Нереална, картата ти е много динамична от към прогресии и дирекции, и ще е така още около няколко години. След около 2 месеца ще направиш някаква грандиозна промяна, било в мисленето, било в действията си. Сега си на кръстопът, но както се казва промяната диша във врата ти.
Прогресивна Луна ще направи точен съвпад с нат. Уран. Това е аспекта на генеалността. Засегнат пряко ще бъде и Меркурий /опозиция/. Прогр. Меркурий е в съвпад с нат. Марс.
Марс в картата е в падение и е управител на 10 дом. Меркурий е силен - най-високо поставената планета в радикса ти и е в гокленова зона. Мисля, че Меркурий ще стресне спящия ти Марс, провокирайки го да действа. Дир. Венера е в съвпад с нат. Меркурий - трябва да има доста вдъхновяващи идеи, които да се осъществят в близките години. Според мен ще имаш някаква грандиозна смяна в професионален план. След 3год. пр. Слънце е в съвпад с нат. Луна. Тогава ще береш плодовете на нещото, което ще стартира много скоро. Ще бъде много мощен период за теб. Дирекционен Юпитер на МЦ ти казва, че ти се отварят вратите. Съдбата е на твоя страна.
Мисля, че тр. Уран в Овен ще засили нещата.