Здравей Гост

Кармичните аспекти в Синастрията , Композит и Комбин

• 202 Отговора
  • 43960 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Кармичните аспекти в Синастрията , Композит и Комбин
« Отговор #20 -: Ноември 17, 2010, 02:39:21 am »
И двете сериозни връзки които съм имала са кармични.
В първата- негови Сатурн и Хирон в точен съвпад с мои СЛВ/Хирон/Венера. Много трудно излязах от тези взаимоотношения- с щети от емоционален характер и за двете страни.
Втората- Слънце, Сатурн, Хирон, Меркурий в/у мои СЛВ и т.н.

Много прилепчиви са възлите и за добро, и за лошо.

Дааа , имам същото мнение....Кармата при която в картите свързани с партньорските отношения има акцент на Възли ми се струва , че никога не се разплита....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #21 -: Ноември 17, 2010, 02:43:00 am »
Дааа , имам същото мнение....Кармата при която в картите свързани с партньорските отношения има акцент на Възли ми се струва , че никога не се разплита....

това е защото ги затягате като че ли хуквате на маратон  ;D. Ей така,по лабаво ,е прекрасно

моите неща по възли не са силни,затова не ви разбирам много  ;)

*

abroad

« Отговор #22 -: Ноември 17, 2010, 02:47:19 am »
моите неща по възли не са силни,затова не ви разбирам много  ;)

е, аз те причислих твърде набързо към зрелите приятелчета, пък то :P ;D

*

holanda

« Отговор #23 -: Ноември 17, 2010, 02:53:23 am »
е, аз те причислих твърде набързо към зрелите приятелчета, пък то :P ;D

аа,не..взаимна експлоатация е това  ;D  :mellow:

тук издавам някои неща,ай хвани ме  :P

*

nerealna

« Отговор #24 -: Ноември 17, 2010, 04:28:19 am »
с няколко души, които ми са най- скъпи в живота - и за мъже и жени говря, с които съм чувствала, че имам кармична връзка , един аспект се повтаря - плутон съвпад с венера.

почувстала съм ги близки от първия момент на запознанството. то е ..едно такова чувство , което не може да се обърка - виждаш човека и го харесваш и вече нищо не е в състояние да те накара да спреш да го харесваш.

п.с. при мен плутон упр. 5ти дом , а венера 4ти и 11 ти

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Ноември 17, 2010, 04:36:25 am »
При мен най-силните връзки са по съвпад/опозиция на лична партньорска планета с моя Юпитер, плюс съвпади по оста на възлите. В двете най-дълготрайни връзки дотук има синастричен квадрат Слънце/Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #26 -: Ноември 17, 2010, 04:48:26 am »
При мен кармичните връзки са по ЮЛВ. Всичките хора, които са изиграли и играят някакъв важен момент в живота ми /за добро или лошо/ без изключение имат светило /Слънце, Луна или и двете/ върху моя южен възел.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Ноември 17, 2010, 04:52:10 am »
При мен кармичните връзки са по ЮЛВ. Всичките хора, които са изиграли и играят някакъв важен момент в живота ми /за добро или лошо/ без изключение имат светило /Слънце, Луна или и двете/ върху моя южен възел.

С една такава луна в съвпад венера и сатурн живях....Асц Близнак , слънце скорпион...И марс в риби...Заради него влязох във форума :-[ ;D ;D...Знам за какво става дума.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #28 -: Ноември 17, 2010, 05:24:55 am »
При мен жените, които са оставили следа са ми активирали ЮЛВ в 7-ми дом с лична планета, квадрат Слънце/Сатурн, както и квадрат м/у Сатурн и Луната, ЮЛВ в/у мидпоинт Слънце/Луна и мн. други . Сатурн ми е доста силен в картата(на трон по дом и аспектира светилата), а пък Плутон ми е на трон по дом и по знак и няма мажорни аспекти .Много карма, много нещо и "отърването" е много трудно и болезнено в няколкото случая ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Ноември 17, 2010, 05:34:22 am »
Странно, обаче дотук оставам с впечатлението, че ЮЛВ натежава, ако говорим за силни връзки, а не толкова СЛВ, за който в книжките пише, че бил по-перспективен.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #30 -: Ноември 17, 2010, 05:48:19 am »
Лили, при мен знаеш, че ЮЛВ ми е на МЦ, а това е точката също на съдбата. Явно затова е така. Няма планети, има само две точки /МЦ и ЮЛВ/.
Знам ли?! Мислех си също, че дисп. на ЮЛВ и МЦ е Слънце, което пък е в точен съвпад с Плутон /много карма също/. :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Ноември 17, 2010, 08:19:37 am »
С риск отново да не се хареса на някои ще кажа , че ЮЛВ в съвпад лична планета , а и ретроградна е доста сложна задача за индивида , по сложна от СЛВ. Всяка една връзка с възела идва от предишни инкарнации и бива с *джакпот* натрупване. При мен всички връзки завършват много сложно и много трудно , защото съвпада на упр. на 7-ми е  с ЮЛВ и когато там застане нечия венера или сатурн то тогава болката за всички е голяма , а уроците усвоени от обмена сериозни....

