Е, какво ви донесе гадината, като се върна в Стрелец, за да си довърши работата?
На мен ми донесе оптимизиране на работата. Написах рапорт до ръководството, че ми трябва един оператор на база данни и днес имам осигурен оператор, който да ми въвежда данните от изследванията на водите. Така ще мога да си гледам висококвалифицираната работа, а не да си губя времето с въвеждането на данни...Бившата ми свекърва много обичаше да употребява един израз : "Докато бебето не зареве, майка му не му дава да суче" Така трябваше да мина през криза, да се разболея, да напиша рапорт, за да се променят нещата. Много работа ми се насъбра в края на изминалата година и в началото на тази.
Меркурий (У6) в Стрелец (1 дом) направи квадрат с Плутон и Уран в 9-ти дом. Аз (1 дом) не мога да работя работа (меркурий У6), която е под моята квалификация (9-ти дом на висшето образование), защото това ми пречи на изпълнението на основните задължения и на здравето.
Освен това транзитен Марс в Козирог направи опозиция на господаря на асцендента Юпитер (вирусно заболяване) и квадратура със собствената си позиция в 10-ти дом (началника) - написах рапорт до началника за промяна на работните си условия. Кардиналната квадратура доведе до бързо решаване на проблема.