Здравей Гост

черен и бял списък на лекари и болници

• 6 Отговора
  • 5837 Прегледи
черен и бял списък на лекари и болници
« -: Ноември 13, 2010, 02:46:35 pm »
пишете на воля, целта е да ви олекне от негативни емоции,
първа стъпка към излекуването ;) ;D

или да споделим добрата лекарска практика...
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

Re:черен и бял списък на лекари и болници
« Отговор #1 -: Ноември 13, 2010, 02:50:29 pm »
ДЪЛГОЛЕТНИЦИ

http://www.zvezdi-oriona.ru/65998.htm

« Отговор #2 -: Ноември 13, 2010, 03:44:31 pm »
Кардиологията на 5-та градска - в моргата лекуват по-добре. Там има един свестен доктор Божидар Димов. Този наистина е много добър и е началник на отделението, но то е пълно със "змии", иначе. Поне така беше преди 3 години, когато последно имах контакт с тях.

Не съм очарована и от неврологията на Токуда - 15-годишни доктори, за едно изписване се мотат 3 часа /буквално/. Изследванията, за които си си платил не ти ги дават!!! защото било така по закон ?!?!?! и следващите доктори се пулят като им кажеш това. Изписват с една гола епикриза и никакви съпътстващи документи.

Има добра дневна хирургия в Токуда :blink:. Преди 3 години ми се наложи да ми режат ечимици от клепачите. Бяха 2 докторки, не нам колко сестри и анестезиоложка, която през цялото време ми държеше ръката. :blink: Е две сестрички се чудеха как да ми забодат абоката в ръката и ми сложиха някакво детстко абокатче /което не върши никаква работа, ако се наложи/, защото вените са ми били тънки и почти не се виждат, но неприятното беше до там. :blink:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #3 -: Ноември 13, 2010, 04:12:46 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:49:31 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Uran

• 6041
« Отговор #4 -: Ноември 13, 2010, 04:21:57 pm »
Д-р Людмил Литов е за черния списък.
Преди години, когато в мен все още я имаше наивната вяра, че лекарите са добри и всеотдайни, литов някакси преценил, че може да измъкне парички от мен. Нарисува ми една апокалиптична картина на здравния ми статус и започна едно церене съпроводено с едни пари...

« Отговор #5 -: Ноември 13, 2010, 08:18:19 pm »
Клинична болница Лозенец, в белият списък, за човешко отношение и добро диагностициране и лечение,възхитена съм  :blink:

д-р Спасов, щеф на болницата, си е на точното място, знае какво прави и как да го постигне
и д-р Хинков, ако има Господ, то те са негови проводници :blink:
Да са живи и здрави  им пожелавам всеки ден :blink:

Токуда , ортопедията, черни точки, два часа чакаш при записан предварително час,
 хубава болница,но български доктори с отношение към пациента ,характерни за една отминала епоха

5 градска , гастроентерологията, има  съвестни лекари,добри специалисти
но системата Здравна каса е геноцид, ако не си купиш лекарствата си пътник

за джипито, ще замълча,като за мъртвец или добро или нищо, ако достатъчно лудна някой ден може да се окаже на неподходящото място,в неподходящото време и да попадне на неподходящият човек,т.е мен

Инфекциозна болница конкурира дантиевият ад кой да бъде на първо място

Клиниката на д-р Щерев- САГБАЛ- в белият списък, с много добро обурудване и специалисти

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6 -: Ноември 23, 2010, 04:08:25 am »
Не ходя по лекари (само в мноооого тежки случаи),за да не се разочаровам...иначееееее, имам само черен списък,особено през тази година....Благодарности на църдечното отделение в Стара Загора, които спасиха майка ми...не съм вярвала, че може да има толкова млади, любезни и хххммммм, секси лекари-))), които да си свръшат добре работата ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека