Здравей Гост

Гледаме на БОБ - Вашите въпроси към Маг Михаела

• 816 Отговора
  • 144170 Прегледи
Re:Гледаме на БОБ - Вашите въпроси към Маг Михаела
« Отговор #100 -: Ноември 09, 2010, 10:58:31 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=rhcfnaEZCnM&feature=related

:rolf: :rolf: Ko e tuj нещо дето мяза на онуй нещо..... ;D ;D ;D

Венера като управител на слънце в телец е darila телците към вкус и удоволствия...
Имат противоречия , защото те са земен знак , а богинята Венера иска лукс , удоволствия , вкус към поезия , изкуство , музика..... :blink:

Дааа,така е! Наистина, нищо човешко не им е чуждо,но винаги търсят хубавото,скъпото и вещите. За мен Телеца е много добър в това! Лили Иванова е типичен Телец и за нея мога да кажа само - упоритост, пари и поддръжка. Факт обаче е,че Телеца си прилича много с Девата по отношение на излъчването - резервирано и оскъдно, но след като имат възможност да се доверят, се отварят. Козирога например, дори след 5 години може да не се отвори, много са мнителни.

За Девите не го споделям, за Козирога на 50%, но за Телеца - леле, божествени са в леглото  :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Ноември 09, 2010, 11:01:32 pm »
аз като представител на слънце в телец ще ви кажа, че е вярно това, че обичаме лукса, удоволствията и въобще живота  ;)
нищо човешко не ни е чуждо  ;)

Харесвам много Телеца по редица причини....Една от които е вкуса към удоволствието  ;D , харесвам това , че са много земни , че раbotata не им се опъва , те са готови на всичко за да успеят....

Темата за близнака е много чувствителна за мен Крис  и със сигурност си мисля , че бъдещето с него е твърде несигурно , а настоящето е твърде далеч... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #102 -: Ноември 09, 2010, 11:02:15 pm »
И аз искам да попитам нещо :blink:
Може ли да се каже,кога ще проговори синът ми?

Мерси :blink:

Ще ми хвърлите ли и на мен един боб?

*

Марая

• 28287
« Отговор #103 -: Ноември 09, 2010, 11:06:18 pm »
Движещите ги забавлението: Овен, Телец, Близнаци и Везни..
*говоря за асценденти по сидерал, защото реално АС е подхода ни към живота

Стрелеца е краен, както Близнаци, но за разлика от близнака, Стрелец търси вдъхновение - кауза

Живеят за мига и двата знака...., допълват се защото са в опозиция , защото са проекция еди на друг , но докато Стрелеца е там нейде далеч в бъдещето , Близнака е на много места и така ,често не стига до там , за където е тръгнал! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #104 -: Ноември 09, 2010, 11:06:24 pm »
аз като представител на слънце в телец ще ви кажа, че е вярно това, че обичаме лукса, удоволствията и въобще живота  ;)

Харесвам много Телеца по редица причини....Една от които е вкуса към удоволствието  ;D , харесвам това , че са много земни , че раbotata не им се опъва , те са готови на всичко за да успеят....

Темата за близнака е много чувствителна за мен Крис  и със сигурност си мисля , че бъдещето с него е твърде несигурно , а настоящето е твърде далеч... ;D ;D

На мен Близнака мъж не ми допада. Имала съм много горчив опит с гаден Близнак на 29.05 и това е най-злобния човек с когото съм имала връзка... не искам да си спомням. Но познавам Юнски близнаци мъже, с който ми е много забавно. За мене това са объркани хора.

« Отговор #105 -: Ноември 09, 2010, 11:08:52 pm »

Детето ще проговори скоро, не се притеснявай! Боба се нарежда перфектно и на всички редове е пълен!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #106 -: Ноември 09, 2010, 11:10:43 pm »

Детето ще проговори скоро, не се притеснявай! Боба се нарежда перфектно и на всички редове е пълен!

Благодаря ти :blink:Дай Боже!

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Ноември 09, 2010, 11:11:39 pm »

На мен Близнака мъж не ми допада. Имала съм много горчив опит с гаден Близнак на 29.05 и това е най-злобния човек с когото съм имала връзка... не искам да си спомням. Но познавам Юнски близнаци мъже, с който ми е много забавно. За мене това са объркани хора.

Никога не съм имала отношения с мъж Близнак в интимен план....Струва ми се загуба на време , не мисля , че може да ми прикове вниманието.....Но имам набор от познати близнаци ....колекция  ;D ;D , ще разплета кармичните задачи на СЛВ... ;D ;D

« Отговор #108 -: Ноември 09, 2010, 11:14:03 pm »

Никога не съм имала отношения с мъж Близнак в интимен план....Струва ми се загуба на време , не мисля , че може да ми прикове вниманието.....Но имам набор от познати близнаци ....колекция  ;D ;D , ще разплета кармичните задачи на СЛВ... ;D ;D

Ами при мен беше тежък период и този ме хвана точно тогава...Гад мръсна! Иначе жените са съвсем различни, те са ДОБРИ. Онея са  :-X

