Здравей Гост

Какво искаме от връзките в живота си

• 78 Отговора
  • 8906 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Какво искаме от връзките в живота си
« Отговор #40 -: Ноември 14, 2010, 09:54:02 pm »
Именно, че и по чакрите е така - трябва да имаш Root, за да имаш Ajna примерно. ;D
Все пак човек може да въвлича останалите домове, но това не означава, че има стабилност в еди си какво, зашото няма основа, а без нея няма нищо -лично мое мнение, не държа на съгласие. ;D

И в тоя ред на мисли , докато си ги мерите ;D , да ти кажа Крис си много прав...
Не може да търсиш каквото и да било , ако не даваш..., ако нямаш основа и нямаш на какво да стъпиш още по-малко...
А за любов  ;D ;D- намирам я твърде дефицитна стока на *сърдечния пазар*...За пореден път се убедих , че егоизъм и его са бич за любовта и , че егоиста не може да обича!!! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #41 -: Ноември 14, 2010, 10:13:53 pm »
Нещата които най-много ценя са спокойствие и сигурност. И повярвайте ми, мога да обикна всеки мъж който може да ми ги осигури. Всичко друго е бошлаф работа. Виж, децата са друго нещо, тях ги дава Бог.... 
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Ноември 14, 2010, 10:35:44 pm »
Като гледам в тоя форум има само трима , макс четирима , които са преминали през сериозните *кризи*на Урановата опозиция...., много ми се иска да прочета след някоя и друга година впечатленията и желанията Ви.... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #43 -: Ноември 14, 2010, 11:53:58 pm »
Не е задължително,Егото има различни проявления и степени и дори може да не е Его,а само вън6на обвивка..идеята е да стигнеш отвъд Егото ,за да откриеш Любовта,без значение дали е в теб или се опитваш да открехнеш собственика му

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Ноември 15, 2010, 12:00:20 am »
Не е задължително,Егото има различни проявления и степени и дори може да не е Его,а само вън6на обвивка..идеята е да стигнеш отвъд Егото ,за да откриеш Любовта,без значение дали е в теб или се опитваш да открехнеш собственика му

Абе, ти като срещнеш точния човек и го разпознаеш, много е лесно твоето его да се слеее с неговото его и тогава двете се неутрализират някак, но без да престават да съществуват. И най-интересното е, че обичайки другия, ти повишаваш своята собствена стойност....защото ставаш по-добър човек.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

nerealna

« Отговор #45 -: Ноември 15, 2010, 12:01:55 am »

Абе, ти като срещнеш точния човек и го разпознаеш, много е лесно твоето его да се слеее с неговото его и тогава двете се неутрализират някак, но без да престават да съществуват. И най-интересното е, че обичайки другия, ти повишаваш своята собствена стойност.

много точно казано ! мн ми хареса  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Ноември 15, 2010, 12:05:43 am »
Аз по това разпознавам истинската любов - дали другият ме кара да се чувствам по-добър човек. В настоящата ми връзка е така и затова не преставам да благодаря на Бог, че ми прати това човешко същество, което докосна душата ми с копринена ръкавица и ми върна вярата в справедливостта и добротата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #47 -: Ноември 15, 2010, 12:11:16 am »
За пореден път се убедих , че егоизъм и его са бич за любовта и , че егоиста не може да обича!!! ;D

Може що ... себе си ?  :P ;D Онази другата е тинтири минтири. Хората по принцип са егоисти - кой повече, кой по-малко и движещия мотив в тази насока е егото.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Ноември 15, 2010, 12:15:35 am »
За пореден път се убедих , че егоизъм и его са бич за любовта и , че егоиста не може да обича!!! ;D

Може що ... себе си ?  :P ;D Онази другата е тинтири минтири. Хората по принцип са егоисти - кой повече, кой по-малко и движещия мотив в тази насока е егото.  ;D

Всички сме егоисти, но някои повече. Проблемът започва тогава, когато моето его влезе в конфликт с нечие друго его. Когато са в хармония не е проблем.

*

holanda

« Отговор #49 -: Ноември 15, 2010, 12:22:47 am »

Абе, ти като срещнеш точния човек и го разпознаеш, много е лесно твоето его да се слеее с неговото его и тогава двете се неутрализират някак, но без да престават да съществуват. И най-интересното е, че обичайки другия, ти повишаваш своята собствена стойност....защото ставаш по-добър човек.

