Доби, аз много въпроси ти зададох днес, но ми е интересен стила ти и надявам се да ме извиниш. Желая обаче да те питам как разглеждаш една неаспектирана планета в радикса?
doby, тия как какво те поднасятлуна- сатурн е една ми ти жена мечта
Доби, ти ми звучиш катп слънчев човек, но можеш ли да ми обясниш как чувстваш Плутон в съвпад със Слънцето? Тези персони са ми много интересни, но твърде банални неща съм чела за този съвпад, все ми се струва, че има още някаква тайна...
Хм, сега се сещам за Мадона - тя също е Лъв с този съвпад в 12 дом и с Марс в 9-ти в квадратура със Слънцето и Плутон откъм 9-ти дом. В преносен смисъл - да, сигурно кръв ще да се е ляла по пътя към върха...
Цитат на: Kaya в Ноември 18, 2010, 12:42:11 pmdoby, тия как какво те поднасятлуна- сатурн е една ми ти жена мечта Кая, жената-мечта в мъжки радикс се търси в 3ти дом. При Доби, К3 е Стрелец - Юпитер е в 3ти дом на трон по знак. :blink:
Цитат на: Divna в Ноември 18, 2010, 06:48:42 amДоби, аз много въпроси ти зададох днес, но ми е интересен стила ти и надявам се да ме извиниш. Желая обаче да те питам как разглеждаш една неаспектирана планета в радикса?Тълкува се планета в дом и мидпойнти върху неа.
Цитат на: Divna в Ноември 18, 2010, 05:53:35 pmЦитат на: Kaya в Ноември 18, 2010, 12:42:11 pmdoby, тия как какво те поднасятлуна- сатурн е една ми ти жена мечта Кая, жената-мечта в мъжки радикс се търси в 3ти дом. При Доби, К3 е Стрелец - Юпитер е в 3ти дом на трон по знак. :blink:И кО рече - стрелец!
За мен 3 и 9 дом в всеки хороскоп се намира смисъла на едно партнорство, както и успеха на това. Ако има там планети, според мен стоят на първо масто и е много важно да бъдат съдоволени, ако намате нищо напротив.
Това сериозно ли за 3-9 дом? Вероятно като израстване/ обучение чрез общуване/партньорство?
Цитат на: Uran в Ноември 18, 2010, 06:01:53 pmТова сериозно ли за 3-9 дом? Вероятно като израстване/ обучение чрез общуване/партньорство? За мен е много сериосно понеже го практикувам много отдавна, и планети в теси домове са много важни са развитието на едно пртнорство. :mellow:
Вярно е, че при мен 7 дом и положението на Марс и Слънце не описват партньора, но оста 3-9 дом пасва ( имам си калабалък там ). :blink:
Цитат на: doby в Ноември 18, 2010, 06:09:14 pmЦитат на: Uran в Ноември 18, 2010, 06:01:53 pmТова сериозно ли за 3-9 дом? Вероятно като израстване/ обучение чрез общуване/партньорство? За мен е много сериосно понеже го практикувам много отдавна, и планети в теси домове са много важни са развитието на едно пртнорство. :mellow:WAW, много добре го каза, и ас сам на същото мнение!Общуването във връзката е 3-9 ти....Всъщност от тук става ясен и самия тон на връзката, посоката....
Цитат на: Uran в Ноември 18, 2010, 06:01:53 pmТова сериозно ли за 3-9 дом? Вероятно като израстване/ обучение чрез общуване/партньорство? За мен е много сериосно понеже го практикувам много отдавна, и планети в теси домове са много важни са развитието на едно пртнорство. :mellow:WAW, много добре го каза, и ас сам на същото мнение!