Здравей Гост

Гледаме на БОБ - Вашите въпроси към Маг Михаела

• 816 Отговора
  • 144003 Прегледи
Re:Гледаме на БОБ - Вашите въпроси към Маг Михаела
« Отговор #720 -: Март 12, 2011, 06:42:42 am »
Здравей oceanborn случайно попаднах на форума . И аз  гледам на боб само че по различен начин научих се за да мога да си гледам ,но накрая разбрах, че мога да гледам на всеки друг , но не и на себе си ... Незнам дали и при теб е така... Адски много ме заболява главата когато редя повече от 4, 5 пъти и незнам как издържаш ти като цяло.. :/  Та исках да задам аз един въпрос, ще се радвам ако ми отговориш .. Та въпрпса е - Ще бъдем ли някога заедно с И.....?

« Отговор #721 -: Март 12, 2011, 07:45:14 am »
Mоля те - ще ...................?
благодаря ти  :blink:

« Отговор #722 -: Март 12, 2011, 08:01:02 pm »
Здравейте,
може ли един въпрос и от мен?
 Да се...... ли или не?

Нужно ли е да ти хвърлям боб, след като ти МНОГО добре знаеш какъв е отговора!
Помисли си пак накъде клонят везните. Няма смисъл да ти хвърлям, ти знаеш отговора.

Въпросът ми беше абсолютно спонтанен, защото в рамките на 2 дни получих 2 противоположни лекарски мнения, едното за контролна визита след 2 години, с насрочени дата и час, а следващото на другия ден от различен лекар -операция в рамките на 6 месеца...., а аз се надявам на чудо..... просто вярвам в чудеса.
Мисля дори да се консултирам и с трети лекар от БГ.
Благодаря ви за отговора.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #723 -: Март 14, 2011, 02:11:41 am »
и аз  ;D

1. Ще у.... ли 5 е....... т... г.....?
2. Ще с..... ли д........ си и...... п........ т... г.....?
3. Ще р......... ли с д.......... п... т... г.....?

:kissd:

1. Колебая се ,но мисля че да.
2. Да!
2. Не!

благодаря ти много за отговорите  :58:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #724 -: Март 14, 2011, 03:12:17 am »
Здравейте,
може ли един въпрос и от мен?
 Да се...... ли или не?

Нужно ли е да ти хвърлям боб, след като ти МНОГО добре знаеш какъв е отговора!
Помисли си пак накъде клонят везните. Няма смисъл да ти хвърлям, ти знаеш отговора.

Въпросът ми беше абсолютно спонтанен, защото в рамките на 2 дни получих 2 противоположни лекарски мнения, едното за контролна визита след 2 години, с насрочени дата и час, а следващото на другия ден от различен лекар -операция в рамките на 6 месеца...., а аз се надявам на чудо..... просто вярвам в чудеса.
Мисля дори да се консултирам и с трети лекар от БГ.
Благодаря ви за отговора.

А ти смяташ ли че трябва да се оперираш?

« Отговор #725 -: Март 14, 2011, 03:48:49 am »
Здравей, Океан
Става въпрос за щитовидната жлеза и аз мисля, 4е когато един орган функционира и то в норамата, не трчбва да го оперирам. Имам възел в левия дял на тироида, но вси4ки изследвания, които направих, в това 4исло и биопсия са благоприятни, хормоните са в норма. Но професора при който бях за допълнителна консултация директно ми каза, 4е трябва да се оперирам в рамките на 6 месеца и нареди да ме включат в листата, с единствения предтекст, 4е все още съм млада и не е хубаво да 4акам когато възела стане голям, защото и разреза ще е голям и няма да е естети4ески добре. А аз само заради естетиката не искам да се отказвам от функциониращ орган. Надявам се да разберете колебанието ми.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #726 -: Март 14, 2011, 03:54:27 am »
Оушън, къде си бре момееее ?
Имам въпросчета за бобеца  ;)
1. Б...................?
2. О...................?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #727 -: Март 14, 2011, 03:57:13 am »
Дани, щом всички изследвания са наред , значи няма нужда от операция.

Моя приятелка така по същия начин доцент от ВМИ  й беше казал, че трябва да се опреира.
Сумата за операция беше 300 или 600лв. не си спомням  вече.
Тя отиде на консултация при други лекари . Оказа се че няма нужда от операция.
И до днес си е добре.  Случката беше някъде преди 5-6години.

« Отговор #728 -: Март 14, 2011, 04:15:03 am »
Здравей, Океан
Става въпрос за щитовидната жлеза и аз мисля, 4е когато един орган функционира и то в норамата, не трчбва да го оперирам. Имам възел в левия дял на тироида, но вси4ки изследвания, които направих, в това 4исло и биопсия са благоприятни, хормоните са в норма. Но професора при който бях за допълнителна консултация директно ми каза, 4е трябва да се оперирам в рамките на 6 месеца и нареди да ме включат в листата, с единствения предтекст, 4е все още съм млада и не е хубаво да 4акам когато възела стане голям, защото и разреза ще е голям и няма да е естети4ески добре. А аз само заради естетиката не искам да се отказвам от функциониращ орган. Надявам се да разберете колебанието ми.