*

Yaya

• 2265
« Отговор #109 -: Ноември 10, 2010, 12:11:44 am »
КОООООЙ каза, че жените Близнаци са ДОБРИ? Всичко друго, ама чак добри.....  :-X :-X :-X те са нечовеколюбиви, те са себелюбиви! Не в онзи смисъл на себезаслепеност на Лъва  ;D а в чистия буквален смисъл на себелюбието!  :angry:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #110 -: Ноември 10, 2010, 12:16:53 am »
КОООООЙ каза, че жените Близнаци са ДОБРИ? Всичко друго, ама чак добри.....  :-X :-X :-X те са нечовеколюбиви, те са себелюбиви! Не в онзи смисъл на себезаслепеност на Лъва  ;D а в чистия буквален смисъл на себелюбието!  :angry:

ААААЗ го казах - на мен нищо лошо не са ми направили и не ги обвинявам за нищо. При всеки е различно така, че  :P

« Отговор #111 -: Ноември 10, 2010, 12:23:08 am »
Дори тези към, които имаме лошо лично отношение, понякога според зависимост уникалната конфигурация на всяка наталната карта, само си предствавете, че същия този лош човек само по слънчев знак, може да се разбира прекрасно с него и да не видим онези лоши неща, които сме видели в толкова "малкото" други слънчеви представители на слънчевия знак, които се поместват в така "ограничените" до минимум особености 30 дни. ;D

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Ноември 10, 2010, 12:25:04 am »

:clap: :88: :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Ноември 10, 2010, 12:31:29 am »
Ето, вече има къде да се закача.  ;D Не ми се пишеше в темата за зодиите и секса, защото няма много връзка с темата, но пък ми се искаше са го споделя някъде.
Не знам, но дотук имам впечатления, че "прословутият" интелект на жените Близнаци и Водолей е доста прехвален понякога. Повечето, които познавам, или са на средно ниво, или под средното. В най-добрия случай - малко над средното.

Дотук жените, от чийто интелект и способности съм била наистина впечатлена, са все със Слънце в Лъв, познавам поне три такива.

Сред мъжките представители на слънчевите знаци на първо място се нареждат Водолеите, тях съм ги признала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #114 -: Ноември 10, 2010, 12:32:53 am »
Крис, ясно е, че едно Слънце човек не прави, ама жените Близнаци ги прави само Слънцето. А мъжете Близнаци са ми толкова "не сами", отнесени, занесени, вятърни...  :P
Абе, това Слънце не е моето Слънце, нали са ми в квадрат.

Присъстващите винаги правят изключение

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #115 -: Ноември 10, 2010, 12:35:11 am »
Ето, вече има къде да се закача.  ;D Не ми се пишеше в темата за зодиите и секса, защото няма много връзка с темата, но пък ми се искаше са го споделя някъде.
Не знам, но дотук имам впечатления, че "прословутият" интелект на жените Близнаци и Водолей е доста прехвален понякога. Повечето, които познавам, или са на средно ниво, или под средното. В най-добрия случай - малко над средното.

Дотук жените, от чийто интелект и способности съм била наистина впечатлена, са все със Слънце в Лъв, познавам поне три такива.

Сред мъжките представители на слънчевите знаци на първо място се нареждат Водолеите, тях съм ги признала.

За Водолейките съм съгласна, че са прехвалени, за Близначките не знам. За жените Лъв - леле, познавам много тъпи ( Анн-Джи и Елеонора Манчева са Лъв ) и винаги съм имала чувството, че са нечистоплътни, не знам защо. Иначе умни жени - Овни познавам. За мъжете - Лъв, Козирог.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Ноември 10, 2010, 12:35:47 am »
...ясно е, че едно Слънце човек не прави, ама жените Близнаци ги прави само Слънцето.

;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Ноември 10, 2010, 12:37:27 am »
Анн Джи ми е градска даже.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #118 -: Ноември 10, 2010, 12:39:02 am »
Ето, вече има къде да се закача.  ;D Не ми се пишеше в темата за зодиите и секса, защото няма много връзка с темата, но пък ми се искаше са го споделя някъде.

аз пък цял ден се опитвам в тази тема да напиша, че гледам на филми, а по пълнолуние гледам на Луна и малко вия.
Ама нещо беше бъгнат нета и не зареждаше изпращането.
Аз пък съм впечатлена от Дева и водолей - е, мъже де. Но шефката съм я признала - Скорпион е, с Луна в Дева, опозиция на Марс в Риби и един мноооого голям "баси квадрата" :lol: :lol: :lol: Сатурн, Луна, Мерк+Венера+Юпитер, Марс. Е тая жена помни и по дати преди години на кой какво е написала и какви са му били исканията!!!

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #119 -: Ноември 10, 2010, 12:41:24 am »
Крис, ясно е, че едно Слънце човек не прави, ама жените Близнаци ги прави само Слънцето.
Oт думите ти разбирам, че жените Близнаци, Слънцето ги прави човек.
А за другите жени, важи, чe "жената не е като човека". ;D

нееее, от думите ми разбираш, че жените Близнаци ги определя само позицията на Слънцето им, другите планети на се им важни  :P
Друго не разбираш от думите ми.   ;)

А Шопенхауер