Здравей Гост

Какво искаме от връзките в живота си

• 78 Отговора
  • 8912 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Какво искаме от връзките в живота си
« -: Ноември 14, 2010, 02:57:38 am »
Е , какво искаме в крайна сметка/
След гласуване посочете място на луната и венерата  в натала ви- дом и знак! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Какво искаме от връзките в живота си
« Отговор #1 -: Ноември 14, 2010, 03:01:57 am »
Аз гласувах за любов  :blink:
Луната ми е в Дева в 12ти дом,а Венера в 4ти дом във Водолей,не знам доколко това може да предразположи към отговора,който дадох.  :-\

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #2 -: Ноември 14, 2010, 03:03:40 am »
И аз гласувах за любов...Луна в Близнаци, в 9 дом, Венера /управител на АсЦ-Везни/ в трети в Стрелец.. :-\
« Последна редакция: Ноември 14, 2010, 03:08:08 am от ger4o »

« Отговор #3 -: Ноември 14, 2010, 03:04:41 am »
аз също гласувах за любов, ако имаше възможност, щях да отбележа и още една опция - деца.
Луна в 3 дом, козирог, Венера е управител на асцендента, във Везни е и е разположена в 12 дом
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Divna

« Отговор #4 -: Ноември 14, 2010, 03:11:07 am »
Ако става въпрос за любовна връзка, то тогава искам любов, добара интелектуална, емоционална и сексуална съвместимост, взаиморазбиране ... всичко, което е необходимо за една стабилна и здрава връзка.
Не си падам по еднодневни истории, така че много неща са важни за мен.

Венера в 11 дом във Везни. Скорпионска Луна в съвпад с Асцендента /1ви дом/.

*

holanda

« Отговор #5 -: Ноември 14, 2010, 03:18:46 am »
к'вото ми се падне  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Ноември 14, 2010, 03:30:18 am »
Вече нищо.... ;D
Екзалтирана луна- телец , без забележки...
Венера под строгия поглед на дядо Сатурн в козирог...тригон ДСЦ /Брей , важен бил аспекта ;D/....
Мога всичко сама , на попрището жизнено в средата! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Ноември 14, 2010, 03:39:01 am »
На 18 исках любов , на 20 исках пари и любов  ;D..., вече знаех , че парите купуват всичко..., на 30 исках сигурност за направеното , исках да ми носи дивиденти...., тогава съдбата ме чукна по главата и ми каза , че нищо не е сигурно :angry: ....на 36 :rolleyes: продължих битката и казах- ще стане та каквото ще да стане.... ;D , на 40 последва внезапен , неочакван и неподозиран удар....на 45 -дни преди да ги навърша казвам -вече нищо....Защото съм ЗАВЪРШЕНА! :blink:

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #8 -: Ноември 14, 2010, 03:39:35 am »
Гласувах -  любов.
Винаги ще гласувам само и единствено за нея.
Без нея нищо от изброеното няма цялост. ;)

Луна в Телец
Венера в Близнаци
и двете в 7 ми дом
слънце в 5-ти

няма начин това да не е любов ;D
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Ноември 14, 2010, 03:47:05 am »
Искрено ме разсмяхте бе, хора.  ;D
Не вярвах някой да гласува за "нищо".

Бях първата гласувала по тази позиция, тъй като при мен удариха погребални камбани. Метафорично казано, нещо не ми се отразяват много добре текущите транзити.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #10 -: Ноември 14, 2010, 03:50:09 am »
Искрено ме разсмяхте бе, хора.  ;D
Не вярвах някой да гласува за "нищо".

Бях първата гласувала по тази позиция, тъй като при мен удариха погребални камбани. Метафорично казано, нещо не ми се отразяват много добре текущите транзити.

