Здравей Гост

Кармичните аспекти в Синастрията , Композит и Комбин

• 202 Отговора
  • 43847 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Вашите впечатления от кармичните аспекти .... Личните ви впечатления и опит! Без цитати от книги и нета ;D....
Кои от тях бихте определили като кармични ? И защо? С какво усещате определени връзки като кармични?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Кармичните аспекти в Синастрията , Композит и Комбин
« Отговор #1 -: Ноември 17, 2010, 01:08:10 am »
От всички аспекти които съм наблюдавала най-кармични са аспектите на луната , възлите и плутон....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Ноември 17, 2010, 01:12:46 am »
Най-силна карма носят съвпадите на планети с възлите и аспектите между самите нодални оси - обърнати оси, квадратури между нодалните оси.

Аспектите на Сатурн също трупат и изчистват карма по трудния начин.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #3 -: Ноември 17, 2010, 01:17:52 am »
Струва ми се,че човек реагира на неща,които са му силни в радикса...т.е. да приемем,че имаш акцентиран Сатyрн-дали в съвпад с нодална ос,или маjорно неаспектиран или..да има нещо,което поставя ударение върху него.Това с'ответно те прави чувствителен към неговите енергии и когато партньорска плането го докосне..ще е много силно за теб..по-силно,отколкото би било при мен,например,ако нямам силен Сатyрн или на ''странно'' място..

при мен Сатyрн е на трон,в съвпад с Нептун и Уран,но не ми е много личен..които и да ми се лепне там,няма да го отразявам така,както бих направила ако е на Плутон или асцендент,примерно.
В този ред на мисли,може би възлите,Сатyрн,Плутон или която и да било трансcатyрнова планета в съвпад с лична (Марс,Луна,Венера)

-също и партньорски планети около IC

« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 01:38:20 am от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Ноември 17, 2010, 01:18:16 am »
Най-силна карма носят съвпадите на планети с възлите и аспектите между самите нодални оси - обърнати оси, квадратури между нодалните оси.

Небесна , а какво ще кажеш за възли в един и същи знак и градус? :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Ноември 17, 2010, 01:27:35 am »

Тук душите са избрали да се преродят заедно. Когато говорим за кармични аспекти, ще трябва да допуснем идеята за прераждането.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #6 -: Ноември 17, 2010, 01:31:19 am »
А,и Лилити..милити..

*Tази тема ще набъбне много сериозно

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Ноември 17, 2010, 01:43:37 am »

Тук душите са избрали да се преродят заедно. Когато говорим за кармични аспекти, ще трябва да допуснем идеята за прераждането.

Абсолютно съм съгласна! Въпроса е , ако тези двама се познават примерно от нета , никога не са се виждали или са се виждали веднъж , но нищо не се е случило , кога може да се отключи и възможно ли е да не се отключи кармата...Твоето мнение ме интересува... :blink:
Възлите са в Козирог на 9*

*

abroad

« Отговор #8 -: Ноември 17, 2010, 01:48:39 am »
на кое викате кармични, щото аз за не такива мои (връзки, без оглед на пола) не се сещам :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Ноември 17, 2010, 01:56:31 am »
на кое викате кармични, щото аз за не такива мои (връзки, без оглед на пола) не се сещам :-\

Е, как? Без оглед на пола, разбира се! Връзка, която ти е помогнала да разплетеш собствената си карма или ти си помогнала на някого да разреши кармата си... А може и двамата да си създадете нова карма. Сложно е.

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Ноември 17, 2010, 01:59:16 am »

Абсолютно съм съгласна! Въпроса е , ако тези двама се познават примерно от нета , никога не са се виждали или са се виждали веднъж , но нищо не се е случило , кога може да се отключи и възможно ли е да не се отключи кармата...Твоето мнение ме интересува... :blink:
Възлите са в Козирог на 9*

Абе, кво като е нета, той е част от съвременното ни общество - запознанства, бракове, кибер тормоз...и т.н.

