Здравей Гост

Лицемерие xxx

• 89 Отговора
  • 13360 Прегледи
*

ana125

• *
  • 141
Значи, човек да си замълчи тук-там, се налага на всекиго. Айде сега, кажете си, така е.
Мен лично 90% от хората, които срещам, не ме интересуват почти изобщо, и кво сега - да фана да посочвам на всеки недостатъците му, да му ги поправям, да му люсвам истината в очите? Нема смисъл и нужда никаква. Леко и повърхностно отминавам с лека усмивка (не иронична, а като добре възпитан човек). Така че едно ти можеш да наричаш лицемерие, или безгръбначие, или както искаш там с отрицателен знак, аз пък - обикновена любезност и добро възпитание.
Разбира се, ако ще се държим като селянки на Женския пазар, може и да се хванем за косите и в буквалния смисъл. Ама не ми е по вкуса.
Между другото - от тия откровените простачки, на които всяко едно неодобрение е изписано в очите, можете да срещнете на всяка крачка. Идете в коя да е администрация, или влезте в 2-3 магазина - все ще срещнете някоя.

*

holanda

Лицемерието може да бъде продиктувано и от чувство за самосъхранение или отговорност към близките . Не всекиму е дадено да държи и ножа и хляба.
 ;D "Гъз голям си шефе.." Е, мислим си го, ама в колко от случаите го казваме? ;D

значи това не е истинско лицемерие  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Би било добре покрай мненията си да сведем и някой друг пример според нашия аршин за лицемерие... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

Би било добре покрай мненията си да сведем и някой друг пример според нашия аршин за лицемерие... ;D ;D

покрай мен са само хубави хора  ;D
или хич ги няма,както сега.. ;Dпознавам една лицемерка (като кажа лицемерка се сещам за хлебарка ;D),но не и знам часа на раждане.Друг да дава.Ама да е истински лицемер,не някоя душица,която няма друг избор....!

*

Марая

• 28287

Мъжки лицемер! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ana125

• *
  • 141
Еми Луна във втори дом показва, че майката (а май и жените въобще), определя ценностната система още от ранна възраст и има голямо влияние върху него. (Може да означава и ранна раздяла с майката, но това е друга тема.) То па жени чак пък толкова да ти определят ценностната система... естествено, че някакво лицемерие ще се промъкне... Плюс това Луната с много квадратури, по- важните от които (за в случая) като че ли с Меркурий и Венера.
Като се загледам и в тоя Нептун в първи, предполага някаква мазност. Плюс прикрита агресивност (съвпад с Марс), която може да се изрази в лъжи, преувеличения, и т.н. по Нептун. Плюс квадратурата между женските планети, плюс потайното Слънце в Скрпион, лесно е да ги нагласим нещата така като ни насочиш...
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 09:29:45 pm от ana125 »

*

holanda

колко странна карта обаче..
силен 11 дом с планети във Везни,този човек определено си има мечти,цели и Марс/Нептун в секстил към тях му дава възможност да ги изрази ..Неаспектиран Уран на Асцендента го прави доста непредвидим..Когирожката Луна във 2 дом има силни желания..като гледам знаците,тази лоша проява на Везни ми се струва,че човека никога не е доволен на това,което има и е с нереалистична представа за себе си.. 

*

Марая

• 28287
Еми Луна във втори дом показва, че майката (а май и жените въобще), определя ценностната система още от ранна възраст и има голямо влияние върху него. (Може да означава и ранна раздяла с майката, но това е друга тема.) То па жени чак пък толкова да ти определят ценностната система... естествено, че някакво лицемерие ще се промъкне... Плюс това Луната с много квадратури, по- важните от които (за в случая) като че ли с Меркурий и Венера.
Като се загледам и в тоя Нептун в първи, предполага някаква мазност. Плюс прикрита агресивност (съвпад с Марс), която може да се изрази в лъжи, преувеличения, и т.н. по Нептун. Плюс квадратурата между женските планети, плюс потайното Слънце в Скрпион, лесно е да ги нагласим нещата така като ни насочиш...

Точно така.... :clap:

*

Kali

• **
  • 1411
Накрая ще вземе да излезе, че всички сме лицемерни  :-[
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
Накрая ще вземе да излезе, че всички сме лицемерни  :-[

Присъстващите са изключение винаги.... ;D

А добрия астролог никога не приема нищо лично и не се припознава в ничия аспектация , конфигурация и прочие ......тация , ;D защото знае повече от останалите за себе си.... :wub: