Здравей Гост

Гледаме на БОБ - Вашите въпроси към Маг Михаела

• 816 Отговора
  • 144206 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Гледаме на БОБ - Вашите въпроси към Маг Михаела
« Отговор #300 -: Ноември 18, 2010, 03:39:23 am »
Много специален въпрос към боба и Маг Михаела.... ;D ;D
Ще завършат ли добре събитията на 23.11.2010г....
 :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #301 -: Ноември 18, 2010, 04:04:04 am »
Марая, аз на боб не мога да гледам, но ти видях транзитите за въпросната дата. Не знам с какво е свързано събитието, но Слънце ти е на Асцендент.  ;D Имаш хубави транзити.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #302 -: Ноември 18, 2010, 05:52:40 am »
Марая, аз на боб не мога да гледам, но ти видях транзитите за въпросната дата. Не знам с какво е свързано събитието, но Слънце ти е на Асцендент.  ;D Имаш хубави транзити.

От твоите устни в божиите уши! :kissd:
Важна дата ....много! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #303 -: Ноември 19, 2010, 06:12:32 am »
няма ли сега кой да гледа на Боб?
трябва да сложим някои за нoщна смяна  ;D

*

Divna

« Отговор #304 -: Ноември 19, 2010, 06:16:42 am »
няма ли сега кой да гледа на Боб?
трябва да сложим някои за нoщна смяна  ;D

Какъв ти е въпроса? Мога да се пробвам на транзити.  ;D

*

nerealna

« Отговор #305 -: Ноември 19, 2010, 06:24:16 am »
дивна,  ще се пробваш ли и на мен ? :blink:
само че нямам въпрос ..евентуално нещо, някакво събитие  ако ти направи впечетление ...

може и утре, че сега първа е шаренката  ;D

*

holanda

« Отговор #306 -: Ноември 19, 2010, 06:27:03 am »
може да го формулираме така-ще преживея ли някаква хубава споделена любовна емоцийка в скоро време..дали транзитите ще покажат  ;D

*

Divna

« Отговор #307 -: Ноември 19, 2010, 06:27:17 am »
Какъв ти е въпроса? Мога да се пробвам на транзити.  ;D

проблема е,че се колебая между няколко ''неща'',а незнам кое е най-доброто за мен.. ;D
пък и имам един въпрос ,които ми е малко по- ''тайна майна''.. :rolleyes:

Тайните, знаеш къде.  ;) ;D
Слушам те!

*

Divna

« Отговор #308 -: Ноември 19, 2010, 06:28:03 am »
може да го формулираме така-ще преживея ли някаква хубава споделена любовна емоцийка в скоро време..дали транзитите ще покажат  ;D

Би трябвало.
Нямам ти данните.

*

Divna

« Отговор #309 -: Ноември 19, 2010, 06:29:10 am »
дивна,  ще се пробваш ли и на мен ? :blink:
само че нямам въпрос ..евентуално нещо, някакво събитие  ако ти направи впечетление ...

може и утре, че сега първа е шаренката  ;D

Мога ли да ти откажа! За мен ще бъде чест!  :blink:
Какви са ти данните?

*

holanda

« Отговор #310 -: Ноември 19, 2010, 06:43:14 am »
Би трябвало.
Нямам ти данните.

ще помисля,не съм много сериозна в това запитване,а отговора си иска своята заигравка,затова се отказвам за момента  :blink: :wub:

*

Divna

« Отговор #311 -: Ноември 19, 2010, 06:48:34 am »
Би трябвало.
Нямам ти данните.

ще помисля,не съм много сериозна в това запитване,а отговора си иска своята заигравка,затова се отказвам за момента  :blink: :wub:

Времето е наше!  :blink:
Винаги ще я погледна, когато решиш.

*

Divna

« Отговор #312 -: Ноември 19, 2010, 07:04:35 am »
Нереална, картата ти е много динамична от към прогресии и дирекции, и ще е така още около няколко години. След около 2 месеца ще направиш някаква грандиозна промяна, било в мисленето, било в действията си. Сега си на кръстопът, но както се казва промяната диша във врата ти.
Прогресивна Луна ще направи точен съвпад с нат. Уран. Това е аспекта на генеалността. Засегнат пряко ще бъде и Меркурий /опозиция/. Прогр. Меркурий е в съвпад с нат. Марс.
Марс в картата е в падение и е управител на 10 дом. Меркурий е силен - най-високо поставената планета в радикса ти и е в гокленова зона. Мисля, че Меркурий ще стресне спящия ти Марс, провокирайки го да действа. Дир. Венера е в съвпад с нат. Меркурий - трябва да има доста вдъхновяващи идеи, които да се осъществят в близките години. Според мен ще имаш някаква грандиозна смяна в професионален план. След 3год. пр. Слънце е в съвпад с нат. Луна. Тогава ще береш плодовете на нещото, което ще стартира много скоро. Ще бъде много мощен период за теб. Дирекционен Юпитер на МЦ ти казва, че ти се отварят вратите. Съдбата е на твоя страна.
Мисля, че тр. Уран в Овен ще засили нещата.
« Последна редакция: Ноември 19, 2010, 07:11:07 am от Divna »

