Здравей Гост

Кармичните аспекти в Синастрията , Композит и Комбин

• 202 Отговора
  • 43813 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Кармичните аспекти в Синастрията , Композит и Комбин
« Отговор #80 -: Ноември 17, 2010, 07:48:44 pm »
Нереална , били ли сте съученици или съседи с мъжа ти? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

« Отговор #81 -: Ноември 17, 2010, 07:51:26 pm »
Цитат на: Divna

По първото:  ;D ;D ;D /развесели ме/
По второто: Нека пробваме! Този път може да е по-различно. Участието ти може да промени нещата.

Нека, някоя от вас пусне картите на двама души. Но, да ги пусне с данните - не ми се ще да налучквам, а то е лесно, ама е играчка, кога точно са родени. Да ги познава, да знае как са се запознали, какви са им взаимоотношенията, кой води, кой следва и прочее и прочее.

И между другото - нещата с гледането на един човек става бавно. За още един човек - още по-бавно. Така, че нека не се бърза...

*

nerealna

« Отговор #82 -: Ноември 17, 2010, 07:52:16 pm »

марая  ;D може да се каже съседи - през една улица живеехме  :blink:

*

tadj-all

« Отговор #83 -: Ноември 17, 2010, 07:53:43 pm »
кажи ако ти трябва друго

Пусни ми данните на лична, да си ги връткам на моята програма.

Щото така мога само да гадая кой е Телето и кой Близнака.

*

nerealna

« Отговор #84 -: Ноември 17, 2010, 07:56:43 pm »
кажи ако ти трябва друго

Пусни ми данните на лична, да си ги връткам на моята програма.

Щото така мога само да гадая кой е Телето и кой Близнака.
пуснах ти ги

аз съм телето, ма и той е не по-малко теле  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #85 -: Ноември 17, 2010, 07:58:57 pm »
Нереална, общо взето- спокойна синастрия. Неговият Марс може да изпушва, че го дърпа свободата.
Телешкият му стелиум го кротва край семейното огнище. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Ноември 17, 2010, 07:59:24 pm »

марая  ;D може да се каже съседи - през една улица живеехме  :blink:

Личи си в синастрията! ;D ;) :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #87 -: Ноември 17, 2010, 08:05:27 pm »
Нереална, общо взето- спокойна синастрия. Неговият Марс може да изпушва, че го дърпа свободата.
така е :)
свобода има колкото си иска  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Ноември 17, 2010, 08:15:31 pm »
свобода има колкото си иска  ;)

Мисля , че приятелството е сериозен акцент в картата Ви Нереална.... :blink:

*

nerealna

« Отговор #89 -: Ноември 17, 2010, 08:21:18 pm »
свобода има колкото си иска  ;)

Мисля , че приятелството е сериозен акцент в картата Ви Нереална.... :blink:
най-сериозния, марая :)

« Отговор #90 -: Ноември 17, 2010, 09:22:28 pm »
Така.
Това, което има е "моментът" на едно запознатство между двама души! То е най-важното и най-освновополагащото.
п.п: Хората срещат хора, когато са "готови". А са готови, когато нещо(от Юпитер нагоре) в транзит, прогресия/първична, вторична, третична и т.н./ или дирекция им наквадратчи или опозиционира (тригоните и секстилите не носят енергията за задържане, така че те не биха ви подтикнали към среща с развитие), или съвпадне с някоя натална планета, точка, възел.
Тогава, често срещаме хора, които носят този транзитно-прогресивно-дирекционен аспект по рождение.

пример: Транзит на Сатурн преминава през Слънцето. Ако то управлява Възел, 7 дом, управителя на 7 дом, в аспект с управителя на 7 дом, в знака на 7 дом(макар и в шести дом), ако е във Везни(естествения знак за 7 дом), тогава е мноооого вероятно да срещнеш човек, който да има Слънце/Сатурн по рождение.
И трябва да се види, дали този човек, който е срещнат, има по транзит дирекции, прогресии неща, които да се случват, които първия ги носи по натал.
Пример: (Уран по транзит попада връз Венера) или Венера по прогресия/дирекция съвпада с Уран. Тя си има естествени сигнификации и те са връзки. Затова и когато има такъв момент, е много вероятно да се попада на хора със Венера/Уран, Венера в 11-ти дом, Уран в 7-ми или на Асц, Асценденти Водолей и прочее и прочее.

