Не на теб бре, на АЯ. Да я питам кой е тоя Рак дето е добър в леглото
Що бе, да не са сакати като са Раци? И аз съм имала екшъни с такъв, при това беше с Марс в Близнаци, да не повярва човек.
Цитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 05:11:56 amНе на теб бре, на АЯ. Да я питам кой е тоя Рак дето е добър в леглото И на теб ли да обяснявам, че съм привличала по една или друга причина доста Раци и че в леглото те най-добре са се представяли... когато започнах да чета астрология, разбрах че това иде от Марса ми в Рак. Това е.
Цитат на: Lillie в Ноември 10, 2010, 05:15:26 amЩо бе, да не са сакати като са Раци? И аз съм имала екшъни с такъв, при това беше с Марс в Близнаци, да не повярва човек. сплескани,бавни,с малки очички и грозни мустачки..как да го ебнеш ми кажи
Цитат на: жълтолилава в Ноември 10, 2010, 05:17:51 amЦитат на: Lillie в Ноември 10, 2010, 05:15:26 amЩо бе, да не са сакати като са Раци? И аз съм имала екшъни с такъв, при това беше с Марс в Близнаци, да не повярва човек. сплескани,бавни,с малки очички и грозни мустачки..как да го ебнеш ми кажи Много работа , ууу , жЪ ми се отще....И докато го избръсна...си е*нева куче майката.... :rolf: :rolf:Tия работи дето си ги махам от * секъде на нечия уста, оффф не...НЕма да помисА за рак- нИвгиш! И на самотен остров -нееее!
зъбите са по сатурн
Цитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:26:17 amзъбите са по сатурн О,аз не знам по какво са,но всичките Раци дето ги знам имат развалени зъби
Има неква мазна схема в тоя Рак, не знам що...но за други са си ок. Раците често имат развалени зъби,а аз това не го понасям!
Цитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 05:27:01 amЦитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:26:17 amзъбите са по сатурн О,аз не знам по какво са,но всичките Раци дето ги знам имат развалени зъби :rolf:ти като конете - по зъбите ли ги избираш
Цитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 05:24:47 amИма неква мазна схема в тоя Рак, не знам що...но за други са си ок. Раците често имат развалени зъби,а аз това не го понасям!
Цитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 05:27:01 amЦитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:26:17 amзъбите са по сатурн О,аз не знам по какво са,но всичките Раци дето ги знам имат развалени зъби интересно, аз познавам един който е точно със слънце в рак и зъбите са мъ зелени.. толкова развалени, и.. той всъщност няма зъби които да му паднат - има само венци..
интересно, аз познавам един който е точно със слънце в рак и зъбите са мъ зелени.. толкова развалени, и.. той всъщност няма зъби които да му паднат - има само венци.. a e 3 години по-голям от мен
Цитат на: priya в Ноември 10, 2010, 05:37:49 amВъзможно е да не е от "зодията"... Редовната употреба на наркотици и алкохол често причинява подобни поражения... Да не говорим за генетични фактори, хранителни и хигиенни навици и ходене или неходене на зъболекар :mellow:знам, че не е от "зодията"..Самия той твърди, че било от оксижен. :rolf:
Възможно е да не е от "зодията"... Редовната употреба на наркотици и алкохол често причинява подобни поражения... Да не говорим за генетични фактори, хранителни и хигиенни навици и ходене или неходене на зъболекар :mellow:
Цитат на: priya в Ноември 10, 2010, 05:37:49 amВъзможно е да не е от "зодията"... Редовната употреба на наркотици и алкохол често причинява подобни поражения... Да не говорим за генетични фактори, хранителни и хигиенни навици и ходене или неходене на зъболекар :mellow:знам, че не е от "зодията"..Самия той твърди, че било от оксижен. :rolf:Според мен по-скоро е от нестъпването в зъболекарския кабинет от десетилетия.