*

nerealna

« Отговор #313 -: Ноември 19, 2010, 07:13:12 am »
Огромно благодаря, Дивна!!!  :wub:

и аз интуитивно усещам, че нещо ще се случи ...но не знам какво ...започнала съм промяната в мисленето, но още съм съвсем в началото ...
за работата и в соларите бях писала, че искам да я сменям, но още нищо не съм предприела ...дано стане както казваш  :blink:
още веднъж  :wub:

*

Divna

« Отговор #314 -: Ноември 19, 2010, 07:17:23 am »
Огромно благодаря, Дивна!!!  :wub:

и аз интуитивно усещам, че нещо ще се случи ...но не знам какво ...започнала съм промяната в мисленето, но още съм съвсем в началото ...
за работата и в соларите бях писала, че искам да я сменям, но още нищо не съм предприела ...дано стане както казваш  :blink:
още веднъж  :wub:

Уверена съм, че ще имаш промени свързани с работата. Ще береш "плодове", не се притеснявай. Имаш много показатели за успех.

ПП: не съм гледала соларните карти, но и тях ще погледна.

*

nerealna

« Отговор #315 -: Ноември 19, 2010, 07:21:17 am »
Уверена съм, че ще имаш промени свързани с работата. Ще береш "плодове", не се притеснявай. Имаш много показатели за успех.
дано :)
и аз така си мислех най- вече заради- солара - пълен 10 ти соларен дом, дир. юпитер на мц, а транзитния юпитер също на мц след 2-3 месеца, обаче така като го чуя от друг и ставам по-уверена :)
на теб ти пожелавам да си много щастлива !  :blink:

*

Divna

« Отговор #316 -: Ноември 19, 2010, 07:34:36 am »
Мислила ли си да правиш нещо в дома си?

Имаш определено голяма трансформация, касаеща работата ти, а от там и до някаква степен бъдещата ти съдба. Започнала е тази година /сол. Плутон и сол. СЛВ в 10 сол.дом/.
Следващата сол. година няма да е лека, но ще има действие.
Мислила ли си да се занимаваш с нещо, което може да го вършиш в дома си?
Сол. Луна е на сол. К8, а сол. К12 е на нат. Луна - ще помагаш и ще бъдеш в услуга на хората. Работата е хуманна и може би основно ще я вършиш в домашни условия.

*

nerealna

« Отговор #317 -: Ноември 19, 2010, 01:52:12 pm »
Мислила ли си да правиш нещо в дома си?
Имаш определено голяма трансформация, касаеща работата ти, а от там и до някаква степен бъдещата ти съдба. Започнала е тази година /сол. Плутон и сол. СЛВ в 10 сол.дом/.
Следващата сол. година няма да е лека, но ще има действие.
Мислила ли си да се занимаваш с нещо, което може да го вършиш в дома си?
Сол. Луна е на сол. К8, а сол. К12 е на нат. Луна - ще помагаш и ще бъдеш в услуга на хората. Работата е хуманна и може би основно ще я вършиш в домашни условия.
не съм мислила за работа от къщи. за сега нищо такова не ми се очертава ...но ще видим.
винаги съм искала работата ми да бъде свързана с това, да помагам на хората. по принцип искам да се занимавам с деца.

*

nerealna

« Отговор #318 -: Ноември 19, 2010, 01:54:43 pm »
Oхоо neralna, ти имаш диплома по психология нали?
Значи съм уселил момента кога да те питам за сънища. ;D
имам диплома, но и един ден практика нямам ...така че не ми се връзвай много  ;D
а иначе мн ме бива да замаявам дечица ... като теб  ;D

пък и то дечица, мъже - все тая  ;D

« Отговор #319 -: Декември 01, 2010, 02:27:00 am »
Oceanborn, само да споделя,че първия път като ми гледа на боб ми каза за една жена,тоест, че има там някаква жена,аз тогава не знаех,но сега вече знам,че има и знам и коя е,та за сведение,че боба има право  ;) :wub: