Здравей Гост

Секса и зодиите

• 154 Отговора
  • 31649 Прегледи
Re: Секса и зодиите
« Отговор #140 -: Октомври 04, 2013, 08:55:59 am »
На последно място  - иначе най-сексуалната зодия Скорпион с Марс в Лъв/Венера във Везни/Луна в Дева.

Ъ? ;D

Нерил, както си лъв а аз съм риби и почти всички са единодушни, че тези зодии са най-добри, представяш ли си ако се съберем какво ще стане :P
На последно място  - иначе най-сексуалната зодия Скорпион с Марс в Лъв/Венера във Везни/Луна в Дева.

Ъ? ;D

Нерил, както си лъв а аз съм риби и почти всички са единодушни, че тези зодии са най-добри, представяш ли си ако се съберем какво ще стане :P
  С твоята овенска Венера и неговите лъвски планетки ще падат дрехите в движение :blink: :blink: :blink:

По натал не съм си избирал и мен не са, ама да ти кажа не знам...Треа се пробва и после да си кажем, частно, пък каквото стане в крайна сметка...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #141 -: Октомври 04, 2013, 09:06:10 am »
Да го наречем астрологичен експеримент, за науката да се жертваме дет се вика ;D

« Отговор #142 -: Октомври 04, 2013, 09:17:07 am »
Да го наречем астрологичен експеримент, за науката да се жертваме дет се вика ;D
Е ти сеа, да не сме жертвени агнеци...:)
От опит глава не боли, най малкото може да остане хубавото усещане...Не мислиш ли? Няма да се тормозиш ще ми или нема ми звънне и тн...
Представи си, че си изпила качествено питие- ще ти остане хубавото усещане..:))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #143 -: Октомври 04, 2013, 10:22:00 am »
В интерес на истината не ми се рискува щото с тия твоите всички планети в първия ми дом - може да взема да хлътна, знам ли ;D

« Отговор #144 -: Октомври 04, 2013, 10:26:38 am »
В интерес на истината не ми се рискува щото с тия твоите всички планети в първия ми дом - може да взема да хлътна, знам ли ;D
В интерес на НЕистината, аз да не съм черна дупка, за да пропаднеш..:)))

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #145 -: Октомври 04, 2013, 10:27:48 am »
Кой говори за пропадане?

« Отговор #146 -: Октомври 04, 2013, 10:29:12 am »
Кой говори за пропадане?
Ми хлътването си е живо пропадене...:)

« Отговор #147 -: Октомври 04, 2013, 04:51:42 pm »
Овен  - много говорим, по-малко вършим. Ако може да се гледаме в огледалото и да се тупаме в гърдите докато го правим.
Телец     - издръжливи и комфортни сме 
Близнаци  - смешковци
Рак  - скука майкааааааааа
Лъв  - много се бием в гърдите, понякога сме мързеливи и лениви
Дева  - романтика и пак романтика, обичаме да се целуваме и сме по френската любов, ма нещо практиката???
Везни – весели и забавни, в леглото се престараваме и всичко става много смешно
Скорпион  - или супер или много зле
Стрелец – пак смешна работа...нещо като Овните
Козирог – малко егоисти
Водолей – понякога забравяме,че сме в леглото ????
Риби – много страстни, ненаситни и дори опасни. За мъжете говоря де...

« Отговор #148 -: Октомври 04, 2013, 09:04:07 pm »
 ;DМай "тихите" Рибки...ще се окаже ,че плуват в дълбоки води... :rolleyes:на вид...са тихи и скромни,но в секса...май ще оглавят класацията за най-сексуални...много се раздават.
Интересен факт...скоро попаднах на една статия,в която се обобщаваха резултати от изследване..."Мъжете от коя зодия са най-честите посетители на сайтовете за запознанства"/а всички знаем целта на тези сайтове...набавяне на сексуални обекти,извънбрачни връзки/...е кой мислите,че оглавява класацията... !!!...омайните РИБИ!!!

« Отговор #149 -: Октомври 05, 2013, 12:59:51 am »
Странно ми е ако не знаете разположението на планетите, как ще изберете мъж(жена)?
И кво, ще му правите натал на ум по време на срещата ли?
Стига бе хора, в крайна сметка натала си е натал, секса е друго..:)
Не бива така...

Привличат ме само огнени/въздушни знаци.
Даже веднъж се регнах в сайт за запознанства и почнах да отварям профилите на тези, които харесах само по снимки. Всички, абсолютно всички бяха Овни, тук-таме някой Близнак. Явно подсъзнанието ми само може да прецени, кой, каква зодия е  ;D

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #150 -: Октомври 05, 2013, 06:44:41 am »
Аз мога да похваля слънчевите Лъвове. От Водолейското ми Слънце ли, от огнена та Луна ли...не знам, но все такива привличам и все с хубави аспекти между Марсовете. Не ги гледам по карта, когато се запознаваме и започват нещата, но такива привличам. Последна синастрия: съвпад на Марсовете, тригон на Венерите, квадрат на Луните, опозиция на Слънцата. Страхотен секс, по много от всичко и на края сме без дъх и двамата.

« Отговор #151 -: Октомври 07, 2013, 10:38:48 am »
Малко оффтопик - гледайте задължително " LITTLE CHILDREN"' :)

« Отговор #152 -: Октомври 07, 2013, 03:58:27 pm »
Лъв  - много се бием в гърдите, понякога сме мързеливи и лениви
[/quote]
Това за лъвовете, поне за мен тотално не е вярно!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #153 -: Октомври 07, 2013, 07:50:28 pm »
e, то е въпрос на синастрия :)
за  мен един може да е скука, но за друг да е перфектното прекарване;

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #154 -: Октомври 07, 2013, 09:52:05 pm »
Забелязали ли сте Юнона наистина да влияе на секса, както твърдят тези тук?
http://www.magiastrology.com/super_sexual_aspects.htm