Това ми е много познато, чела съм нещо подобно в писанията на един руски астролог Джай. И това ми хареса - просто дава друг по-пространствен поглед върху нещата. Просто всичко е взаимодействие на енергии. Прия, някъде писа за кармичните аспекти от 40-80-100 - защо са кармични? Защото когато са акцентирани в дадена карта, често нативът въобще без да съзнава се случват събития, които носят в края на краищата един и същи или подобен резултат. Повторенията /майка на знанието/ - докато не си научиш урока или проумееш, осъзнаеш нещо. Лошо е когато човек говори за кармични работи без да съзнава какво точно означава и колко е сложно и просто едновременно всичко. Просто исках да кажа, че колкото по-силен е енергийният обмен в картите, толкова повече енергия се отделя и толкова по-дълго време действа, което ще рече където има най-силно акцентиране и най-точно /говоря за твърдите аспекти/, както и към кармичните такива - толкова повече чувство за кармичност има.

*

tadj-all

« Отговор #91 -: Ноември 17, 2010, 09:52:44 pm »
Цитат на: daisyline

Това ми е много познато, чела съм нещо подобно в писанията на един руски астролог Джай. И това ми хареса - просто дава друг по-пространствен поглед върху нещата. Просто всичко е взаимодействие на енергии. Прия, някъде писа за кармичните аспекти от 40-80-100 - защо са кармични? Защото когато са акцентирани в дадена карта, често нативът въобще без да съзнава се случват събития, които носят в края на краищата един и същи или подобен резултат. Повторенията /майка на знанието/ - докато не си научиш урока или проумееш, осъзнаеш нещо. Лошо е когато човек говори за кармични работи без да съзнава какво точно означава и колко е сложно и просто едновременно всичко. Просто исках да кажа, че колкото по-силен е енергийният обмен в картите, толкова повече енергия се отделя и толкова по-дълго време действа, което ще рече където има най-силно акцентиране и най-точно /говоря за твърдите аспекти/, както и към кармичните такива - толкова повече чувство за кармичност има.

Можеш ли да го докажеш, че точно аспектите 40-80-100 дават това, което описа: "когато са акцентирани в дадена карта, често нативът въобще без да съзнава се случват събития, които носят в края на краищата един и същи или подобен резултат"

Щото те, аспектите подлежат на философия. А реално - горе на небето, всяка планета си влияе във всеки един момент с другите и колкото са по-близки, толкова интензитета  би трябвало, да е по-силен между тях.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Ноември 17, 2010, 10:05:11 pm »
Неслучайно за тъй наречените твърди аспекти казват, че са "случващи". Интензитетът при динамичните аспекти е в пъти по-силен, защото има по-голямо съпротивление. Докато хармонията предполага известна доза инерция, застиналост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Ноември 18, 2010, 12:13:10 am »
Имам въпрос ?
Как ще изтълкувате съвпад на  луна/нептун С   меркурий и ЮЛВ.... :blink: :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #94 -: Ноември 18, 2010, 12:16:33 am »
Разбиране без думи, усещане за другия, сякаш си на познато "място", лекота. Лошите, които ми хрумват, ще ги пропусна умишлено.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Ноември 18, 2010, 12:17:40 am »
Връзка, която може да продължи на субтилно ниво, след като физически е прекъснала. Много силно изразена емпатия и телепатия в отношенията, ако планетите изразяват по-висшата си страна. Ако влиянието се изрази на по-ниско ниво, някой от двамата може да се чувства лъган, да остане с усещането, че има нещо недоизказано в отношенията...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Ноември 18, 2010, 12:29:17 am »
Разбиране без думи, усещане за другия, сякаш си на познато "място", лекота. Лошите, които ми хрумват, ще ги пропусна умишлено.  ;D

Давай , давай смело..., те са по-важни! ;D ;) :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Ноември 18, 2010, 12:30:18 am »
Връзка, която може да продължи на субтилно ниво, след като физически е прекъснала. Много силно изразена емпатия и телепатия в отношенията, ако планетите изразяват по-висшата си страна. Ако влиянието се изрази на по-ниско ниво, някой от двамата може да се чувства лъган, да остане с усещането, че има нещо недоизказано в отношенията...

;D ;D мерси Лили! ;D :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Ноември 18, 2010, 12:30:51 am »
А опозе Марс/Меркурий.... :rolleyes: :unsure:

http://vbox7.com/play:ddbc2ee4

Мерси момичета и момчета! :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Ноември 18, 2010, 12:59:07 am »
А опозе Марс/Меркурий.... :rolleyes: :unsure:
само това? прилича на "конструктивна караница" ;D

Мислиш ли? А как стой въпроса с тупаниците? Нещо като *земи това лЕево или Десно? ;D