Доби, къде в твойта карта се вижда, че си живял дълги години в чужбина? Позицията на Уран /9ти дом/? Или управителят на 4ти Сатурн в съвпад с Луна?
Определено си имал любови в странство. Жена-мечта си имал и не е била само една /с този Юпитер на трон в 3ти дом/. 
Само при Юпитер Сатърн тригон. Венера уран са нау хубавите сансове са пе4елене на пари като професионален мусикант - венера 9 дом.
Да, по логично е. Сатурн е управител на 4ти, а Юпитер е монданния управител на 9ти.
Венера/Уран в 11 дава ли шансове за печелене на пари като професионален артист?
Аз с управителите не работа отдавна, но бах 13 години професионален музикант по германия, австрия и швеицария.
Само с аспектите и домовете ли подхождаш?
В такъв случай аз съм супер ощетена откъм 9ти дом и няма да ме огрее да правя пари от изкуство. Съвпада ми Венера/Уран е в 11 дом. 
Планети в домовете, аспекти и мидпойнти. ами при твоя Юпитер Нептун съвпад в 2 дом има много голама опасност да забогатееш неочаквано с пари, ако намаш нищо напротив де!
Ама, че ми допадна хумора ти! ;DЗапочнах да се смея с глас. Стреснах съседите сигурно.
Те хубаво Юпитер и Нептун са се настанили там, много им е добре въобще не оспорвам, ама видя ли насреща кой им стои и как ги гледа строго /Сатурн в 8ми/?