Здравей Гост

Луна в домовете

• 91 Отговора
  • 12131 Прегледи
*

holanda

Re:Луна в домовете
« Отговор #20 -: Ноември 17, 2010, 06:54:33 pm »
по принцип е вярно това за домовите позиции ,които оцветяват планетата с енергиите на официалния си знак.
Т.е. Слънце в 12 дом има потребности,присъ6ти на на Слънце в Риба ,Луна в 1 дом-на Овен,Венера във 2 дом на Телец и т.н  :blink:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #21 -: Ноември 17, 2010, 06:56:02 pm »
а как тълкуваш Слънце опозиция Сатурн в 5:11 домове?

Ami na kratko, Slanze w 5 dom iska da ima igri i raswlezenia i da e Chef na ziwota si, a Saturn w 11 dom ot wreme na wreme mu raswala igrite w ziwota. I kato stois po sredata na tosi DUEL, wednaz si pri Slanze 5 dom i wednaz si pri Saturn 11 dom, koito se buntuwa i bori sa swobodata si, kakto i da se oswobodi ot sadalzeniata - NO RISK NO FUN. Taka bih kasal na kratko.

Taka e no samo w parwata polowina na ziwota si do kato porasnes, i posle ste widis kak ste si poswolawas mnogo poweze nesta, s koeto ste se otdelis ot masite hora. :blink:
хахахахха, ми много точно!
само да вметна - човек стои и гледа от Сатурн, защото на Слънцето му се иска нещо, ама Сатурн постоянно не му позволява  ;D браво!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #22 -: Ноември 17, 2010, 06:56:41 pm »
по принцип е вярно това за домовите позиции ,които оцветяват планетата с енергиите на официалния си знак.
Т.е. Слънце в 12 дом има потребности,присъ6ти на на Слънце в Риба ,Луна в 1 дом-на Овен,Венера във 2 дом на Телец и т.н  :blink:

Tozno taka e!!

*

Santi

« Отговор #23 -: Ноември 17, 2010, 07:00:52 pm »
Бях ги чел преди тези статии - точни са .

Луна в Овен в 1-ви дом във взаимна рецепция с Марс в 5-ти . Често се е случвало да ми бъркат зодията и да ме наричат Овен  ;D ;D ..

*

Divna

« Отговор #24 -: Ноември 17, 2010, 07:01:30 pm »

Tozno taka e!!

Добре, по тая логика аз би трябвало да се чувствам много добре в момента, защото прогресивна Луна е в знака Овен /нат. е в 1ви дом/. Енергията на Овен обаче ми е в множко. В тоя ред на мисли се питам, дали не е задействана по някакъв начин наталната ми квадратура Луна/Марс?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #25 -: Ноември 17, 2010, 07:02:12 pm »

Луна в Овен в 1-ви дом във взаимна рецепция с Марс в 5-ти . Често се е случвало да ми бъркат зодията и да ме наричат Овен  ;D ;D ..

Ami uzudwas li se s tasi posizia na Lunata si?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #26 -: Ноември 17, 2010, 07:05:28 pm »

Tozno taka e!!

Добре, по тая логика аз би трябвало да се чувствам много добре в момента, защото прогресивна Луна е в знака Овен /нат. е в 1ви дом/. Енергията на Овен обаче ми е в множко. В тоя ред на мисли се питам, дали не е задействана по някакъв начин наталната ми квадратура Луна/Марс?

A be ako nabies nakoi ot bliskite ti, deto se opitwat da te napadat, togawa ste te pitam kak se zuwstwas. Ami po nakoga gotwis mnogo goresto i moze i da iskipi, no nali ne e problem sa teb, ili?

