Здравей Гост

Ретро Меркурий в Козирог/Стрелец 2010

• 81 Отговора
  • 9815 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Ретро Меркурий в Козирог/Стрелец 2010
« Отговор #60 -: Декември 30, 2010, 02:10:33 am »
Огън, не остана! Утре сутринта в 9,21 ч. Меркурий се обръща с главата напред!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #61 -: Декември 30, 2010, 02:37:23 am »

днес една френдка импулсивно си купила телефон, хем я бях предупредила за ретро мерка, защото преди две седмици си беше взела някаква музикална уредба и тя се развали на втория ден..дала е много пари за телефона, а няма да ползва и половината екстри..дано поне да не даде някакви дефекти..някои хора все едно нещо ги ръчка да пазаруват неща, които не са им нужни, може би като е ядосана на мъжа си, а иначе е стабилна зодия- слънце в телец, асц. рак, луна във водолей, марс в първи дом, лъв..дано да е бил стационарен поне днес..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #62 -: Декември 30, 2010, 02:45:42 am »

Много се радвам! Най-накрая! Този месец комуникацията вървеше много трудно, усетих го на гърба си. В крайна сметка приключихме месеца и годината подобаващо.Време е да посрещнем Новата година с веселие.

*

holanda

« Отговор #63 -: Декември 30, 2010, 02:48:08 am »
тръгва директен ли?

*

Santi

« Отговор #64 -: Декември 30, 2010, 03:05:31 am »
Дам  :blink: .

« Отговор #65 -: Декември 30, 2010, 11:22:24 pm »
Искам да споделя ретро Мерка колко е подходящ за поправки. :blink:

Тъй като подготвям настоящата си кола за продажба, исках да и постегна козметично фасона - малко боя на "веждата" на единия калник и лайстни отлепили се в различни периоди и залепени от мен с лепенки  ;D Едната лайстна даже ми беше изкривила малко страничния мигач  :(. Това го видях преди 2 седмици. Казах си - с тая колица it's time to say goodbye.

Та, заведох я вчера на бояджията. Отидох на различно място /от преди/ да ми тонират боята, от което днес останах много доволна от резултата. Момичето се беше справило с тонирането много добре. Самоинициативно взех лепило за подходящо за пластмаса /след консултация с продавача/ за лайстните. Те се били лепили с двойна лепенка, аз обаче реших да ги залепя с лепило и майстора ме послуша /видите ли/ и ги залепи с него. Станаха са перфектни! Дори изкривения мигач е лепнал!

:leos: :leos: :leos:

Ретро мерка го затворихме успешно!  :blink: Енде гут - алес гут. 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Декември 31, 2010, 12:33:18 am »
При мен ретроградията на Меркурий като че ли не работят, нищо по-различно от обичайното не се случи.
Нито му усещам ретроградието по някакъв специален начин.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #67 -: Декември 31, 2010, 02:01:54 am »
Да чукна на дърво, за сега съм доволна от новия лаптоп, нищо, че е купен по ретро Мерк. Успях обаче да убедя мъжа ми да монтира новата пералня след обръщането му.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #68 -: Декември 31, 2010, 05:22:02 am »
И аз не мога да кажа,че е станало нещо необичайно по ретро Меркурий,поне при мен,или не се сещам  :o но като цяло нищо особено,а и оная среща с бивши съученици накрая не отидох :blink:

*

Инти

• 2068
« Отговор #69 -: Декември 31, 2010, 05:29:53 am »
Боже, ако тръгна да пиша за този ми ти ретро Меркурий ще напиша ферман.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #70 -: Декември 31, 2010, 05:34:40 am »
Боже, ако тръгна да пиша за този ми ти ретро Меркурий ще напиша ферман.

Давай! Нищо не е по-ценно от опита! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #71 -: Декември 31, 2010, 05:37:46 am »
Няма да си правя личния живот публично достояние.

