Здравей Гост

Ще успее ли проекта Първанов

• 98 Отговора
  • 10746 Прегледи
*

Nessus

• *
  • 104
Re:Ще успее ли проекта Първанов
« Отговор #20 -: Ноември 11, 2010, 03:58:23 am »
проекта АБВ- връщане в първи клас ли ще бъде и пак 20 години агония,имах съмнения,че е бивш, ма сега съм сигурна
не мерси, ще емигрирам,ако те се върнат на власт :'( :o :(

Стига, беее! Ще емигрира.....глупости! Ще основем ние партия и ще ги пометем.  :P Ма, това може да стане след 4-5 г....ако сме живи.  ;) Не вярвам този проект да е успешен с този Марс в съвпад с Антарес и с тази Луна в заточение - народа няма да го подкрепи. А ако има нещастието да стартира между 11 и 12 с МЦ в Скорпион....с управител Марса....ша са сгромоляса. Слънцето и то в квадрат с Нептун - къде има българин, все има предател.  :P

;DАз разчитам на това че го обявяват на ретро венера. ;D Ако оцеле  то се надявам  да  е до следващата фаза най много ;D
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #21 -: Ноември 11, 2010, 03:59:17 am »
Uran ``подкрепям мнението ти на 100%  :rolleyes:Първанов е бита карта.Това неговото е преливане от пусто в празно .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Ноември 11, 2010, 04:02:18 am »
То много хубаво да се основе , ама партия на какво ? :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #23 -: Ноември 11, 2010, 04:08:53 am »
То много хубаво да се основе , ама партия на какво ? :rolleyes: :-\

На тоталното лицемерие

главата на охтопода и пипалата му излизат на светло

Гледайте цирк защото ще го облечат в морал и луксозни дрехи
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Ноември 11, 2010, 04:24:05 am »
Мисля , че всяко поколение се ражда с модел на поведение...От астрологична гледна точка , наричаме планетите след Сатурн- поколенчески... или колективни...В тоя ред на мисли лицемерието е присъщо на няколко поколения , както и всяка предишна или следваща управляваща партия или коалиция....
Въпроса е в това , дали можем да предложим друго с което сме по-различни , защото нищо не е по-лесно от това да оплюем някой и да го направим най-черния или от осана до разпни го....както м/у впрочем ще си тръгнат и настоящите....
Нихелизма е качество с което се славим като нация за съжаление....
От астрологична гледна точка предстоящия ингрес на Юпитер и Уран в овен ще поставят нова визия и ново начало....
Сатурн в рамките на 2 г. ще покаже , че безотговорното отношение към другите и /или/ към колективната форма следва да приеме ясни и точни форми , защото Сатурн е онова което се интересува от структурата....И опозиция с Уран и Юпитер няма да има.... Единствения най-сериозен противник си остава Плутон в знака на козирога....и тук , той не само ще кастрира , а  и ампутира всяка неправилна крачка , всеки погрешен ход на Уран ....
Поколението на конюкцията Уран/Плутон започна процесите на промяната....Поколението , което трябва да я приключи е отново същото....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #25 -: Ноември 11, 2010, 04:44:18 am »
Мисля , че всяко поколение се ражда с модел на поведение...От астрологична гледна точка , наричаме планетите след Сатурн- поколенчески... или колективни...В тоя ред на мисли лицемерието е присъщо на няколко поколения , както и всяка предишна или следваща управляваща партия или коалиция....
Въпроса е в това , дали можем да предложим друго с което сме по-различни , защото нищо не е по-лесно от това да оплюем някой и да го направим най-черния или от осана до разпни го....както м/у впрочем ще си тръгнат и настоящите....
Нихелизма е качество с което се славим като нация за съжаление....
От астрологична гледна точка предстоящия ингрес на Юпитер и Уран в овен ще поставят нова визия и ново начало....
Сатурн в рамките на 2 г. ще покаже , че безотговорното отношение към другите и /или/ към колективната форма следва да приеме ясни и точни форми , защото Сатурн е онова което се интересува от структурата....И опозиция с Уран и Юпитер няма да има.... Единствения най-сериозен противник си остава Плутон в знака на козирога....и тук , той не само ще кастрира , а  и ампутира всяка неправилна крачка , всеки погрешен ход на Уран ....
Поколението на конюкцията Уран/Плутон започна процесите на промяната....Поколението , което трябва да я приключи е отново същото....

Опозицията е кулминация така е. Но и  поколението на 60-те  родено на съвпада на плутон и уран и опозицията със сатурн.  Времето на хипитата. Там кулминацията бе вика за свобода . Секс, разкрепостяване, бягство то ограниченията и вик за мир, любов и свобода. http://vbox7.com/play:18cb5e1d&al=1&vid=
Това е обаче и моето поколението и на сегашните управници, които сме родени с мечтата на Ленън:
Представи си, че няма рай.
Лесно е, ако се опиташ.
Че под земята няма ад
и че само небето е над нас.
Представи си, че всички хора
живеят само в днешния ден.
Представи си, че няма държави -
не е трудно да се направи.
Че няма нищо,
за което да се убива и умира,
религии няма дори.
Представи си, че всички хора
живеят спокойно живота си.

Какво стана с това

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Ноември 11, 2010, 04:54:20 am »
http://www.youtube.com/watch?v=j9SgDoypXcI

Едно любимо парче на това поколение....в което бтв , попадам и аз ....И на един български президент П.Стоянов.....

Мисля , че на всичко ново трябва да се дава път..., макар да е забравеното старо ,  това се иска от нас....

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #27 -: Ноември 11, 2010, 04:57:43 am »
http://www.youtube.com/watch?v=j9SgDoypXcI

Едно любимо парче на това поколение....в което бтв , попадам и аз ....И на един български президент П.Стоянов.....

