Цитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 05:25:47 amИма някакви отношения показани по редовете,но според мен дори не трябва да се случват, би било по-добре!Извинявам се, че се намесвам, но понякога има едни гъгрици, дето нападат боба и му правят едни дупчици в него. Много е неприятно, особено когато боба се използва за гледане. Вече имаме нарушен център на тежеста и когато боба се хвърли, зърната не се подреждат както си му е реда и се получава изкривяване на предсказанията. Оттам следват объркани съдби, разбити надежди, безброй човешки страдания. Затова боба първо трябва да се проверява и да се прослушва за подобни вредители, които вредят най-вече на предсказанията и можем да ги класифицираме като вредители по предсказателния боб. :mellow:
Има някакви отношения показани по редовете,но според мен дори не трябва да се случват, би било по-добре!
Цитат на: Марая в Ноември 10, 2010, 05:31:53 amЦитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:29:09 amмарая - от риби ше идеш на везни - от трън та на глог :rolf: :kissd:Дали е по-дълъг ?! :rolleyes: Оффф...печатна грешка- по- висок?! :wink2:Да,ама няма да е по-дебел!
Цитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:29:09 amмарая - от риби ше идеш на везни - от трън та на глог :rolf: :kissd:Дали е по-дълъг ?! :rolleyes: Оффф...печатна грешка- по- висок?! :wink2:
марая - от риби ше идеш на везни - от трън та на глог
Цитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:34:15 amрибите поне издържат на пиене ..а везните - контета ... не ги харесвам аз Аааа , а Риба с АСЦ-ЛъФ....,не конте , ами по 3,14...Същите са , абе мъже.... :wink2:Но има още нещо...една Везна би ми кацнала в 11-ти , а рибока в 4-ти....Разликата е от небето до земята...Край! Минавам на въздух....
рибите поне издържат на пиене ..а везните - контета ... не ги харесвам аз
Цитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 05:32:26 amЦитат на: Марая в Ноември 10, 2010, 05:31:53 amЦитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:29:09 amмарая - от риби ше идеш на везни - от трън та на глог :rolf: :kissd:Дали е по-дълъг ?! :rolleyes: Оффф...печатна грешка- по- висок?! :wink2:Да,ама няма да е по-дебел! Ние сме тЕсни!
Жиноме, ти пък ме подсети как веднъж поради недоглеждане направих фрикасе с гъгрици. Не бях забелязала, че са се навъдили в брашното, и хвърлих две супени лъжици в соса. И после се чудех що за точици плуват в него. :rolf:
Цитат на: Марая в Ноември 10, 2010, 05:38:15 amЦитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:34:15 amрибите поне издържат на пиене ..а везните - контета ... не ги харесвам аз Аааа , а Риба с АСЦ-ЛъФ....,не конте , ами по 3,14...Същите са , абе мъже.... :wink2:Но има още нещо...една Везна би ми кацнала в 11-ти , а рибока в 4-ти....Разликата е от небето до земята...Край! Минавам на въздух.... ще видиш як секс тогава през крив макарон
Цитат на: Lillie в Ноември 10, 2010, 05:39:21 amЖиноме, ти пък ме подсети как веднъж поради недоглеждане направих фрикасе с гъгрици. Не бях забелязала, че са се навъдили в брашното, и хвърлих две супени лъжици в соса. И после се чудех що за точици плуват в него. :rolf:паднали са ти черните точки от нечии Рачешки нос ...с тяхната типична мазна гадна кожичка
Цитат на: jinom в Ноември 10, 2010, 05:36:34 amЦитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 05:25:47 amИма някакви отношения показани по редовете,но според мен дори не трябва да се случват, би било по-добре!Извинявам се, че се намесвам, но понякога има едни гъгрици, дето нападат боба и му правят едни дупчици в него. Много е неприятно, особено когато боба се използва за гледане. Вече имаме нарушен център на тежеста и когато боба се хвърли, зърната не се подреждат както си му е реда и се получава изкривяване на предсказанията. Оттам следват объркани съдби, разбити надежди, безброй човешки страдания. Затова боба първо трябва да се проверява и да се прослушва за подобни вредители, които вредят най-вече на предсказанията и можем да ги класифицираме като вредители по предсказателния боб. :mellow:създал си вредители и сега се чувстваш виновен
за да ви подложа на изпитания, чада мои.
Хахаххахаха, ти какво четешшшшшшшшшшш...горе съм написала ' ИМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е БОБА'Добре казано, но при мен всичко е 6 :blink: Нема се плашиш. Освен това - боба е просто боб, не е ГАРАНТ.
Цитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 05:38:58 amХахаххахаха, ти какво четешшшшшшшшшшш...горе съм написала ' ИМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е БОБА'Добре казано, но при мен всичко е 6 :blink: Нема се плашиш. Освен това - боба е просто боб, не е ГАРАНТ.А размера има ли значение? На боба, де..
яj си ябълките там и стига си занимавал бедните женици ,че и те ще ти избягат :85: