Здравей Гост

Ще успее ли проекта Първанов

• 98 Отговора
  • 10723 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ще успее ли проекта Първанов
« -: Ноември 10, 2010, 09:52:03 pm »
Не мога да бъда аполитична , за съжаление.... :blink:
И не ми е все едно , дали пред у-щата се продава дрога , дали ще затварят болници , детски заведения , дали ще бъдат усмихнати хората или вечно недоволни и намусени...
Дали има смисъл или няма го показва историята , но чисто астрологично задавам хорарен въпрос

Ще успее ли проекта АБВ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
Re:Ще успее ли проекта Първанов
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2010, 11:10:40 pm »
Няма да гледам хорара или каквото е там.
ТЦ!!! Няма да успее!
Който гравитира към този проект може да се смята за политически труп.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #2 -: Ноември 10, 2010, 11:13:27 pm »
Ще успее ли проекта АБВ?

Ще отнеме проценти от БСП и ще успее да влезе в следващото НС, ако това може да се нарече успех.

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #3 -: Ноември 10, 2010, 11:41:08 pm »
А проектите по кой дом и планета са?  :-\  :-[ На мен също ми изглежда, че Първанов няма да вземе кой знае колко гласове /това не е от хорара, разсъждавам/. Той много се изложи през последните месеци с вечните разпри с правителството и това, което направи с финансовия министър...дето даде на медиите протокола от срещата си с него. Това никак не беше мъжкарско от страна на един държавен глава. А и наркотиците заляха страната не през последната година, а още пореди 15-20 години. За болници не знам, но не съм чула да се затварят детски градини. Това мисля за проекта на Гоце.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Ноември 10, 2010, 11:46:37 pm »
Аз мисля , че Първанов е един от успешните политици на България...И като такъв мисля , че би могъл да бъде изключително полезен на страната.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Ноември 10, 2010, 11:50:04 pm »
А проектите по кой дом и планета са?  :-\  :-[ На мен също ми изглежда, че Първанов няма да вземе кой знае колко гласове /това не е от хорара, разсъждавам/. Той много се изложи през последните месеци с вечните разпри с правителството и това, което направи с финансовия министър...дето даде на медиите протокола от срещата си с него. Това никак не беше мъжкарско от страна на един държавен глава. А и наркотиците заляха страната не през последната година, а още пореди 15-20 години. За болници не знам, но не съм чула да се затварят детски градини. Това мисля за проекта на Гоце.  :-\

Prezidentskata институция няма нищо общо с това , което аргументираш.....
Друг е въпроса дали на една такава държава каквато е България и е нужна такава....
Изпълнителната власт има приоритети относно сигурността на държавата .... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Ноември 10, 2010, 11:51:21 pm »
Ще успее ли проекта АБВ?

Ще отнеме проценти от БСП и ще успее да влезе в следващото НС, ако това може да се нарече успех.

Защо само от БСП? :rolleyes:

« Отговор #7 -: Ноември 11, 2010, 12:33:11 am »
Може би да сложим рожденната карта на проекта и да разискваме нея. :blink:

Аааа, то рожденният ден е утре. Ясно.

По хорара. Понеже е назован по име, ще гледам 7-ми дом (иначе мислех да гледам 11-тия). На К7 е Скорпион - по-скоро ще водят агресивна политика, с подмолни компромати и атаки. Управителите на проекта са Марс и Плутон - в огнен и земен знак - търсят народна любов и стабилно място под Слънцето. Марс има 2 хармонични апликиращи аспекта - с Меркурий (У8 - поддръжка и интерсептиран У11 - бъдещето) и Сатурн (У4 - родината). Това е хубаво. Проектът е добре посрещнат засега, изглежда има бъдеще. Плутон няма апликиращи аспекти. Той по-скоро носи бремето на миналото в тази карта и то отрицателно бреме - квадрати със Сатурн и Уран (управители на У4) - недолюбването на БСП от хората в последните години. Е, има и един секстил с Венера (У7 и У12), но също е разходящ. Венера в тази карта представлява явните и тайните врагове на проекта - ретроградна, но в собствен знак, следователно стари силни врагове се активизират. Намира се в 12-тия дом - явните може да станат тайни. Секстилът е разходящ - някои "врагове" може вече да са приминали в графа "съюзници". Слънцето (У11 - бъдещето на проекта) е в 7-мия дом, съуправител е на проекта и има хубави аспекти предимно. До тук добре.

Да видим успеха - 10-ти от 7-ми дом е 4-тият дом, управляван от Луната. Луната да ти е управител на успеха, не е много добре - променлив успех. Освен това е в заточение по знак - кофти предпоставка. Предстои й секстил със Слънцето (изглежда по-скоро светло бъдещето на проекта до тук), Юпитер (добре финансиран ще бъде) и Уран - това също е хубаво. Но последният аспект, който Луната ще направи преди да напусне знака, е квадрат с Венера - У7 и У12 на проекта. Враговете (политическите опоненти) на проекта може да провалят успеха му в крайна сметка.
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 04:52:45 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Ноември 11, 2010, 12:39:03 am »
Може би да сложим рожденната карта на проекта и да разискваме нея. :blink:

Нека го направим утре... :blink:

« Отговор #9 -: Ноември 11, 2010, 01:16:30 am »
Сестро, аз не съм съгласна за това че Първанов е добър политик.
Първанов е лицемерен, мазен Рак, който е научен за изрича определени фрази и да симулира работа.
Нищо повече.С какво е по-различен от другите? Партията го е създала, а сега се прави на друг.
Агент Гоце, моля ви се...Мекере на комунистите, закърмено,нахранено,оядено.
Той е дал много повече на сивата икономика и мутрите,отколкото Костов например.
Той е чадър на много гадини и трябва да си плати.
Лицемерен е и му личи. Прави се на дипломат и на добър човек,но всъщност е точно обратното.
Той е това, което аз наричам " фалшива самоличност".