всичко така,добре си го написала ,и аз проповядвам възвишени идеи,когато се чувтвам добра и щастлива,но недай си Боже да попадна на такъв като мен,които освен,че също иска тази силна,голяма,омагьосваща любов,е чешит и чака нещата да се случат от самосебе си..когато си объркан и хем искаш,хем не, е по-трудно да стартираш..естествено..случи ли се,минеш ли всички перипетии на собствените си демони и може би тези на другия,си готов на всичко..дотогава обаче е трудно и дори звъна на камбанки и любовни пеперуди не могат да те отпуснат и стимулират..

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Ноември 15, 2010, 12:24:33 am »

всичко така,добре си го написала ,и аз проповядвам възвишени идеи,когато се чувтвам добра и щастлива,но недай си Боже да попадна на такъв като мен,които освен,че също иска тази силна,голяма,омагьосваща любов,е чешит и чака нещата да се случат от самосебе си..когато си объркан и хем искаш,хем не, е по-трудно да стартираш..естествено..случи ли се,минеш ли всички перипетии на собствените си демони и може би тези на другия,си готов на всичко..дотогава обаче е трудно и дори звъна на камбанки и любовни пеперуди не могат да те отпуснат и стимулират..

Имаш мнооооого време пред себе си, повярвай ми, най-хубавото предстои!

*

abroad

« Отговор #51 -: Ноември 15, 2010, 12:24:51 am »
жалко, че възвишените идеи са кратковременни и респективно не в досег с реалността ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #52 -: Ноември 15, 2010, 12:26:08 am »
Лошо няма, особено ако и двамата вярват в една и съща идея и взаимно се допълват и стимулират.

*

Stella

• 7765
« Отговор #53 -: Ноември 15, 2010, 12:37:58 am »
жалко, че възвишените идеи са кратковременни и респективно не в досег с реалността ;D

Я си спомни Чарлз и Камила. Целият свят я оплюваше, грозна била, стара била...ама той си я харесваше и съдбата "се погрижи" да бъдат заедно напук на света и на хората.

ПП. зодия Скорпион. затова изпитвам респект към тази зодия-думата на две не става и е готов до гроб да преследва целите си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Ноември 15, 2010, 01:13:20 am »
Я си спомни Чарлз и Камила. Целият свят я оплюваше, грозна била, стара била...ама той си я харесваше и съдбата "се погрижи" да бъдат заедно напук на света и на хората.

Той пък е един красавец.  :72: Ама е принц, нали?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Ноември 15, 2010, 01:19:30 am »

Той пък е един красавец.  :72: Ама е принц, нали? ;D

За предпочитане е пред Квазимодо без титла.... ;D ;D :P

*

abroad

« Отговор #56 -: Ноември 15, 2010, 01:20:54 am »
Лошо няма, особено ако и двамата вярват в една и съща идея и взаимно се допълват и стимулират.

всъщност като се замисля, то всичко е краткотрайно, така че бон воаяж :blink:

Е, тук вече иде реч за съвсем малкото не краткотрайни, но малцина са избраните ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #57 -: Ноември 15, 2010, 01:23:51 am »

всъщност като се замисля, то всичко е краткотрайно, така че бон воаяж :blink:

Е, тук вече иде реч за съвсем малкото не краткотрайни, но малцина са избраните ;D

О, дааааа! човешкият живот е само един миг в сравнение с безкрайността....Дънов говори за това, че сродните души се търсели и в следващите животи, но това е друга тема. Всичко е относително.

*

abroad

« Отговор #58 -: Ноември 15, 2010, 01:29:06 am »
Другите неща, които си споменала в контекста на отношенията не са май точно така. По-скоро имат отношение към личното себеусещане.

малко по-друг смисъл вложих и по принцип, за връзките, като част от цялото, но не е толкова важно
а, иначе и на мен много "несправедливостти" не ми харесват  :blink:

*

holanda

« Отговор #59 -: Ноември 15, 2010, 01:32:01 am »
И аз искам Сродна душа.Може да си я пожелая на дядо Коледа  :-[ :P

време ми е за малко любов,че на приятелчета не е зрдавословно..страх ме е от промискуитет  :lol: ;D