Здравей Гост

Наръчник на рибарката и авджийката

• 55 Отговора
  • 7856 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Наръчник на рибарката и авджийката
« Отговор #20 -: Ноември 02, 2010, 02:02:22 pm »
Била съм с мъж Скорпион-много чаровен, мацките му се лепяха като ваденки, голям сваляч (направо Казанова), ама пълна скръб в леглото.
Много е важен върха на 8-.ми дом, планетите в него и гостодаря на 8-ми дом къде се намира и как е аспектиран.
Щото опре ли работата до секс се включва 8-ми дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #21 -: Ноември 02, 2010, 03:11:32 pm »
Много моля, която не е рибарка или авджийка да не участва активно с мнения в темата, понеже се объркват потребителите и не става ясно кое е от личен опит и къде се пишат просто мисли и разсъждения   ;D. На мен лъвските Слънце и Марс така са ми влезнали под кожата, че по стечение на обстоятелствата направо съм останала без база за сравнение, като изключим едно водолейско Слънце преди 15-16 години. С други думи просто не мога да се изкажа по темата.

P.S. Белика, подписа ти е много интересен. Чувала съм го на български от баба ми в малко по-различен вариант - "Три неща не могат да останат скрити: любовта, парите и кашлицата"
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Ноември 02, 2010, 03:32:54 pm »
Много моля, която не е рибарка или авджийка да не участва активно с мнения в темата, понеже се объркват потребителите и не става ясно кое е от личен опит и къде се пишат просто мисли и разсъждения   ;D. На мен лъвските Слънце и Марс така са ми влезнали под кожата, че по стечение на обстоятелствата направо съм останала без база за сравнение, като изключим едно водолейско Слънце преди 15-16 години. С други думи просто не мога да се изкажа по темата.

P.S. Белика, подписа ти е много интересен. Чувала съм го на български от баба ми в малко по-различен вариант - "Три неща не могат да останат скрити: любовта, парите и кашлицата"

че, кажи за лъвските, какъв е проблема?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #23 -: Ноември 02, 2010, 03:35:34 pm »
Проблема е, че Асц. ми е Козирог и това с казването е много трудна работа  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Ноември 02, 2010, 03:36:56 pm »
според мен Овен с малко рачешки акцент, и щипка жъздушност за идеал - се справя далеч по-блестящо на чаршафния фронт... Или Рак с малко лъвско за кураж например... Там страстта няма прегаряне, а става все по-дълбока и все по-мокра и лепкава...

Разкажи де.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Ноември 02, 2010, 05:43:24 pm »
Проблема е, че Асц. ми е Козирог и това с казването е много трудна работа  :blink:

Ех , защо и моя не беше там... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #26 -: Ноември 02, 2010, 06:05:20 pm »

За да е шарен света  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Ноември 02, 2010, 06:40:03 pm »

За да е шарен света  :blink:

:wub: , а колкото по-шарен толкова по-красив! :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #28 -: Ноември 02, 2010, 06:47:45 pm »
A дали го пъха навсякъде? ;D
ако не му спада  ;)  ;D

Аз нямам точно такива впечатления от мъж Скорпион с Марс в Лъв...
Виж, от мъж Дева с Марс в Лъв(кв с Луна)............... :-[ - негова Венера върху мой Марс и СЛВ, моя Венера върху негова Луна и СЛВ
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #29 -: Ноември 02, 2010, 06:51:10 pm »

Виж, от мъж Дева с Марс в Лъв(кв с Луна)............... :-[ - негова Венера върху мой Марс и СЛВ, моя Венера върху негова Луна и СЛВ

няма ''салам стои си там'' ,казваш..всичко се проучва   ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Ноември 02, 2010, 06:52:11 pm »
A дали го пъха навсякъде? ;D
ако не му спада  ;)  ;D

Аз нямам точно такива впечатления от мъж Скорпион с Марс в Лъв...

И не е за разказване ли? :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #31 -: Ноември 02, 2010, 06:59:27 pm »
Не е  ;D. 12 г се гоним, хващаме и изтърваме и пак така. А онова за "салам, стой си там" - как да си стои бе?!?!? Такова нЯщо изтърва ли се  :85: и всеки път е все по-добре от предишния, и все си мисля, че няма накъде да е по-добре... Върхът на моя 8 дом - в Телец, Венера в Телец, при него - в Лъв, огромен стелиум в Дева - Уран, Плутон, Слънце, Меркурий и Венера в Лъв, пак в 8ми. `ич не е за приказване.... А вие - мъж Скорпион - маааааааа гола вОда!!! Ти го ръчкаш, оно се поти на една поза - не обичал да ги сменя - скука ви казваааам!

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #32 -: Ноември 02, 2010, 07:11:24 pm »
А онова за "салам, стой си там" - как да си стои бе?!?!? Такова нЯщо изтърва ли се  :85: и всеки път е все по-добре от предишния, и все си мисля, че няма накъде да е по-добре... Върхът на моя 8 дом - в Телец

то не ставаше много въпрос за мръвката,ми дали го пъха навсякъде..щото нали това е въпроса  ;D ;D
А за страстИтИ..имаш Телец на К8,и аз..значи ясно  :72:  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #33 -: Ноември 02, 2010, 07:39:03 pm »
Щото Везни/венера е на АСЦ, с Венера и у8....

А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #34 -: Ноември 02, 2010, 08:09:21 pm »
Щото Везни/венера е на АСЦ, с Венера и у8....

би трябвало да си чувствена и да се наслаждаваш на мръвките  :P, с тази Венера върху Луната му..всъщност незнам как си му влияла,ти ще кажеш,но по принцип Венера/Луна не е толкова по секса,колкото по любовта...с негов Лунен възел там може би те е обичал именно заради сексуалната ви съвместимост

*

Yaya

• 2265
« Отговор #35 -: Ноември 02, 2010, 08:58:14 pm »
Нямам идея, Лилавке. Моя Марс е ясен. За неговата Луна - той все пак е Дева, те са скрити лимонки. Не знам дали ме е обичал, дали емоционално е бил свързан с мен. Факт е, че помни много дребни детайли от връзката ни, колкото и непостоянна да е. Напоследък дори се оплаква от по-скоро демонстрирана от мен сексуалност, отколкото емоционалност. Това може само да ме радва. Но е факт, че връзката е кармична. Дано не е за лошо, че 8 дом е и дом на края и смъртта  ;)

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #36 -: Ноември 02, 2010, 09:11:59 pm »
То и Иван Вазов си е умрял с бая активен 8 дом май  :85:

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Ноември 02, 2010, 10:07:15 pm »
Замислихте ме , какво да правя с тоя Рак на К8.... :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Ноември 02, 2010, 10:20:46 pm »
Замислихте ме , какво да правя с тоя Рак на К8.... :P ;D

това за теб ли?
ти ще си им майка,ще им даваш да бозаят  ;D

Стига де..., писна ми от млекопитаещи...
Нещо друго като алтернатива няма ли? ;D ;D :P

*

holanda

« Отговор #39 -: Ноември 02, 2010, 10:28:39 pm »

Нещо друго като алтернатива няма ли? ;D ;D :P

ти си с Рака на К8,ти си дащна..ти ще кажеш..може би им правиш кифтенца и турски баници,а после право в шатрата  ;D

of,много съм се разлигавила,трябва някой да ме вкара в строи  ;D