тая работа много не ме топли понеже не са мои)),ама си е грозна картинка.Преди 2-3 години пък сънувах как съм на върха на един хотел когато става нещо като земетресение и една огромна вълна тръгва от морето навън,тогава на това място нямаше нищо а тая година изникнаха 3-4 хотела.
Такива ми ти работи..Кошмари)

*

АН

просто сън
« Отговор #6 -: Май 15, 2005, 05:37:05 am »
бързите транзити в 10-ти дом, а ти сънуваш по 4-ти...

Мигар нищо няма по 10-ти - защото аз бих отнесла посланията на съня и към 10-ти, ако там ми е насочено вниманието и ако работата ме ангажира...