Цитат на: Diyana в Декември 13, 2010, 11:32:42 pmПърви въпрос. Х. по-подходящ ли е от Б.?Втори въпрос. ......................................Не са любовниПърви - Х е по-подходящ от Б но не знам защо ме питаш след като и сама го знаеш.Втори - ДА,не се тревожи!
Първи въпрос. Х. по-подходящ ли е от Б.?Втори въпрос. ......................................Не са любовни
И аз имам въпрос: Как да ...?
Оооо , Морска ...как си... ?Един въпрос....имам...ще питаш ли боба? :rolleyes: Благодаря!Ето го...
Цитат на: abroad в Декември 13, 2010, 11:33:59 pmкато приключи Diyana, може ли и аз Казвай!
като приключи Diyana, може ли и аз
Цитат на: Oceanborn в Декември 14, 2010, 06:51:16 amЦитат на: abroad в Декември 13, 2010, 11:33:59 pmкато приключи Diyana, може ли и аз Казвай!Благодаря :blink:Казах го.
Цитат на: Марая в Декември 14, 2010, 07:12:57 amОооо , Морска ...как си... ?Един въпрос....имам...ще питаш ли боба? :rolleyes: Благодаря!Ето го...Зле съм мамче. Постоянно се карам с мъжото, вчера спах на дивана,той в леглото оттатъка. Много тъпо!Моля те ми кажи, тея дни некви транзити ли, ретрогради ли има, какво,че съм луднала!Отговора ти е : НЕМАШ ГРИЖИ ЧЕ СТАНЕ ОТ РАЗЗЗЗЗЗ...
Цитат на: Oceanborn в Декември 14, 2010, 05:16:06 pmЦитат на: Марая в Декември 14, 2010, 07:12:57 amОооо , Морска ...как си... ?Един въпрос....имам...ще питаш ли боба? :rolleyes: Благодаря!Ето го...Зле съм мамче. Постоянно се карам с мъжото, вчера спах на дивана,той в леглото оттатъка. Много тъпо!Моля те ми кажи, тея дни некви транзити ли, ретрогради ли има, какво,че съм луднала!Отговора ти е : НЕМАШ ГРИЖИ ЧЕ СТАНЕ ОТ РАЗЗЗЗЗЗ... Мерси... :blink:Какъв му е толкова проблема на тоя мъж бре? Ще последна картите след обяд... :blink: След малко излизам...и няма да имам време...Дай пак данни...
Благодаря :blink:Казах го.
09.01.1972, 18.20, СофияМного гадно се държи, защото е изнервен от проблеми в работата. Можеш ли да видиш дали през 2011 ще се осъществи плана му за работа,че направо не се търпи...
ако не ти е писнало ... и аз имам един въпрос... задавам го
Може ли и аз :blink:Задавам въпроса : ................?
Може ли и аз един въпрос? Зададох го!
имам въпрос ....даже два вече ги зададох....свързани са....какво казва боба...?
Оушън, може ли и аз да задам един въпрос? :blink:
Имам 2 въпроса.... :blink:Не търпят отлагане...Ето го първия....................................................И втория...........................................................