Хората се умориха вече.Нито Алексей Петров ще стане президент,нито Първанов ще прокопса.
Да може да вземе някакво малко парче от тортата, но с кои хора? Стари,забравени скелети от гардероба?
Има ли в БГ политик,който да не е корумпиран? Нали ги гледам всеки ден...

Не знам какво показва картата,но аз казвам НЕ и се моля да е НЕ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Ноември 11, 2010, 01:21:08 am »
Сестро, аз не съм съгласна за това че Първанов е добър политик.
Първанов е лицемерен, мазен Рак, който е научен за изрича определени фрази и да симулира работа.
Нищо повече.С какво е по-различен от другите? Партията го е създала, а сега се прави на друг.
Агент Гоце, моля ви се...Мекере на комунистите, закърмено,нахранено,оядено.
Той е дал много повече на сивата икономика и мутрите,отколкото Костов например.
Той е чадър на много гадини и трябва да си плати.
Лицемерен е и му личи. Прави се на дипломат и на добър човек,но всъщност е точно обратното.
Той е това, което аз наричам " фалшива самоличност".

Хората се умориха вече.Нито Алексей Петров ще стане президент,нито Първанов ще прокопса.
Да може да вземе някакво малко парче от тортата, но с кои хора? Стари,забравени скелети от гардероба?
Има ли в БГ политик,който да не е корумпиран? Нали ги гледам всеки ден...

Не знам какво показва картата,но аз казвам НЕ и се моля да е НЕ.

Дай алтернатива! ;D ;D
Един извади от нафталина , по-различен , по-искрен , по-добър , по-политик, да не е мека китка , да не човек на човека , на човека , на нашия човек!
 ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Ноември 11, 2010, 01:25:20 am »
Има ли в БГ политик,който да не е корумпиран?

Особено сред управляващите... Риторичен въпрос!  ;D

Бат' Бойко се гласи за президент за по-нататък, имам такова усещане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #12 -: Ноември 11, 2010, 01:27:58 am »

Бат Бойко това което го спасява е актьорското му умение да разсмива всички и става чаровен. Иначе и той лапа яко,нема спор. Но се молете той да е по-дълго на власт,щото ако падне-тежко ни! Казвам го сериозно! Той е по-добрата алтернатива от всичко до момента. Само да ви кажа че тройниата коалиция е гепила от държавата за 4 години около 2 МИЛИАРДА ЛЕВА.... най-нагло, най-безочливо, щом Доган си пуска сам заповед за консултации, на проект,който ще се изплати след 1000 ГОДИНИ! Това е просто ГАВРА с труп, а трупа сме ние!

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Ноември 11, 2010, 01:30:58 am »

Бат Бойко това което го спасява е актьорското му умение да разсмива всички и става чаровен. Иначе и той лапа яко,нема спор. Но се молете той да е по-дълго на власт,щото ако падне-тежко ни! Казвам го сериозно! Той е по-добрата алтернатива от всичко до момента. Само да ви кажа че тройниата коалиция е гепила от държавата за 4 години около 2 МИЛИАРДА ЛЕВА.... най-нагло, най-безочливо, щом Доган си пуска сам заповед за консултации, на проект,който ще се изплати след 1000 ГОДИНИ! Това е просто ГАВРА с труп, а трупа сме ние!

Na следващите ще видим какво ще покаже ревизията... ;) ;D...

« Отговор #14 -: Ноември 11, 2010, 01:38:02 am »

Na следващите ще видим какво ще покаже ревизията... ;) ;D...

По-малко ще е със сигурност. Затова Бойко го мразят,щото им взе на всички канчето и тури парата само на едно место,дето той да я контролира..

« Отговор #15 -: Ноември 11, 2010, 01:44:46 am »
Няма да гледам хорара или каквото е там.
ТЦ!!! Няма да успее!
Който гравитира към този проект може да се смята за политически труп.

и ако гравитацията е успешна, народа ще е труп :'( :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

« Отговор #16 -: Ноември 11, 2010, 02:20:11 am »
Успехът се свежда до познато-стара хлъзгава ситуация, ако това е успех, значи ще е  :rolleyes:

« Отговор #17 -: Ноември 11, 2010, 02:25:30 am »
проекта АБВ- връщане в първи клас ли ще бъде и пак 20 години агония,имах съмнения,че е бивш, ма сега съм сигурна
не мерси, ще емигрирам,ако те се върнат на власт :'( :o :(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #18 -: Ноември 11, 2010, 03:12:13 am »
проекта АБВ- връщане в първи клас ли ще бъде и пак 20 години агония,имах съмнения,че е бивш, ма сега съм сигурна

Не си само ти ;) всички се изнасяме  :blink:
Преди това обаче - (виж ми аватара за кой мислиш съм се подготвила ;D)
Ако тоя упее ще има опашки по границите,
то бива, бива, ама пиле за мезе не - писна ми :o
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #19 -: Ноември 11, 2010, 03:56:20 am »

Стига, беее! Ще емигрира.....глупости! Ще основем ние партия и ще ги пометем.  :P Ма, това може да стане след 4-5 г....ако сме живи.  ;) Не вярвам този проект да е успешен с този Марс в съвпад с Антарес и с тази Луна в заточение - народа няма да го подкрепи. А ако има нещастието да стартира между 11 и 12 с МЦ в Скорпион....с управител Марса....ша са сгромоляса. Слънцето и то в квадрат с Нептун - къде има българин, все има предател.  :P