Само ще вметна, че по ретро Меркурий ми изскочи инфо за теб от Свиленград.  ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #72 -: Декември 31, 2010, 02:56:50 pm »
И аз не мога да кажа,че е станало нещо необичайно по ретро Меркурий,поне при мен,или не се сещам  :o но като цяло нищо особено,а и оная среща с бивши съученици накрая не отидох :blink:
И при мен така.
С тази разлика,че пак се виждах с бивши съученици ;D
При мен се прояви по следният начин.Още 2-3 дни преди да започне,не можех да пиша.Сядам да пиша на компютъра и пръстите не ме слушаха,пропускам букви....бях ви сподилила.
И накрая на периода ,имах пак среща със съученици.

Слава Богу само по този начин се прояви :blink:

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #73 -: Декември 31, 2010, 05:46:28 pm »
И при мен отново се отрази в срещи от миналото - бивши колеги, стари невиждани от години приятели. Изенадващо приятни бяха всичките  :blink:
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Януари 12, 2011, 11:30:43 pm »
Ура! РетроГадния Меркурии излиза от Стрелец утре!
Имам чувството , че в тези му периоди е най-добре да съм в летаргичен сън.... :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #75 -: Януари 13, 2011, 07:55:22 pm »
Е, какво ви донесе гадината, като се върна в Стрелец, за да си довърши работата?
На мен ми донесе оптимизиране на работата. Написах рапорт до ръководството, че ми трябва един оператор на база данни и днес имам осигурен оператор, който да ми въвежда данните от изследванията на водите. Така ще мога да си гледам висококвалифицираната работа, а не да си губя времето с въвеждането на данни...Бившата ми свекърва много обичаше да употребява един израз : "Докато бебето не зареве, майка му не му дава да суче" Така трябваше да мина през криза, да се разболея, да напиша рапорт, за да се променят нещата. Много работа ми се насъбра в края на изминалата година и в началото на тази.

Меркурий (У6) в Стрелец (1 дом) направи квадрат с Плутон и Уран в 9-ти дом. Аз (1 дом) не мога да работя работа (меркурий У6), която е под моята квалификация (9-ти дом на висшето образование), защото това ми пречи на изпълнението на основните задължения и на здравето.

Освен това транзитен Марс в Козирог направи опозиция на господаря на асцендента Юпитер (вирусно заболяване) и квадратура със собствената си позиция в 10-ти дом (началника) - написах рапорт до началника за промяна на работните си условия. Кардиналната квадратура доведе до бързо решаване на проблема.
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 08:02:36 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #76 -: Януари 13, 2011, 08:23:42 pm »
Отлагам от някоко дена да свърша една задача ,явно подсъзнателно съм изчаквала подходящия момент  :blink:

Отивам при Джипи-то - няма хора ,много изненадващо минавам бързо,то ме праща в ХЕИ.
Влизам в една стая в ХЕИ да питам  и кого да видя колежка от университета ,която работи на друго място по принцип ,сега замествала.Докато си приказваме ,човека ,който ми трябва се появи ,иначе  щях да си тръгна и да не свърша работа и така получих отговор на един въпрос ,който ме притесняваше много по-лесно и бързо от очакванията ми.
Намерих и купих много бързо нещо ,което предполагах ,че ще ми отнеме време.

Меркурий ми е У3 и У6 /интерс./,намира се във 2ри.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Януари 14, 2011, 01:14:18 am »
През 2011 тая хвърката гад , ще е ретро огнена..... ;D
Овен , лъв , стрелец......

*

Stella

• 7765
« Отговор #78 -: Януари 14, 2011, 01:46:28 am »

Лошо няма. Ще се отработва огненият елемент. Аз харесвам прямотата и спонтанната откритост на огнения Меркурий. От друга страна, когато е ранен, може да не се слави с особена тактичност.

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Януари 14, 2011, 01:52:11 am »

Лошо няма. Ще се отработва огненият елемент. Аз харесвам прямотата и спонтанната откритост на огнения Меркурий. От друга страна, когато е ранен, може да не се слави с особена тактичност.

Интересно съждение, :rolleyes: Аз мисля , че той изобщо не е тактичен , ако му липсва балансиращ аспект със Сатурн и/или/ Венера....
Но тук акцента е точно в огъня..., а това от своя страна е показателно , че ще се изисква от огнените да преразгледат доста неща свързани с аналогиите на Мерка и домовете които управлява хвъркатата твар! :P ;D