Стига де винаги има "нещо", за да се гласува за "нищо" ;D
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Ноември 14, 2010, 03:51:16 am »
Ясно е, че "любовта ще победи." ;D

Не вярвам! :P ;D

*

holanda

« Отговор #12 -: Ноември 14, 2010, 04:06:31 am »
от преди малко стоя и се чудя..как да разбираме ''взаимността'' -- аз ти давам,ти ми даваш,той ми дава,другия също,и изобщо всички дават,кой колкото му сърце дава,само аз да не давам много-много,за да има смисъл в анкетата,щото там нали пише какво искам,а аз искам да не давам толкова,колкото на мен ми дават  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Ноември 14, 2010, 04:25:01 am »
АЗ дарявам любов, а очаквам ВЗАИМНОСТ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #14 -: Ноември 14, 2010, 04:46:51 am »
Малчо, не знаеш ли какво е взаимност?  :rolleyes:  Това значи  двама да се обичат и чувствата им да са взаимни. Колкото обича единия толкова и другия. Изобщо никой не говори за даване, вземане, отдаване. Ти като обичаш, не ги мислиш тия неща.  Тежко е да се живее, когато единия обича, а другия не. Направо си е цяло бедствие и за двете страни.

;D разбира се ,че знам смисъла на взаимността
просто понякога ми е палаво и се заигравам  ;D

« Отговор #15 -: Ноември 14, 2010, 05:38:43 am »
Малчо, не знаеш ли какво е взаимност?  :rolleyes:  Това значи  двама да се обичат и чувствата им да са взаимни. Колкото обича единия толкова и другия. Изобщо никой не говори за даване, вземане, отдаване. Ти като обичаш, не ги мислиш тия неща.  Тежко е да се живее, когато единия обича, а другия не. Направо си е цяло бедствие и за двете страни.

Е,чакай малко!То любов тогава не е ли същото?На въпроса какво искаме във връзките си в живота,аз го разбирам като интимна връзка,не като приятелства,та отговора любов според мен отговаря на това,че двама души се обичат и чувствата им пак са взаимни,къде е разликата,нещо се губя  :blink:

*

Divna

« Отговор #16 -: Ноември 14, 2010, 06:01:02 am »
Спамопръсвозабавлявам се. ;D

Това ми прозвуча като самозадоволявам се.  :rolf:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #17 -: Ноември 14, 2010, 07:34:08 am »
Гласувах за любов, щом има любов разбирателството се постига, уважение има, а любовта се стреми към затвърдяване и сигурност. Дете родено от любов е щастливо дете :)))
Не познавам хора, които да не искат любов.
Замислете се, ако получавате нещо друго от изброените за гласуване, но не получавате любов, не се ли губи смисъла, за да пожелая нещо друго трябва да ми е писнало от любов  ;D

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #18 -: Ноември 14, 2010, 01:37:18 pm »
споделеност  :kissd:

низ от емоционални преживявания, които душата иска да сподели за да  съпреживее с някой  повторно
в пъти по- силно е, това правим и тук, споделяме...

http://www.svetlinavastrology.com/planetite/venera-lyubovta-kato-spodelenost

"Типът споделеност, успехът на тази споделеност е вече двузначен. Ако успея да споделя наистина, това ще доведе при мен много силно удовлетворение - това, което ние наричаме интимна връзка и Любов. Или пък приятелска връзка – пак Любов. Това е, когато другият споделя моите чувства и аз имам усещане за споделеност, т.е. налице е емоционална връзка. Това е задължителен компонент в отношенията между хората, които искат да има между тях Любов. И обратното – неуспех в създаването на емоционалната връзка и всичките разочаровния, огорчения, затваряне, страх от споделеност ще се появят."

« Последна редакция: Ноември 14, 2010, 01:48:18 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

tadj-all

« Отговор #19 -: Ноември 14, 2010, 02:02:46 pm »
Забелязвам, че не споделяте моите виждания.

Защото аз искам всичко от изброеното.

* Или вие сте много скромни, или се лъжете и се опитвате и да излъжете останалите...