Здравей Гост

Ще успее ли проекта Първанов

• 98 Отговора
  • 10709 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Ще успее ли проекта Първанов
« Отговор #40 -: Ноември 11, 2010, 04:59:44 pm »
А и прекалено светец и БОГУ не е драг! :-\

оо,чувай.. ;D сега ще ти каже,че той самия е Първопричината  ;D

Защото сме създадени от едно парче кал....Баси материала..., поне да беше кварцов пясък... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #41 -: Ноември 11, 2010, 05:03:43 pm »
Мисля , че тази формация има бъдеще , защото той е доста гъвкав и много добър политик....Реабилитацията на БСП ,започна от неговия мандат.... ;D

Аз казах. Хау!  ;D

А аз казвам

http://www.youtube.com/watch?v=0714IbwC3HA

И ще го казвам , докато не стане :tongue2: :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #42 -: Ноември 11, 2010, 05:06:40 pm »
Хайде да му сложим на проекта рожденната карта с дата 11.11.2010г. и час на раждане 12:00? Макар че това е официалното му "раждане" пред обществото, а не "зачеването" му, нито пък датата на официалното му регистриране.

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Ноември 11, 2010, 05:12:25 pm »
http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/11/11/991402_iadroto_na_budeshtiia_prezidentski_proekt_abv_se/

Разгледайте коментаритарите под статията.

Добре бе , дайте алтернатива! Докато плюете и живота ви е минал....разбирате ли колко бързо тече времето...?! ;D ;D

http://pressboard.info/article/126594

Това също не е за подценяване :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Ноември 11, 2010, 05:14:39 pm »
Хайде да му сложим на проекта рожденната карта с дата 11.11.2010г. и час на раждане 12:00? Макар че това е официалното му "раждане" пред обществото, а не "зачеването" му, нито пък датата на официалното му регистриране.

Мисля , че това е събитиина карта ...., а не рождена...
 :blink:
От тази карта ще разберем също много...

« Отговор #45 -: Ноември 11, 2010, 05:15:48 pm »

Мисля , че това е събитиина карта ...., а не рождена...
 :blink:
От тази карта ще разберем също много...
Съгласна.
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 05:24:17 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Ноември 11, 2010, 05:22:05 pm »
Мирабела , много те моля махни ги астероиди , сложи само Карма.... :blink: :wub:
Извинявай....

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Ноември 11, 2010, 05:24:00 pm »
http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/11/11/991402_iadroto_na_budeshtiia_prezidentski_proekt_abv_se/

Разгледайте коментаритарите под статията.

Цитат из коментарите към статията:

Той Путин ще каже , ще го бъде ли АБВ - то или Москва ще продължи да разчита на БСП ! Нали идва в събота !

Щом идва мисля , че го е казал отдавна....Ние винаги сме следвали руския модел....А и да ме простят американците , ама са ми много далече ..... ;D ;D

« Отговор #48 -: Ноември 11, 2010, 05:25:04 pm »
Мирабела , много те моля махни ги астероиди , сложи само Карма.... :blink: :wub:
Извинявай....
ОК, подмених картата. :blink:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #49 -: Ноември 11, 2010, 05:25:16 pm »

Това също не е за подценяване
:72:

Т.е. форумите се явяват вече като фактор в предизборната борба. Ха ха - кой сега е №1 ?  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Ноември 11, 2010, 05:34:10 pm »

Т.е. форумите се явяват вече като фактор в предизборната борба. Ха ха - кой сега е №1 ?  ;D

Добре , че не гласуваме в нета...,  ;D Ама ти се ще..., ще си помисля нещо за Еготооооо.... ;D ;D
Има още нещо -най -добрата реклама според мен е лошата и онази в която има щипка и половина лЮт пипер , сол и балканска чубрица..... :P ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #51 -: Ноември 11, 2010, 05:35:15 pm »

Добре , че не гласуваме в нета...,  ;D

Скоро и това ще стане.  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Ноември 11, 2010, 05:41:21 pm »

Добре , че не гласуваме в нета...,  ;D

Скоро и това ще стане.  :mellow:

Разбира се , че ще стане , но преди това трябва още много други неща да се случат и да станат....Никога и нищо не се случва , без да има последователност ....Но аз мисля , че е крайно време да придобием политическа култура и да гласуваме , за да не се чувстваме използвани и опорочени , излъгани и онеправдани и не на последно място заложници на чужди интереси...
Дано ме разбираш! ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Ноември 11, 2010, 06:04:05 pm »
ДСБ е отговорът на щенията ти Марая. ;D Но дясно ориентираните хора в Бг са не повече от 10%. Под дясно мислещи не визирам замогнали се креатури на недалечното ни минало.
Ето едно линкче показващо какво е дясно и какво ляво/либерално:
http://townhall.com/columnists/JohnHawkins/2007/04/27/10_differences_between_conservatives_and_liberals/page/full/

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Ноември 11, 2010, 06:09:57 pm »
И така по събитийната карта:
АСЦ е в Козирог , а ДСЦ в рак....Осите са кардинални...
МЦ и ИЦ попадат във фиксирани знаци...
Управителя на ДСЦ е в точен съвпад с АСЦ.... ;D
Изводите:
Активно начало , насочено към масата , към обществото.
Характера на събитието е ясно , точно и императивно подчертано..., без излишни думи , а с ясна и конкретна визия...

