Здравей Гост

Първа национална астрологическа конференция

• 5 Отговора
  • 2208 Прегледи
*

Guest_persefona

:P Здравейте,някой успя ли да присъства на конференцията на Българската астрологическа асоциация на14-15 май в гр.София?Какво е мнението ви за такива мероприятия?на мен лично ми хареса това че тепърва в България ще има борба за  признаването и регистрирването на любимата ни астрология като професия.и други неща разбира се.. :P  :rolleyes:  

*

АН

« Отговор #1 -: Май 17, 2005, 07:35:04 am »
аз преди години се ентусиазирах от всякакви колективни мероприятия, срещи, асоциации, сдружения и пр :D

то и сега обикновено ми е приятно  да съм сред млади хора :D

но последните години установявам, че всякакви премествания в пространството, вън от най-необходимите, не ме ентусиазират :D

добре, че го има ИНТЕРНЕТ :D -информация за всичко и виртуални срещи и какво ли не :D  

*

Guest_persefona

« Отговор #2 -: Май 17, 2005, 05:20:23 pm »
:) Razbiram kakvo ima6 predvid.moge bi imam po4ti sa6toto use6tane.nai dobre u4a i osaznavam ne6tata sama i mi e polezno ot vreme na vreme da se vidq s nqkoi  s koito da moga da govorq nq tazi tema.vapreki 4e sam vodolei ima drugi faktori ot koito zavisi na4ina mi na vazpriemane na informaciq.vzima6 tova koeto ti e nugno.ina4e ima psihi4esko natovarvane koeto moge da te obarka za izvestno vreme. :rolleyes:
i vse pak se radvam 4e  ima vazmognost za izbor i 4e bi moglo da se dade glasnost na tazi nauka :wub:  

*

АН

« Отговор #3 -: Май 17, 2005, 08:26:55 pm »
така е - окултните науки са доста индивидуално занимание :)  

*

D

« Отговор #4 -: Май 17, 2005, 11:04:16 pm »
Цитат
:P Здравейте,някой успя ли да присъства на конференцията на Българската астрологическа асоциация на14-15 май в гр.София?Какво е мнението ви за такива мероприятия?на мен лично ми хареса това че тепърва в България ще има борба за  признаването и регистрирването на любимата ни астрология като професия.и други неща разбира се.. :P  :rolleyes:
тук пишат нещо по въпроса.
http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Num.../gonew/1#UNREAD

Аз бих отишъл само ако след това има банкет,хапване и пийване :D даже се навих да ходя но в последния момент ме извикаха на работа ;)  

*

Ирина

« Отговор #5 -: Май 18, 2005, 01:12:41 am »
--
« Последна редакция: Февруари 26, 2009, 02:41:11 am от Ирина »