Здравей Гост

Секса и зодиите

• 154 Отговора
  • 31542 Прегледи
Re:Секса и зодиите
« Отговор #60 -: Ноември 10, 2010, 05:45:31 am »
Възможно е да не е от "зодията"... Редовната употреба на наркотици и алкохол често причинява подобни поражения... Да не говорим за генетични фактори, хранителни и хигиенни навици и ходене или неходене на зъболекар :mellow:
знам, че не е от "зодията"..
Самия той твърди, че било от оксижен. :rolf:
Според мен по-скоро е от нестъпването в зъболекарския кабинет от десетилетия. ;D

Има доста хора, не само в бг, които изпитват панически страх от машинките на стоматолозите...

Това е една от причините в САЩ масово да се възползват - по-богатите от пълна металокерамика, по-бедните от пълни фасетки, още от тийнейджърска възраст, като всичко - умъртвяване на всичите зъби до позтавяне на керамиката/фасетите се прави под пълна упойка...

Доста грубо, според мен...

Това не е оправдание. При чест контрол, добро миене и добър зъболекар - проблеми няма.
Това е отговорност към самия себе си.
Горното е много крайно!

« Отговор #61 -: Ноември 10, 2010, 05:48:27 am »

Има доста хора, не само в бг, които изпитват панически страх от машинките на стоматолозите...

Това е една от причините в САЩ масово да се възползват - по-богатите от пълна металокерамика, по-бедните от пълни фасетки, още от тийнейджърска възраст, като всичко - от умъртвяването на всичките им зъби до поставянето на керамиката/фасетите се прави под пълна упойка...

Доста грубо, според мен...
Не го знам дали е имал страх, но сега на пича родителите ще му платят 5 хилки за зъбите да му ги оправят.
И то с тежки упойки всеки път, с длето ще му ги избиват. ;D
 И после ще се слагат нови.

Ееееееееее,това е вече БЕЗОТГОВОРНО!

*

Santi

« Отговор #62 -: Ноември 10, 2010, 05:49:42 am »
Абре вие за секс или дентална хигиена си говорите  ;D ..

« Отговор #63 -: Ноември 10, 2010, 05:50:36 am »
Сега като се сетя, съм виждала и нечистоплътни Скорпиони мъже и Близнаци също...При последните мръсни нокти...

« Отговор #64 -: Ноември 10, 2010, 05:51:32 am »

Дентална хигиена = гаранция за добър орален секс  ;D ;D

Има връзка,нали?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Ноември 10, 2010, 05:57:05 am »

Накъдето е тръгнало, скоро ще се обсъждат и хемороиди.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #66 -: Ноември 10, 2010, 06:00:42 am »

Sпоко , още малко ....Венера ще влезе в стрелец....Тогава ще се действа..няма да се говори! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #67 -: Ноември 10, 2010, 06:14:21 am »

Sпоко , още малко ....Венера ще влезе в стрелец....Тогава ще се действа..няма да се говори! ;D ;)

Кога,кога?????

*

Santi

« Отговор #68 -: Ноември 10, 2010, 06:17:14 am »
Ще ми се изчека чекалото докато иде дотам  ;D ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Ноември 10, 2010, 04:58:34 pm »

Нали ще ни тригонира първо? ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #70 -: Ноември 10, 2010, 09:14:35 pm »

На някои ще тригонира, на други ще опозира - за всекиго по нещо  ;) ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Ноември 10, 2010, 09:19:38 pm »

На някои ще тригонира, на други ще опозира - за всекиго по нещо  ;) ..

Важно е да не е без хич ;) :blink:

« Отговор #72 -: Ноември 10, 2010, 10:34:10 pm »
Да се върнем на темата.По принцип може да има спорове по въпроса както преди малко кои представители на зодиака са най-внимателни,сексуални и т.н. по простата причина ,че в зависимост от хороскопа всеки привлича и бива привличан отопределени индивиди.Аз съм например с Венера и Марс в Рак и определено ми харесват по-нежните и внимателни любовници такива които да ми пасват на моя собствен стил и енергетика.Трябва да притежават и малка доза Уран,защото Марса ми е в квадрат с него.По същата причина може би съм привличала Раци, единя беше с АС Дева(в по-положителния й вариант  Девата въпреки ,че се води една от най-несексуалните знаци са старателни любовници даже най-потентния и страстен любовник ,който съм имала беше Дева с Венера и Марс съвпад в Рак)По принцип мъжете от които съм била впечатлена по някакъв начин са били независимо от зодията с някакво водно влияние.Я Венерка я Марс .А най-нежния ми любовник е бил Риба с Марс в Риби.Близнаците са ми някак.....обикновени,рядко се стараят,за мен са скучни любовници.Не съм събрала опит от всички зодии но мисля,че това е достатъчно за статистиката. :blink: :blink: :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

Re: Секса и зодиите
« Отговор #73 -: Октомври 01, 2013, 03:46:41 pm »
Жените близнаци, водолей и стрелец са идеалки...Скорпитата са машини направо...
Това ми е мнението...
Независимо от синастрията, ако има взаимно желание и всеки носи сексуалноста в себе си, няма невъзможни неша...:)))))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #74 -: Октомври 01, 2013, 05:31:36 pm »
Досега най-хубаво се е получавало с неподвижните знаци и Везни.  От онези, на които не знам със сигурност зодията, но подозирам с основание — една Лъвица.

:sc: — 100% Пълно отдаване, няма пет-четири.
 :ta: — 98% Почти наравно.
 :le: — 90% Много страстна натура, обаче имаше известно нагаждане, докато се разберем кой води :)
 :aq: — 80% Невероятна фантазия, но не можеш да разчиташ, че каквото им е харесвало вчера, ще им харесва и днес.
 :li: — 95% Просто ни се получава, то не е угаждане, то не е чудо…

« Отговор #75 -: Октомври 02, 2013, 08:54:31 am »
Според мен в секса с жената трябва да се държа и го правя, като с най долен парцал, а след това в социума и вербалната комуникация, като с принцеса и единствена!
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Октомври 02, 2013, 08:58:50 am »
Позната тактика  :blink:, особено когато единствената далеч не е единствена. Но нека в обществото се почувства дама.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #77 -: Октомври 02, 2013, 08:59:59 am »
Добра тактика  :blink:, особено когато единствената далеч не е единствена. Но нека в обществото се почувства дама.
Не си падам по полигамията да ти кажа....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Октомври 02, 2013, 09:01:22 am »
Човек никога не е късно да опита, може и да му хареса.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #79 -: Октомври 02, 2013, 09:04:50 am »
Аз пък нямам такива наблюдения за Скорпионите. Била съм с двама и не ми се струват най-сексуалната зодия. Единия просто ръгаше, да по няколко пъти на ден, всеки ден, чак писва! Другия беше направо асексуален и просто правеше еднотипен секс.

Най-готино ми е било с мъж Дева и мъж Телец. Разнообразие, продължителност, идеи, чувственост, просто секс  :rolleyes: ип забавление. Не норматив.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер