Здравей Гост

Ще успее ли проекта Първанов

• 98 Отговора
  • 10689 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Ще успее ли проекта Първанов
« Отговор #80 -: Ноември 12, 2010, 12:59:01 am »
Защото аз предложих да анализираме рожденната карта на туй ново чудо, но не му знам часа на раждане. И затова реших да сложа картата на публичното му представяне, като пак не знаех точен час и първоначално сложих 12 часа, а после ме помолиха да поправя.

Ясно, извинявам се. Значи се разглежда като елективна карта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Ноември 12, 2010, 01:03:05 am »
По хорарната карта никой не се включи , след това дойде предложението за събитийна....
Няма елекция защото не търсим час , часа е факт и 7 мин. напред от този в интернет...Включи се наш съфорумец , който забелязах днес за първи път Перла и каза , че вярва на интернет , а не на птички и Мирабела качи картата...
В общи линии , това е есенцията...Все още нищо интересно не се е случило с изключение на заявката за проекта АБВ и неговото представяне в което все пак участват различни представители на различни политически формации.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #82 -: Ноември 12, 2010, 01:06:06 am »
Аз писах по хорара, но го добавих към първия си пост в тази темата и е потънало. Гледах проекта по 7-ми дом и в крайна сметка му "предрекох" неуспех, причинен от опонентите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Ноември 12, 2010, 01:10:50 am »
Аз писах по хорара, но го добавих към първия си пост в тази темата и е потънало. Гледах проекта по 7-ми дом и в крайна сметка му "предрекох" неуспех, причинен от опонентите.

Съжалявам , не съм те прочела  :blink: , но това в момента е без значение...
По важно е , да се абстрахираме от убежденията си каквито и да са те и да погледнем картата като астролози!

НЕ УВАЖАВАМ ТВОЕТО МНЕНИЕ , НО ЖИВОТА СИ ДАВАМ ДА МОЖЕШ СВОБОДНО ДА ГО ИЗРАЗИШ!- ВОЛТЕР

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #84 -: Ноември 12, 2010, 01:12:48 am »

Съжалявам , не съм те прочела  :blink: , но това в момента е без значение...
По важно е , да се абстрахираме от убежденията си каквито и да са те и да погледнем картата като астролози!

НЕ УВАЖАВАМ ТВОЕТО МНЕНИЕ , НО ЖИВОТА СИ ДАВАМ ДА МОЖЕШ СВОБОДНО ДА ГО ИЗРАЗИШ!- ВОЛТЕР
Така е! Това се опитвам да направя. Затова не съм изразила (почти) и няма да изразя симпатия или антипатия към проекта или друг политическо-астрологичен въпрос. ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #85 -: Ноември 12, 2010, 01:17:13 am »
Слънце на К11 и Меркурий в дома са добра предпоставка за политическа формация. Това са единомишлениците, целите, високите идеали.. Меркурий прави тригон с диспозитора си Юпитер намиращ се в 3 дом- ще могат лесно да представят идеите си или политическата си платформа.
Марс на К12- колективно подсъзнание- вероятно ще бъдат малко по-агресивни в опитите да привлекат вниманието на аудиторията.

« Отговор #86 -: Ноември 12, 2010, 01:27:16 am »
за това се борят ,ма Коледа наближава
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Ноември 12, 2010, 01:30:35 am »
за това се борят ,ма Коледа наближава

Стреличка , всеки се бори за нещо....Факт е ! Всичко е борба в живота , битки след битки...Поражение , победа , победа поражение ...кръговрат да му.....мамата...
Въпроса е , като астролог да си кажеш мнението , като електорат го прочетох! ;D ;) :wub:

« Отговор #88 -: Ноември 12, 2010, 01:38:48 am »

аз съм човек , не съм електорат
за мъртвородени астрологията мълчи :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Ноември 12, 2010, 01:46:04 am »

аз съм човек , не съм електорат
за мъртвородени астрологията мълчи :o

О.К. Твое право....
Астрологията за никой и никога не мълчи и за това е астрология! ;D
Иначе , ще бъде друго... ;D ;)

« Отговор #90 -: Ноември 12, 2010, 02:56:58 am »
Сега гредах 30тина секунди от някакво изказване на Първанов относно проекта. А бе, той винаги ли така примлясва като говори?  :-\ До сега не ми е правило впечатление. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Ноември 12, 2010, 03:03:54 am »
Сега гредах 30тина секунди от някакво изказване на Първанов относно проекта. А бе, той винаги ли така примлясва като говори?  :-\ До сега не ми е правило впечатление. :rolleyes:

Когато не е уверен! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #92 -: Ноември 12, 2010, 03:10:29 am »
За съжаление, аз не прочетох нито едно астрологично мнение от авторката на темата Марая. Марая само ни приканва да тълкуваме, а ние пишем ли, пишем.   ;D Де, промецай нещо и ти по темата , Марайче.

Апропо, докато гледах БТВ-то и благотворителното шоу на Ани Салич, се появи един.....ай кажете му името, че го забраиФ.....Мартин нам къв си.....Та, човека спомена, че преди 2 години, по време на първото благотворително шоу за децата от Могилино президента обещал пред всички на един от концертите, че ще сформира сдружение или нещо подобно за бизнесмени, които ще правят специално за такива деца дарения. И човека припомни пред цяла България какво е обещал и колко го е изпълнил нашего отца Първанова. ...... Това е, братя и сестри...покрусена съм от човешката нечистоплътност и лицемерие.  :angry: :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Ноември 12, 2010, 03:12:17 am »
За съжаление, аз не прочетох нито едно астрологично мнение от авторката на темата Марая. Марая само ни приканва да тълкуваме, а ние пишем ли, пишем.   ;D Де, промецай нещо и ти по темата , Марайче.

Апропо, докато гледах БТВ-то и благотворителното шоу на Ани Салич, се появи един.....ай кажете му името, че го забраиФ.....Мартин нам къв си.....Та, човека спомена, че преди 2 години, по време на първото благотворително шоу за децата от Могилино президента обещал пред всички на един от концертите, че ще сформира сдружение или нещо подобно за бизнесмени, които ще правят специално за такива деца дарения. И човека припомни пред цяла България какво е обещал и колко го е изпълнил нашего отца Първанова. ...... Това е, братя и сестри...покрусена съм от човешката нечистоплътност и лицемерие.  :angry: :-X

КОГАТО МУТРИ УПРАВЛЯВАТ И АСТРОЛОЗИТЕ МЪЛЧАТ! :rolf: :rolf: :rolf:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #94 -: Ноември 12, 2010, 03:17:37 am »
Да, съгласна съм, че доста тъгуваш за това време, но всичко на този свят има край......и лапкането свършва. И гроздето става мноооооог високо и вкиснато.  :85: :58: :85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Ноември 12, 2010, 03:24:27 am »
Да, съгласна съм, че доста тъгуваш за това време, но всичко на този свят има край......и лапкането свършва. И гроздето става мноооооог високо и вкиснато.  :85: :58: :85:

НЕ! И тези са задължени ;D ;D ;D , но са мутри! А на мутра капа не свалям! ЗАПОМНИ!НИЧИИ ЗАДНИК НЕ ЛИЖА И НА ТЕЗИ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ! А иначе не бъркам картите на Индонезия и с гордост казвам , че Мерка ми е ретро но в СТРЕЛЕЦ и в съвпад с ЮЛВ....Не крия съдбата..., защото никога и нищо не е скрито и покрито.... ;D ;D ;D
Последния се смее най-добре! ;) :blink:

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #96 -: Ноември 12, 2010, 04:22:10 am »
Акс козирог като че ли повече ми прилягаше на картата, ама нейсе няма да си я натъмънявам ;D

Плутон обаче излиза на светло, дали пък и финансирането на тези няма да светне и точно си го помислих и те ти тази вечер имаше документален филм по националната по въпроса. Кой подпали партийния дом? -  ами че да вземе паричките и да скрие следичките. :o
 Не че не си го знаехме. :-X

На таз събитийна карта луната(народа) кацнала  в 1- ви дом е  някак си не долюбвана от ретроградна венера на върха на Мц-то.
Тя иска само някой да я обича, а те я  гледат   сладострастно от горе и й точат лиги.
То тая луна в козирог и без това си е смазана, депресирана и прегърбена, но пък излязла на светло в събитийната карта търси изява и популярност чрез стари авторитети.
 Кво да се прави
Марса затворен в 12-ти  в стрелец– да скрием пагоните, и да вадим белите коне.
Меркурий с рамо от нептун- ще лее полемика, ще сипе обещания и ще вади на другите мръсните ризи.
Нищо ново под слънцето
Нищо трайно също
Много ми е празно от към запада
 ;)
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 04:49:46 am от Nessus »
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

« Отговор #97 -: Ноември 12, 2010, 01:16:10 pm »

само когато демагогства или изрича неистини, 
наблюдавала съм го по родителските срещи, живееха в Красна поляна  :mellow:

« Отговор #98 -: Ноември 12, 2010, 01:52:28 pm »
Може би да сложим рожденната карта на проекта и да разискваме нея. :blink:

Аааа, то рожденният ден е утре. Ясно.

По хорара. Понеже е назован по име, ще гледам 7-ми дом (иначе мислех да гледам 11-тия). На К7 е Скорпион - по-скоро ще водят агресивна политика, с подмолни компромати и атаки. Управителите на проекта са Марс и Плутон - в огнен и земен знак - търсят народна любов и стабилно място под Слънцето. Марс има 2 хармонични апликиращи аспекта - с Меркурий (У8 - поддръжка и интерсептиран У11 - бъдещето) и Сатурн (У4 - родината). Това е хубаво. Проектът е добре посрещнат засега, изглежда има бъдеще. Плутон няма апликиращи аспекти. Той по-скоро носи бремето на миналото в тази карта и то отрицателно бреме - квадрати със Сатурн и Уран (управители на У4) - недолюбването на БСП от хората в последните години. Е, има и един секстил с Венера (У7 и У12), но също е разходящ. Венера в тази карта представлява явните и тайните врагове на проекта - ретроградна, но в собствен знак, следователно стари силни врагове се активизират. Намира се в 12-тия дом - явните може да станат тайни. Секстилът е разходящ - някои "врагове" може вече да са приминали в графа "съюзници". Слънцето (У11 - бъдещето на проекта) е в 7-мия дом, съуправител е на проекта и има хубави аспекти предимно. До тук добре.

Да видим успеха - 10-ти от 7-ми дом е 4-тият дом, управляван от Луната. Луната да ти е управител на успеха, не е много добре - променлив успех. Освен това е в заточение по знак - кофти предпоставка. Предстои й секстил със Слънцето (изглежда по-скоро светло бъдещето на проекта до тук), Юпитер (добре финансиран ще бъде) и Уран - това също е хубаво. Но последният аспект, който Луната ще направи преди да напусне знака, е квадрат с Венера - У7 и У12 на проекта. Враговете (политическите опоненти) на проекта може да провалят успеха му в крайна сметка.

Някой прочете ли внимателно това тълкуване на хорара? Само аз ли не го схващам.  Не ми излизат нещо и управителите на домовете.