Да попитам:ще имам ли ............. през април?ще з............ ли през май?Благодаря :blink:
Може ли и аз тука да попитам Ще се .........................?Ще имаме ли..........................?Благодаря :wub:
Оушън, може ли да питам нещо? :rolleyes:Ще си продам ли старата кола до 1 месец?Благодаря ти предварително :wub: :wub: :wub:
Оушън....,два въпроса мила...,ако позволиш...и ти е кеф да отговориш...разбира се! :wub:Първия: Страда ли свекърва ми заради поведението ми?Втория: Ж...............................................................?И благодаря предварително...,следварително.... :rolleyes: ще има целувки.... :wub:
Ще ти сваря боба, ей!
Цитат на: Марая в Март 26, 2011, 04:26:20 amОушън....,два въпроса мила...,ако позволиш...и ти е кеф да отговориш...разбира се! :wub:Първия: Страда ли свекърва ми заради поведението ми?Втория: Ж...............................................................?И благодаря предварително...,следварително.... :rolleyes: ще има целувки.... :wub: Живота напоследък тотално ме е убил,но на теб не мога да откажа мамче... Искам и аз да те помоля за 2 въпроса и да видиш по картата ми. 1 - Ще забременея ли до края на 2011? 2 - Ще спра ли окончателно приема на лекарството С... до края на 2011? Ако имаш възможност и време - погледни 28.11.1985 в 10.20 София 1. Да, но ти също имаш право на това поведение, демек основано е.2. Да, 100 %
Цитат на: Oceanborn в Март 26, 2011, 04:33:58 amЦитат на: Марая в Март 26, 2011, 04:26:20 amОушън....,два въпроса мила...,ако позволиш...и ти е кеф да отговориш...разбира се! :wub:Първия: Страда ли свекърва ми заради поведението ми?Втория: Ж...............................................................?И благодаря предварително...,следварително.... :rolleyes: ще има целувки.... :wub: Живота напоследък тотално ме е убил,но на теб не мога да откажа мамче... Искам и аз да те помоля за 2 въпроса и да видиш по картата ми. 1 - Ще забременея ли до края на 2011? 2 - Ще спра ли окончателно приема на лекарството С... до края на 2011? Ако имаш възможност и време - погледни 28.11.1985 в 10.20 София 1. Да, но ти също имаш право на това поведение, демек основано е.2. Да, 100 %ИзпраЩам ти цялата вселенска любов и много положителна мисъл! :kissd: :58:Подсети ме утре...ще погледна....ОБЕЩАВАМ! :wub:
Живота напоследък тотално ме е убил,но на теб не мога да откажа мамче... Искам и аз да те помоля за 2 въпроса и да видиш по картата ми. 1 - Ще забременея ли до края на 2011? 2 - Ще спра ли окончателно приема на лекарството С... до края на 2011?
Цитат на: Марая в Март 26, 2011, 04:55:33 amЦитат на: Oceanborn в Март 26, 2011, 04:33:58 amЦитат на: Марая в Март 26, 2011, 04:26:20 amОушън....,два въпроса мила...,ако позволиш...и ти е кеф да отговориш...разбира се! :wub:Първия: Страда ли свекърва ми заради поведението ми?Втория: Ж...............................................................?И благодаря предварително...,следварително.... :rolleyes: ще има целувки.... :wub: Живота напоследък тотално ме е убил,но на теб не мога да откажа мамче... Искам и аз да те помоля за 2 въпроса и да видиш по картата ми. 1 - Ще забременея ли до края на 2011? 2 - Ще спра ли окончателно приема на лекарството С... до края на 2011? Ако имаш възможност и време - погледни 28.11.1985 в 10.20 София 1. Да, но ти също имаш право на това поведение, демек основано е.2. Да, 100 %ИзпраЩам ти цялата вселенска любов и много положителна мисъл! :kissd: :58:Подсети ме утре...ще погледна....ОБЕЩАВАМ! :wub:Имам голяма нужда от тази любов точно в момента...в дупка съм...изправям се лека полека!Утре ще те подсетя непременно...
Цитат на: sasha в март 24, 2011, 02:30:41 Може ли и аз тука да попитам Ще се .........................?Ще имаме ли..........................?Благодаря 1. Да. Мъж е намесен или зависи от мъж или става дума за мъж 2. Да, мъжа ще го направи или свърши това нещо.
Оушън, познавам жена, която роди по времето когато беше на хормони за щитовидната жлеза. А при нея те са до живот. Може ли да задам въпрос ?1. Да..............2. Щ...............