Здравей Гост

Асцендентът в зодиакалните знаци

• 129 Отговора
  • 14215 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:Асцендентът в зодиакалните знаци
« Отговор #120 -: Ноември 18, 2010, 07:35:00 pm »
много ми е любопитно това и си вадя въпроса напред :)

доби, аз имам венера в девети дом и плутон в трети. какво ще кажеш за моите партньорства ?

трети везни , девети - риби

Дай ми данните си, така е много повърхностно да се тълкува.

Можес ли да ми кажес какво си преживала месдз 11 и 13-та година? Твойта венера в 9 дом е доста интересна, възмозно ли е да те е страх да бадес щастлива с партнора ти? Плутон в 3 дом пак не е много лесно да си израсис о4акванията в партнорството. Старата система на плутон в 3 дом е, какво сте си помислат другите ако се израса изкрено? Ами ако не си помислат нищо, какво сте правис тогава?
« Последна редакция: Ноември 18, 2010, 07:47:24 pm от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #121 -: Ноември 18, 2010, 07:47:50 pm »
доби, аз имам венера в девети дом и плутон в трети. какво ще кажеш за моите партньорства ?

[/quote]
[/quote]
[/quote]

[/quote]

Можес ли да ми кажес какво си преживала месдз 11 и 13-та година? Твойта венера в 9 дом е доста интересна, възмозно ли е да те е страх да бадес щастлива с партнора ти? Плутон в 3 дом пак не е много лесно да си израсис о4акванията в партнорството. Старата система на плутон в 3 дом е, какво сте си помислат другите ако се израса изкрено? Ами ако не си помислат нищо, какво сте правис тогава?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Ноември 18, 2010, 07:54:27 pm »
За съжаление ас не тълкувам върхове на домове само АС и МC!

Защо за съжаление?  :blink:
АС и МС са от първостепенно значение, ако искаме да направим качествена прогностика или ректификация. Най-важните събития в живота ни са белязани от дирекции на и към ъглите в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #123 -: Ноември 18, 2010, 08:01:30 pm »

в каква област виждаш преживяването ...защото не мога да се сетя да ми се е случило нещо значимо в тази възраст  :-\  /възможно ли е да е опасност за живота- щеше да ме блъсне кола тогава и мн се бях изплашила/

имам високи идеали за любовта. не мисля, че има  мъж, който да отговори на тях. затова във връзката си залагам на приятелството.
не винаги съм искрена по отношение на  чувствата си, защото мисля , че няма да ме разберат. и по точно, не че не съм искрена , а ги премълчавам.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #124 -: Ноември 18, 2010, 08:17:49 pm »

в каква област виждаш преживяването ...защото не мога да се сетя да ми се е случило нещо значимо в тази възраст  :-\  /възможно ли е да е опасност за живота- щеше да ме блъсне кола тогава и мн се бях изплашила/

имам високи идеали за любовта. не мисля, че има  мъж, който да отговори на тях. затова във връзката си залагам на приятелството.
не винаги съм искрена по отношение на  чувствата си, защото мисля , че няма да ме разберат. и по точно, не че не съм искрена , а ги премълчавам.

Това с колата е оставило дълбоки следи в подсаснието, и е една от при4ините да се па3ис. Колкото до идеалите те са бесплатни, а по накога носът и сладки мъки. Ами как мислис ще ти се напълни купизката, като другите не знаят са какво става дума. Да не о4аквас партнора да има твоите вълни и да раз4ете кода на ме4тите ти, това е модела на майка ти. По принцип си много силен 4овек и не мога да разбера твоите при4ини, да се откъсвас да ти напълнат купи4ката. 

*

nerealna

« Отговор #125 -: Ноември 18, 2010, 08:42:22 pm »

Това с колата е оставило дълбоки следи в подсаснието, и е една от при4ините да се па3ис. Колкото до идеалите те са бесплатни, а по накога носът и сладки мъки. Ами как мислис ще ти се напълни купизката, като другите не знаят са какво става дума. Да не о4аквас партнора да има твоите вълни и да раз4ете кода на ме4тите ти, това е модела на майка ти. По принцип си много силен 4овек и не мога да разбера твоите при4ини, да се откъсвас да ти напълнат купи4ката. 

Да, така е - имам отпечатък в подсъзнанието ...все пак щях да умра.
Благодаря ти за отговорите . За другите неща няма да се обяснявам, че ще стане мн искрено и лично.

Само ще кажа - За майка ми е вярно – тя е със слънце в риби, витаеща в облаците. Аз не искам да съм като нея :)

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #126 -: Ноември 19, 2010, 09:46:17 pm »
Може да иска телесните данни  ;D

По-късно... :P ;D ;D ;D

Мерси.... ;) ;D
Прегледааа...ще бъде много внимателен, обещавам , че няма да боли ...за сърбежи не гарантирам колега! ;) ;D

Нали снаес 4е има и сладки болки, ако успеес да ме сасрби нещо, ще сам благодарен!

Много огън..., многоооо...Доби,  :rolleyes: :-\ , да не изгорим? ;D ;D :P

Много пъти сам изгарал и сега сам малко огън4е!

С малко въздух ...огъня става много силен....Няма малко огънче  ;D и голямо....Има огън и от мат'РЯЛА зависи горенето.... ;D ;)....Казвам ти го като много земя , много вода и много огън....и малко въздух ;D..., но качествен! :P ;D ;)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #127 -: Ноември 21, 2010, 04:34:19 am »
AC - Vezni, no Pluton e na AC i zaema po-golqma 4ast ot 1-dom.
Pritejavam ka4estva i na Wezni i na Skorpion, proqvqvat se spored nastroenieto mi.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #128 -: Ноември 23, 2010, 01:22:25 am »
Pritejavam ka4estva i na Wezni i na Skorpion, proqvqvat se spored nastroenieto mi.

Тук може да се каже при ацендент везни и Плутон в 1 дом, сладките оръжия на забавните мазохисти, за налагане на личноста си в живота. :wink2:

« Отговор #129 -: Ноември 23, 2010, 05:34:01 pm »

и аз съм така, Рая, потвърждавам написаното от теб, когато трябва, на ход са Везните, хванеш ли ме в лош момент обаче...скорпито си казва тежката дума :)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."