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Ноември 11, 2010, 07:23:12 pm »
ДСБ е отговорът на щенията ти Марая. ;D Но дясно ориентираните хора в Бг са не повече от 10%. Под дясно мислещи не визирам замогнали се креатури на недалечното ни минало.
Ето едно линкче показващо какво е дясно и какво ляво/либерално:
http://townhall.com/columnists/JohnHawkins/2007/04/27/10_differences_between_conservatives_and_liberals/page/full/

Важно и основно според мен е не партийната организация , не цветоразделянето , а професионализма и личностните качества. Не може хора , които не са посадили едно дръвче , да управляват и определят съдбата на останалите.
В ДСБ , както и на много други места има стойностни хора и професионалисти , проблема е във вожда... ;D , защото всеки иска да бъде вожд...

« Отговор #56 -: Ноември 11, 2010, 07:37:21 pm »
Сестро, аз не съм съгласна за това че Първанов е добър политик.
Първанов е лицемерен, мазен Рак, който е научен за изрича определени фрази и да симулира работа.
Нищо повече.С какво е по-различен от другите? Партията го е създала, а сега се прави на друг.
Агент Гоце, моля ви се...Мекере на комунистите, закърмено,нахранено,оядено.
Той е дал много повече на сивата икономика и мутрите,отколкото Костов например.
Той е чадър на много гадини и трябва да си плати.
Лицемерен е и му личи. Прави се на дипломат и на добър човек,но всъщност е точно обратното.
Той е това, което аз наричам " фалшива самоличност".

Хората се умориха вече.Нито Алексей Петров ще стане президент,нито Първанов ще прокопса.
Да може да вземе някакво малко парче от тортата, но с кои хора? Стари,забравени скелети от гардероба?
Има ли в БГ политик,който да не е корумпиран? Нали ги гледам всеки ден...

Не знам какво показва картата,но аз казвам НЕ и се моля да е НЕ.

Напълно съм съгласна с теб! Два мандата и нула резултатна работа. Вярно че президента няма големи правомощия, но и тези, които има му стигат да помогне на изстрадалия ни народ. И съм сигурна, че е наясно с всички престъпни групировки. Затова казват, че мафията си има държава!

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Ноември 11, 2010, 08:16:24 pm »
Сестро, аз не съм съгласна за това че Първанов е добър политик.
Първанов е лицемерен, мазен Рак, който е научен за изрича определени фрази и да симулира работа.
Нищо повече.С какво е по-различен от другите? Партията го е създала, а сега се прави на друг.
Агент Гоце, моля ви се...Мекере на комунистите, закърмено,нахранено,оядено.
Той е дал много повече на сивата икономика и мутрите,отколкото Костов например.
Той е чадър на много гадини и трябва да си плати.
Лицемерен е и му личи. Прави се на дипломат и на добър човек,но всъщност е точно обратното.
Той е това, което аз наричам " фалшива самоличност".

Хората се умориха вече.Нито Алексей Петров ще стане президент,нито Първанов ще прокопса.
Да може да вземе някакво малко парче от тортата, но с кои хора? Стари,забравени скелети от гардероба?
Има ли в БГ политик,който да не е корумпиран? Нали ги гледам всеки ден...

Не знам какво показва картата,но аз казвам НЕ и се моля да е НЕ.

Напълно съм съгласна с теб! Два мандата и нула резултатна работа. Вярно че президента няма големи правомощия, но и тези, които има му стигат да помогне на изстрадалия ни народ. И съм сигурна, че е наясно с всички престъпни групировки. Затова казват, че мафията си има държава!

Първо благодаря за мнението...., второ конкретен въпрос към теб:
Ти можеш ли да помогнеш на някого , без неговото желание или съгласие? :blink:

« Отговор #58 -: Ноември 11, 2010, 08:21:45 pm »
Искаш да кажеш, че народът не е искал да живее по-добре?!
Ако виждаш, че някой затъва ще го питаш ли искаш ли да те измъкна от блатото или ще му помогнеш!?
За другия вид помощ, дето само пречиш, може и да питаш.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Ноември 11, 2010, 08:41:29 pm »
Искаш да кажеш, че народът не е искал да живее по-добре?!
Ако виждаш, че някой затъва ще го питаш ли искаш ли да те измъкна от блатото или ще му помогнеш!?
За другия вид помощ, дето само пречиш, може и да питаш.

Искам друго да кажа , че живота отминава в чакане , чакане по спирки , бутане в автобуси , чакане по опашки , чакане в административни решения , чакане в банки , чакане....,просто го превърнахме в чакане....
И докато трае тази нагласа да дойде някой и да махне с пръчицата....
Помощ , за какво по дяволите ни е нужна помощ? Имаме всичко , просто всичко с изключение на едно - а то е да започнем да търсим не помощи и подеяния , а себе си.... :blink: