Здравей Гост

Гледаме на БОБ - Вашите въпроси към Маг Михаела

• 816 Отговора
  • 143760 Прегледи
*

nerealna

Re:Гледаме на БОБ - Вашите въпроси към Маг Михаела
« Отговор #40 -: Ноември 09, 2010, 01:56:43 pm »
който иска ще му гледам на и-дзин. но само по един въпрос на ден .... няколко дни, защото най вероятни после ще ми омръзне ...  ;D

въпроса, обаче, трябва да е значим, да не питате за дреболии. може да е като искане на съвет от идзин. примерно - "добре ли ще е за мен еди какво си"?

понеже мн се интересувате от мъже, може да се пита - "как ще се развият отношенията ми с еди кой си" ..

може и въпрос - "ще се изпълни ли желанието ми..."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Ноември 09, 2010, 02:09:27 pm »
Нереална, аз кога ти рекох още в хорарната да си направите една тема и-дзин-ките за въпросчета, но явно си ме пропуснала в тълпата.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

« Отговор #42 -: Ноември 09, 2010, 02:48:19 pm »
прочетох ти го още тогава , но ми се стори мн задължаващо да правя цяла тема ...затова пропуснах  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Ноември 09, 2010, 04:38:13 pm »
прочетох ти го още тогава , но ми се стори мн задължаващо да правя цяла тема ...затова пропуснах  ;)

Привет Нереална! ;D
Ако все още има свободни часове да питам!
Ще се оправи ли кучето ми , че нещо му стана и е като трупче от 2часа... :03: :03: :03: , заведоха го на лекар ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #44 -: Ноември 09, 2010, 04:54:06 pm »
ще се оправи, но след забавяне. известно време ще боледува.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Ноември 09, 2010, 04:57:10 pm »
ще се оправи, но след забавяне. известно време ще боледува.

Мерси много! :'( :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #46 -: Ноември 09, 2010, 04:58:25 pm »
Здравей Нереална, вече попитах боба, но искам да видя И-дзен какво ще покаже. Ще успея ли да се сдобия с жилище в рамките на 1 година?
Благодаря ти предварително за отделеното време и внимание.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Uran

• 6041
« Отговор #47 -: Ноември 09, 2010, 05:04:36 pm »
Исидора, ти продаде ли старото? (Нали ти пусна хорар преди време?)

« Отговор #48 -: Ноември 09, 2010, 05:05:52 pm »
Здравей Уран,
аз нямам жилище за продан, хорарът беше за съквартирантка, имам отговор, но искам да изчакам още малко и ще дам обратна връзка по него.

П.С. Знам, че е доста амбицизно от моя страна да тръгна да купувам жилище във Варна, но честно казано 10 години по девически пансиони и квартири стигат, ще видим какво ще стане, дано и родителското тяло да удари едно рамо, че иначе сама ще ми е малко трудно.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

nerealna

« Отговор #49 -: Ноември 09, 2010, 05:48:58 pm »
Здравей Нереална, вече попитах боба, но искам да видя И-дзен какво ще покаже. Ще успея ли да се сдобия с жилище в рамките на 1 година?

получи се малко противоречив отговор - от една страна ще смениш местоживеенто си, от друга - желанието ти да си купиш жилище в този период няма да се изпълни ...както си ги планирала.нещата ще се забавят. сега е момент на пауза. по добре е да изчакаш. ще получиш помощ от където най малко очакваш.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #50 -: Ноември 09, 2010, 05:59:49 pm »
Привет Нереална  :blink:
Може ли и аз да се включа с едно въпросче, ако не е нахално от моя страна.
Та въпросът ми е как ще се развият отношенията ми с Д?

« Отговор #51 -: Ноември 09, 2010, 06:05:26 pm »

получи се малко противоречив отговор - от една страна ще смениш местоживеенто си, от друга - желанието ти да си купиш жилище в този период няма да се изпълни ...както си ги планирала.нещата ще се забавят. сега е момент на пауза. по добре е да изчакаш. ще получиш помощ от където най малко очакваш.

Така показа и боба, има забавяне и в момента не е удачно да се действа в тази насока, макар че това на нея и е фикс-идея. Ще получи помощ от мъж.

« Отговор #52 -: Ноември 09, 2010, 06:14:05 pm »
Може ли и мастерката на боба да зададе едно въпросче: Ще имам ли дете/деца от партньора с когото съм в момента?
Благодаря!

*

nerealna

« Отговор #53 -: Ноември 09, 2010, 06:16:56 pm »
Привет Нереална  :blink:
Може ли и аз да се включа с едно въпросче, ако не е нахално от моя страна.
Та въпросът ми е как ще се развият отношенията ми с Д?

не е нахално, но си има правила в и-дзин - гледа се един път на ден  :blink:

въпреки това днес за трети път го правя

скоро ще има някакво недразумение м/у вас. възможно е и да има намеса на трето лице, което ще се яви като пречка за връзката ви.
за да се развият добре отношенията ви, се изискват упорити усилия от твоя страна.

« Отговор #54 -: Ноември 09, 2010, 06:21:50 pm »
   Хееей, Нереална, ти не си ли на работа  :blink:? Я и аз да се включа в кюпа - я виж там за мен И-дзина - ко ще каже - Ще се появи ли скоро нова любов в живота ми?

« Отговор #55 -: Ноември 09, 2010, 06:25:58 pm »
   Хееей, Нереална, ти не си ли на работа  :blink:? Я и аз да се включа в кюпа - я виж там за мен И-дзина - ко ще каже - Ще се появи ли скоро нова любов в живота ми?

Муце,нареди се на опашката, че аз чакам за деца ;D

*

nerealna

« Отговор #56 -: Ноември 09, 2010, 06:34:40 pm »
Може ли и мастерката на боба да зададе едно въпросче: Ще имам ли дете/деца от партньора с когото съм в момента?
Благодаря!

и дзин те съветва да първо да се успокоиш, да не си измисляш проблеми, да не позволяваш външни хора да ти въздействат и чак тогава да мислиш за деца.  ;)

необходимо ти е да постигнеш първо вътрешен покой . да постигнеш вътрешно щастие

« Отговор #57 -: Ноември 09, 2010, 06:36:21 pm »
Благодаря!

и дзин те съветва да първо да се успокоиш, да не си измисляш проблеми, да не позволяваш външни хора да ти въздействат и чак тогава да мислиш за деца.  ;)

необходимо ти е да постигнеш първо вътрешен покой . да постигнеш вътрешно щастие

Хахаха и аз сега хвърлих и ми се получи почти същото :) 58 - 51 :)

*

nerealna

« Отговор #58 -: Ноември 09, 2010, 06:41:16 pm »

работенето ми е правопропорционално на заплащането  ;)

и последно включване за днес !

дейзи, в момента си избрала съзнателно уединение. сега събираш сили за бъдещето. скоро ще получиш неочаквано известие или гост.

някой друг път питай пак за любов ...че сега монетките се измориха, аз също  ;D

« Отговор #59 -: Ноември 09, 2010, 07:26:47 pm »
   Голямо мерси  :wub: - верно показват.