Да се върнем на темата.По принцип може да има спорове по въпроса както преди малко кои представители на зодиака са най-внимателни,сексуални и т.н. по простата причина ,че в зависимост от хороскопа всеки привлича и бива привличан отопределени индивиди.Аз съм например с Венера и Марс в Рак и определено ми харесват по-нежните и внимателни любовници такива които да ми пасват на моя собствен стил и енергетика.Трябва да притежават и малка доза Уран,защото Марса ми е в квадрат с него.По същата причина може би съм привличала Раци, единя беше с АС Дева(в по-положителния й вариант Девата въпреки ,че се води една от най-несексуалните знаци са старателни любовници даже най-потентния и страстен любовник ,който съм имала беше Дева с Венера и Марс съвпад в Рак)По принцип мъжете от които съм била впечатлена по някакъв начин са били независимо от зодията с някакво водно влияние.Я Венерка я Марс .А най-нежния ми любовник е бил Риба с Марс в Риби.Близнаците са ми някак.....обикновени,рядко се стараят,за мен са скучни любовници.Не съм събрала опит от всички зодии но мисля,че това е достатъчно за статистиката. :blink: :blink: :blink: