Oceanborn, имам едно въпросче към боба. :blink: Може ли да го задам?
И аз , и аз....Привет Оушън.... Може ли два въпроса? Моля те....Първия е :Ще намери ли утре мъжа който ми обеща вино , въпросното вино?Втория е Ще ..........................................................................Много благодаря! :blink:
Въпросче..задавам го в момента
Здравей Оушън,за първи път разгледах темата и забелязах,че кипи здраво гледане на боб сред съфорумците :blink:По какъв начин ти се задават въпросите и би ли ми отговорила и на мен на едно въпросче?
Цитат на: жълтолилава в Декември 17, 2010, 09:56:13 pmВъпросче..задавам го в момента ДА!
Цитат на: natalia в Декември 21, 2010, 10:56:13 pmЗдравей Оушън,за първи път разгледах темата и забелязах,че кипи здраво гледане на боб сред съфорумците :blink:По какъв начин ти се задават въпросите и би ли ми отговорила и на мен на едно въпросче?Задаваш въпрос с да или не. Конкретен, ясен и точен! Аз ти казвам да или не и кога. Дали има мъж или жена замесени и дали се притесняваш или не! Това е!
Eй, момичета, на 25-та страница се появиха срички и съюзи във въпросите, имаме голям напредък .Сега седя и се чудя как ще изглежда стр.300 например :blink:Оушън, благодаря за отговорите на моите въпроси от миналата седмица.
Morska ,как си?Два бързи въпроса с да и не....1-ви................Ще......................?2-ри.................?
Цитат на: Oceanborn в Декември 22, 2010, 01:24:58 amЦитат на: natalia в Декември 21, 2010, 10:56:13 pmЗдравей Оушън,за първи път разгледах темата и забелязах,че кипи здраво гледане на боб сред съфорумците :blink:По какъв начин ти се задават въпросите и би ли ми отговорила и на мен на едно въпросче?Задаваш въпрос с да или не. Конкретен, ясен и точен! Аз ти казвам да или не и кога. Дали има мъж или жена замесени и дали се притесняваш или не! Това е!задвам въпрос сега...няма мъж има притеснение
Оушън, и от мен два въпроса. :blink:1. Ще ..... ф ...?2. Ще ..... с ...?Благодаря! :kissd: