Марая,дай малко помощ!Според композита(ако не съм сбъркала де,нали трябва да е композит,не синастрия) на пълнолунието и моя натал дали има нещо много особено?Много планети са се навъдили в 5ти дом
Знаех си,че нещо съм объркала Ето я синастрията
Цитат на: Last_Kiss в Ноември 08, 2010, 08:06:21 pmЗнаех си,че нещо съм объркала Ето я синастрията Лас Кис , според мен пак сташа дума за любов...
демек,Луната щото прави тригон с нечия Луна от синастрията,ще се отрази някак на отношението между двамата партньори ли?
Цитат на: Марая в Ноември 08, 2010, 09:16:05 pmМина ли ти? :blink:кое
Мина ли ти? :blink:
Крака бе , как кое?
Най- после, след това пълнолуние на 21.11 малко нещатаще си дойдат на място - Венерата е тръгнала директно,Jupiter и той се е обърнал вече - до 10-ти Декември...пей сърце :mellow:( че с ретро Мерка съвпад Плутон- ще е "затвори уста " и то в козия-рогЪ )
[По-бързо да излизат от рибите , че ми писна....и той и уран да се маЩат...
Цитат на: Moonlady в Ноември 09, 2010, 03:52:51 amНай- после, след това пълнолуние на 21.11 малко нещатаще си дойдат на място - Венерата е тръгнала директно,Jupiter и той се е обърнал вече - до 10-ти Декември...пей сърце :mellow:( че с ретро Мерка съвпад Плутон- ще е "затвори уста " и то в козия-рогЪ )По-бързо да излизат от рибите , че ми писна....и той и уран да се маЩат...