Мисля , че на всичко ново трябва да се дава път..., макар да е забравеното старо ,  това се иска от нас....

Нека Да Бъде!
Благодаря ти!

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Ноември 11, 2010, 05:00:38 am »
 :72: :58:

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Ноември 11, 2010, 05:31:25 am »
Uran ``подкрепям мнението ти на 100%  :rolleyes:Първанов е бита карта.Това неговото е преливане от пусто в празно .

Бих добавила алчност... за власт и пари... Хванал веднъж кокала от финансови потоци, потоци на тайна информация и влияние, просто не може да преживее, че могат да му се изплъзнат... Но това е доста често явление... не само при неговия случай...

:-X :-X :-X
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 05:35:42 am от Марая »

*

Uran

• 6041
« Отговор #30 -: Ноември 11, 2010, 02:46:32 pm »
Снощи славитУ в раздумка с тошкУ славковия речИ, че не бил нивгиж за СеДеСе-ту. Верно ли бе слави? Аз това го знаех, но ми беше любопитно кога ще излезе наяве, че плюваниците му не са "доброжелателство" на човек с изначално дясно мислене загрижен за ценностите на бг консервативната партия.

п.п.Докато има беневци, баневици, първановци, наследници на полит. бюро с властови мераци- няма да я бъде. България ще е цигани, пенсионери и комунисти-капиталисти-по-зле от Беларус.

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #31 -: Ноември 11, 2010, 02:51:58 pm »
Бих добавила алчност... за власт и пари... Хванал веднъж кокала от финансови потоци, потоци на тайна информация и влияние, просто не може да преживее, че могат да му се изплъзнат... Но това е доста често явление... не само при неговия случай...

Подкрепям и съм съгласна......човека сподели, че не го вълнува бизнеса. Явно в политиката се печели повечко....с вече изградени "потоци".  ;D 

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Ноември 11, 2010, 04:36:47 pm »
Отговорността е качество присъщо само на хората....
Тя е правопропорционална на получаването....
Нима някои от пишещите би се отказал да има пари , благинки , добър живот...?! :rolleyes:
Не вярвам , защото дори и в нета  е видно , че всеки иска да захапе кокала , друг е въпроса дали има достатъчно добра захапка.... ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #33 -: Ноември 11, 2010, 04:40:24 pm »
Ще успее ли проекта АБВ?

Ще отнеме проценти от БСП и ще успее да влезе в следващото НС, ако това може да се нарече успех.

Защо само от БСП? :rolleyes:

Защото Първанов се свързва предимно с БСП. И по тая причина няма да може да захапе много проценти от останалите. Максимум 8-9% на едни бъдещи избори. Концепцията е слаба. Отново нещо се прави ОТГОРЕ и се предлага на електората. На практика нищо ново.  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Ноември 11, 2010, 04:47:46 pm »
http://en.wikipedia.org/wiki/Asceticism

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%81%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC

Аскетизъм се нарича начин на живот, характеризиращ се с лишения, пълно отричане на материални удоволствия, и отшелничество. В мнозинството си аскетите смятат, че това представлява добродетелен живот, който им носи духовни сили. Те вярват, че пречистването на тялото води до пречистване на душата, което съответно според тях спомага за установяването на вътрешен мир или на по-дълбока връзка с божественото начало. Аскетичен живот може да се води под формата на усмиряване, ритуали или отрицание на плътските удоволствия. Аскетите твърдят за себе си обаче, че самоналожените ограничения им доставят по-голяма свобода в различни житейски области, като например увеличена яснота на мисленето и способността да не се поддават на вредни изкушения.

И това се прокламира ли? :rolf:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #35 -: Ноември 11, 2010, 04:51:19 pm »
Алтруизмът (на латински: alter - друг) е самоотвержена грижа за благото на другите. Алтруизмът е смятан за добродетел в много култури и е централна идея в религиозните традиции. Той е противоположен на егоизма.

Нищо не е противоположно на Его-то, щото всички действия идват от него.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Ноември 11, 2010, 04:52:39 pm »
Ще успее ли проекта АБВ?

Ще отнеме проценти от БСП и ще успее да влезе в следващото НС, ако това може да се нарече успех.

Защо само от БСП? :rolleyes:

Защото Първанов се свързва предимно с БСП. И по тая причина няма да може да захапе много проценти от останалите. Максимум 8-9% на едни бъдещи избори. Концепцията е слаба. Отново нещо се прави ОТГОРЕ и се предлага на електората. На практика нищо ново.  :mellow:

Не съм съгласна , защото това поколение няма като как да се свърже с друга политическа сила ,освен БЗНС....
СДС е изкуствено създадена алтернатива , останалите сателити също....
Мисля , че тази формация има бъдеще , защото той е доста гъвкав и много добър политик....Реабилитацията на БСП ,започна от неговия мандат.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Ноември 11, 2010, 04:55:59 pm »
Алтруизмът (на латински: alter - друг) е самоотвержена грижа за благото на другите. Алтруизмът е смятан за добродетел в много култури и е централна идея в религиозните традиции. Той е противоположен на егоизма.

Нищо не е противоположно на Его-то, щото всички действия идват от него.  ;D

:clap: :97:

А и прекалено светец и БОГУ не е драг! :-\

*

holanda

« Отговор #38 -: Ноември 11, 2010, 04:57:40 pm »
А и прекалено светец и БОГУ не е драг! :-\

оо,чувай.. ;D сега ще ти каже,че той самия е Първопричината  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #39 -: Ноември 11, 2010, 04:59:10 pm »
Мисля , че тази формация има бъдеще , защото той е доста гъвкав и много добър политик....Реабилитацията на БСП ,започна от неговия мандат.... ;D

Аз казах. Хау!  ;D