Аз имам същия проблем, знам за какво става дума. При кой ходиш? Отиди при Кирилов. Препоръчвам и д-р Тодорова, както и Коева, но тя е във Варна! Кирилов е в Майчин дом, много е добър, повярвай! Телефон: 0887 436 178
Ако питаш мен, не се оперирай, щом работи! Не махай това което имаш и работи!
Аз мисля,че ти не искаш да се оперираш...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #729 -: Март 14, 2011, 04:15:25 am »
Здравей, Океан

я си вземи един светло син камък /аз си взех тюркоаз/ и всяка вечер като си лягаш го слагаш върху щитовидната жлеза като визуализираш как възела изчезва и се разтваря в космоса. освен това мислено пълниш щитовидната жлеза със светлосиня енергия и я завърташ с колкото може по-голяма бързина. заспиваш така ако можеш - за тази цел си избери камък без ръбове, че да не се набодеш като се търкулне нощес около теб  ;D

и вземи да си помислиш какво премълчаваш го "връзваш на възел" в теб. това се случва от недоизказани мисли, чувства и прочее!!! бъди честна пред себе си и си прости за това!!!

за един месец по този начин премахнах 2 кисти на щитовидната си жлеза, а след моите указания и надзор личната ми лекарка си излекува по този начин възел в щитовидната жлеза  ;)  съвсем сериозна съм!

« Отговор #730 -: Март 14, 2011, 04:38:08 am »
Благодаря ви Океан, Мари и Вещичке
Действително не искам да се оперирам, а за премълчаните и неказаните неща е вярно, просто си ги нося в себе си. Имам светлосин камък, не знам то4но как се казва, купувала съм го преди много години в БГ и ще пробвам тази ве4ер. А за операцията не се заплаща тук, но съм забелязала, 4е много бързо взимат решения за операции, сякаш да се подсигурят по този начин срещу една негативна диагноза в бъдеще. Ще се възползвам от телефона, който ми написа Океан, за да се консултирам и с лекар в БГ. И още една молба, бях помолила за телефон за поръчка на Зеолит в тема от раздела Алтернативна медицина, но за сега никой не ми е отговорил. Ако имате такъв ще ви бъда благодарна да ми го напишете! :88: :kissd:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #731 -: Март 14, 2011, 04:45:42 am »
Благодаря ви Океан, Мари и Вещичке
Действително не искам да се оперирам, а за премълчаните и неказаните неща е вярно, просто си ги нося в себе си. Имам светлосин камък, не знам то4но как се казва, купувала съм го преди много години в БГ и ще пробвам тази ве4ер. А за операцията не се заплаща тук, но съм забелязала, 4е много бързо взимат решения за операции, сякаш да се подсигурят по този начин срещу една негативна диагноза в бъдеще. Ще се възползвам от телефона, който ми написа Океан, за да се консултирам и с лекар в БГ. И още една молба, бях помолила за телефон за поръчка на Зеолит в тема от раздела Алтернативна медицина, но за сега никой не ми е отговорил. Ако имате такъв ще ви бъда благодарна да ми го напишете! :88: :kissd:

камъка трябва да е естествен и да е пречистен задължително! след използване пречистваш, зареждаш и пак ползваш  :P

пречистване: слагаш камъка в купа с вода - да е покрит и го наръсваш обилно с морска сол. да седи така час, два, три колкото ти душа сака. после го изплакваш на течаща вода.
зареждане: след като е пречистен го слагаш на слънце за час два да поеме слънчевите лъчи и е готов за ползване.

в началото ще е хубаво да го чистиш всеки пък като го ползваш. после по-нарядко  :P

« Отговор #732 -: Март 14, 2011, 05:02:30 am »
 :blink: Изрових камъка, но не е тюркоаз, видях в Google, 4е тюркоаза е с наситеносин цвят, а моят е светлосин, но е 100% натурален, така 4е тази ве4ер ще спя с него. А за завъртането на жлезата трчбва да е предполагам по 4асовниковата стрелка, както при 4акрите?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #733 -: Март 14, 2011, 03:00:46 pm »
:blink: Изрових камъка, но не е тюркоаз, видях в Google, 4е тюркоаза е с наситеносин цвят, а моят е светлосин, но е 100% натурален, така 4е тази ве4ер ще спя с него. А за завъртането на жлезата трчбва да е предполагам по 4асовниковата стрелка, както при 4акрите?

ами като чакрите де  ;D  точно при щитовидната жлеза се намира 5та чакра - те са взаимосвързани и са едно  ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #734 -: Март 17, 2011, 02:58:04 am »
Оушън къде си ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #735 -: Март 19, 2011, 02:29:41 am »
Оушън наоколо ли си?  :rolleyes: Може ли да питам нещо?

Ако н....П.....з..а....и...у.?   :-[

Благодаря, предварително  :wub:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #736 -: Март 21, 2011, 02:12:39 am »
 :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #737 -: Март 21, 2011, 02:20:06 am »
Оушън, еднин въпрос и за моя боб:

ще н..... ли и.... л...... с..... и ще б... ли щ.......?

10х  :-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #738 -: Март 21, 2011, 07:22:52 am »
Oceanborn,може ли 2 въпроса?

1. Пр... ли ми н..а ...в и в....а?
2. А тази ....а с ....д...о ли е?

Благодаря!  :wub:

1. Да, с леки затруднения.
2. Не.

« Отговор #739 -: Март 21, 2011, 07:25:02 am »
Здравей oceanborn случайно попаднах на форума . И аз  гледам на боб само че по различен начин научих се за да мога да си гледам ,но накрая разбрах, че мога да гледам на всеки друг , но не и на себе си ... Незнам дали и при теб е така... Адски много ме заболява главата когато редя повече от 4, 5 пъти и незнам как издържаш ти като цяло.. :/  Та исках да задам аз един въпрос, ще се радвам ако ми отговориш .. Та въпрпса е - Ще бъдем ли някога заедно с И.....?

Не....