ЧНГ и Успехи!Задавам въпрос: Ще п..... л. о...... с Н?
Честита Нова 2011-та година, Oceanborn!И аз задавам въпрос :blink:
Оушън, за много години! Я и аз едно въпросче да отправя за новата 2011 - задавам си го наум.
Цитат на: sunrain в Януари 04, 2011, 10:28:20 pmОушън, за много години! Я и аз едно въпросче да отправя за новата 2011 - задавам си го наум. За мъж ме питаш, но отговора е НЕ.
И аз да попитам,може ли :blink:Т и О .....??
наново да питам тъй ли...пак същото
За много години Оушън!И аз да питам нещо. :blink:Ще с.... с.... н.... м..... с.... к..... д... п..... с..... и.... д... с.... ч.... щ.....? /много кодирано стана, но да не го забравя/
Оушънборн, Честита нова година! :blink:Има ли възможност да питам 2 въпроса? :rolleyes:
Възможно ли е моето енергийно поле да ти пречи да "виждаш"? п.п.По този повод: една позната ходи на врачка ..врачката сумтяла, сумтяла..и накрая я помолила да застане свободно на стола и леко разкрачена- кръстосаните й крака и пречели да оракулства.
Цитат на: Oceanborn в Януари 05, 2011, 02:38:54 amЦитат на: sunrain в Януари 04, 2011, 10:28:20 pmОушън, за много години! Я и аз едно въпросче да отправя за новата 2011 - задавам си го наум. За мъж ме питаш, но отговора е НЕ.Оо, не, няма нищо общо. Но благодаря за отговора. Ще докладвам, но ще е чак в края на годината.
когато имаш време..имам въпрос и аз.Задавам го.виждам,че сега мрежата е натоварена,не се задълjaвай да отговаряш :blink:
Цитат на: Aurora Borealis в Януари 05, 2011, 02:19:52 amОушънборн, Честита нова година! :blink:Има ли възможност да питам 2 въпроса? :rolleyes:Има
Оушън Честита Нова Година! :blink:
Цитат на: Divna_RR в Януари 05, 2011, 12:43:25 amЗа много години Оушън!И аз да питам нещо. :blink:Ще с.... с.... н.... м..... с.... к..... д... п..... с..... и.... д... с.... ч.... щ.....? /много кодирано стана, но да не го забравя/ Да,но ще чакаш малко..
Цитат на: Марая в Януари 05, 2011, 02:56:34 amОушън Честита Нова Година! :blink:Честита и на теб мамче, гледам много емоционално си я започнала, на мене Козирога тотално ми ги убива вече тея моменти,но въпреки това се сетих за едно прочувствие тез дни, та се сетих какви сме садо-мазо-емоционално-на-моменти-изперколясало-нисбалансирани Стрелци
Не казвам,че е интимен въпрос. Казвам,че има замесен, участва или зависи от мъж!