*

Divna

« Отговор #32 -: Ноември 17, 2010, 08:28:51 am »
С риск отново да не се хареса на някои ще кажа , че ЮЛВ в съвпад лична планета , а и ретроградна е доста сложна задача за индивида , по сложна от СЛВ. Всяка една връзка с възела идва от предишни инкарнации и бива с *джакпот* натрупване. При мен всички връзки завършват много сложно и много трудно , защото съвпада на упр. на 7-ми е  с ЮЛВ и когато там застане нечия венера или сатурн то тогава болката за всички е голяма , а уроците усвоени от обмена сериозни....

Абсолютно съм съгласна с теб, Марая!
 ЮЛВ ни налага да се върнем и "погледнем в миналото", в което сме натрупали купища карма в повечето случаи.   :-[ Затова нещата там са много по-комплексни. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Ноември 17, 2010, 08:45:59 am »
А при намесата на Нептун нещата са ужасни.... :angry: :(....
hhhhhhhh  щото е много специален....Сложи луната в козирог....Сатурн в съвпад мой ДСЦ - с него просто има телепатичен контакт...Това е изключително силна връзка....Много кармична и много сложна...Няма прекъсване....
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 08:52:35 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Ноември 17, 2010, 08:51:57 am »
А при намесата на Нептун нещата са ужасни.... :angry: :(....
ххххххххх  щото е много специален....Сложи луната в козирог....Сатурн в съвпад мой ДСЦ - с него просто има телепатичен контакт...Това е изключително силна връзка....Много кармична и много сложна...Няма прекъсване....

Марая, кой е града?

sofiq изтрий данните от поста си , моля те... :wub:
качи карти но без данни , докато няма никой...

*

Divna

« Отговор #35 -: Ноември 17, 2010, 09:00:44 am »
Е, нама как да я преместя Луната. Трябва да е с няколко дена по-рано роден.  :blink:

Ето това е картата.

*

Divna

« Отговор #36 -: Ноември 17, 2010, 09:02:44 am »
Гледам, имала си съвпад ЮЛВ с негова Лилит. Такъв съвпад имах с един мъж, когото знам, че трудно мога да забравя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Ноември 17, 2010, 09:05:08 am »
Е, нама как да я преместя Луната. Трябва да е с няколко дена по-рано роден.  :blink:

Ето това е картата.

Da taka e .. :-[Мисля за още една карта , но е на жена...затова обърках..

Какво би казала за тази връзка.... :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Ноември 17, 2010, 09:09:14 am »
Гледам, имала си съвпад ЮЛВ с негова Лилит. Такъв съвпад имах с един мъж, когото знам, че трудно мога да забравя.

:72: Тук не става дума за забравяне , а за такова бясно и мистично привличане....Тук не е нужен телефон за контакт защото има телепатичен мост....
Много готин мъж...., но ревнив... :blink:

*

Divna

« Отговор #39 -: Ноември 17, 2010, 09:26:10 am »
Марая, прави ми впечатление, че синастрии които съм ти разглеждала са с много силен акцент върху Меркурий. Там е южния ти лунен възел, който явно яко лови.
В тази синастрия са задействани и двете нодални оси - твоята и на партньора. СЛВ в съвпад със Сатурн е много тежък. Преживяла съм го и знам. Тук с години не можеш да си разплетеш кармата, Сатурн така яко държи и оплита и прави възели. Няма разплитане.  :-[
Вече приключили ли са ви отношенията или тепърва започват?