*

abroad

« Отговор #11 -: Ноември 17, 2010, 01:59:55 am »

http://www.youtube.com/watch?v=DbNr_13ESM0  ;D

вземи ми пусни, нещо дето да го чета тук, нищо че съм abroad, точно днес съм си в България ;D

*This video contains content from Vevo. It is not available in your country.*

*

abroad

« Отговор #12 -: Ноември 17, 2010, 02:00:54 am »

Е, как? Без оглед на пола, разбира се! Връзка, която ти е помогнала да разплетеш собствената си карма или ти си помогнала на някого да разреши кармата си... А може и двамата да си създадете нова карма. Сложно е.

анджък, де - всичките са кАрмични ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Ноември 17, 2010, 02:03:09 am »
Цитат

Определения като *най-кармични, по-кармични* някак не са особено пълноценни.

Би трябвало да определите какво е *кармичност*, що е то *карма* и що е то *кармичен аспект*. А иначе - един аспект или е кармичен или не е.

Явно не се визират кармичните аспекти в класацията 40°, 100°, 80° и 20°.

И така... Какво за вас прави един аспект кармичен? И какво е това *нещо* кармичност в парньорската астрология?

http://www.astrosite.org/2010/05/08/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B2-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE/

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Ноември 17, 2010, 02:12:01 am »
Не всички връзки са кармични според мен....
Карма не можем да имаме със всеки , както и да създаваме.... ;D

*

abroad

« Отговор #15 -: Ноември 17, 2010, 02:12:34 am »
вземи ми пусни, нещо дето да го чета тук, нищо че съм abroad, точно днес съм си в България ;D

*This video contains content from Vevo. It is not available in your country.*

http://www.youtube.com/watch?v=ATWnH-yb6-o&feature=related

ако можеш да си намериш с lirycs ,си много добре  :P
песента е на Blur-boys and girls

напиши ми и заглавието, че упорства с онова съобщение ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Ноември 17, 2010, 02:17:22 am »
Цитат

Определения като *най-кармични, по-кармични* някак не са особено пълноценни.

Би трябвало да определите какво е *кармичност*, що е то *карма* и що е то *кармичен аспект*. А иначе - един аспект или е кармичен или не е.

Явно не се визират кармичните аспекти в класацията 40°, 100°, 80° и 20°.

И така... Какво за вас прави един аспект кармичен? И какво е това *нещо* кармичност в парньорската астрология?

Аз ще ти кажа аз как го чувствам. Няма мърдане и няма отърване от тази връзка, докато не си научиш урока не преминеш на по-високо ниво на осъзнаване, т.е. докато не ИЗРАСТНЕШ. Не всички връзки са кармични.

*

abroad

« Отговор #17 -: Ноември 17, 2010, 02:18:14 am »
Не всички връзки са кармични според мен....
Карма не можем да имаме със всеки , както и да създаваме.... ;D

кои не са, според теб

*

Uran

• 6041
« Отговор #18 -: Ноември 17, 2010, 02:19:40 am »
И двете сериозни връзки които съм имала са кармични.
В първата- негови Сатурн и Хирон в точен съвпад с мои СЛВ/Хирон/Венера. Много трудно излязах от тези взаимоотношения- с щети от емоционален характер и за двете страни.
Втората- Слънце, Сатурн, Хирон, Меркурий в/у мои СЛВ и т.н.

Много прилепчиви са възлите и за добро, и за лошо.
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 02:36:44 am от Uran »

*

holanda

« Отговор #19 -: Ноември 17, 2010, 02:33:14 am »
ми на мен ми хрумна нещо..
ако примерно имате нерешени задачки от предишни инкарнации (според Кейси с някои партньори изживявате различни равнища и роли във връзката-приятели,любовници,врагове,колеги ,просто съратници  ;D и т.н)

нормално е да имате нещо силно помежду си,което да ви подтиква да преживеете поредната порция нещица,които не или сте имали/довър6или помежду си.
Дори ако сте били врагове, единия да е чупил канчето на другия,в този живот ще се срещнете и ще си сипвaте с големия черпак и в същото време може да се обичате и да не се  разделяте до момента,в които не разплетете кармата
.А може и да си народите бебетата и да се радвате на дълго щастие.Хубавото е,че докато чистите една карма,създавате друга и така има за какво да се раждате следващия път  ;D.Е ,вече иде края,които ял кифли-ял..другите да му мислят  ;D

Ако ги няма тези неща,ще се прераждате сумати пъти и ще се чудите кой да обичате,защото никога няма да е достатъ4но силно  ;D