« Отговор #27 -: Ноември 17, 2010, 07:10:10 pm »
Цитат
Луна в 12-ти дом - Нужда от отмора и спасяване на самотни души
Аз се чувствам най-добре, когато имам спокойствие в дома си, когато имам възможност да спасявам отчаяни и тъжни души, и когато моите близки хора изпълняват очакванията ми!
Вие изпитвате силна вътрешна необходимост да помагате на другите и това, комбинирано с възможностите Ви да се оттеглите на спокойствие в покоите си в дома си, Ви води към постигане на душевно равновесие. Често се случва да не изразявате своите чувства и нужди, но това е само от страх да не бъдете разочаровани, ако не се приемат от другия. Понякога смятате, че единственото възможно спасение от безкрайните Ви съмнения е коматозното напиване, тъй като то отваря вратата на възможностите и дава израз на истинските Ви чувства и нужди. Основните причини за това състояние се коренят в чувството Ви на изоставеност от майка Ви в детството, с което копнежа Ви по майчината фигура е неимоверно увеличен. Възможността да остане дълго този копнеж незадоволен зависи единствено от готовността Ви да се научите да изразявате своите истински чувства и нужди. Как могат другите да проявят разбиране към нуждите Ви, след като не показвате от какво всъщност се нуждаете? А на който легне с Вас в леглото, ще му помогнете да закърми нуждите си, за да заспи с удоволствие.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че показвам отговорност да се чувствам добре?
Известни личности с Луна в 12-ти дом:
Йохан Себастиан Бах, Ингеборг Бахман, Пиер Сардин, Хосе Фелициано, Щефи Граф, Еторе Скола, Клаус Воверайт

Това уголеменото в черно е много вярно за мен,като цяло е добре описана Луната в 12ти дом,с изключение това за майката,изобщо не е така при мен.
Иначе не,че любопитствам,ама тези интерпретации да не си ги изкарал/а от интерпретациите на програмата Астрофеникс,сега ме мързи да я отворя,за да сверя,но после като имам време ще видя?! :blink:

*

Divna

« Отговор #28 -: Ноември 17, 2010, 07:10:33 pm »

Tozno taka e!!

A be ako nabies nakoi ot bliskite ti, deto se opitwat da te napadat, togawa ste te pitam kak se zuwstwas. Ami po nakoga gotwis mnogo goresto i moze i da iskipi, no nali ne e problem sa teb, ili?

Това ми хареса!  ;D
До бой не сме стигли в къщи, но определено съм като войн, който пази домашното си огнище и като усетя, че то е застрашено започват битките.  ;D

Благодаря ти!
Провокираш ме да мисля! Браво!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #29 -: Ноември 17, 2010, 07:21:16 pm »
Цитат
Луна в 12-ти дом - Нужда от отмора и спасяване на самотни души
Аз се чувствам най-добре, когато имам спокойствие в дома си, когато имам възможност да спасявам отчаяни и тъжни души, и когато моите близки хора изпълняват очакванията ми!
Вие изпитвате силна вътрешна необходимост да помагате на другите и това, комбинирано с възможностите Ви да се оттеглите на спокойствие в покоите си в дома си, Ви води към постигане на душевно равновесие. Често се случва да не изразявате своите чувства и нужди, но това е само от страх да не бъдете разочаровани, ако не се приемат от другия. Понякога смятате, че единственото възможно спасение от безкрайните Ви съмнения е коматозното напиване, тъй като то отваря вратата на възможностите и дава израз на истинските Ви чувства и нужди. Основните причини за това състояние се коренят в чувството Ви на изоставеност от майка Ви в детството, с което копнежа Ви по майчината фигура е неимоверно увеличен. Възможността да остане дълго този копнеж незадоволен зависи единствено от готовността Ви да се научите да изразявате своите истински чувства и нужди. Как могат другите да проявят разбиране към нуждите Ви, след като не показвате от какво всъщност се нуждаете? А на който легне с Вас в леглото, ще му помогнете да закърми нуждите си, за да заспи с удоволствие.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че показвам отговорност да се чувствам добре?
Известни личности с Луна в 12-ти дом:
Йохан Себастиан Бах, Ингеборг Бахман, Пиер Сардин, Хосе Фелициано, Щефи Граф, Еторе Скола, Клаус Воверайт

Това уголеменото в черно е много вярно за мен,като цяло е добре описана Луната в 12ти дом,с изключение това за майката,изобщо не е така при мен.
Иначе не,че любопитствам,ама тези интерпретации да не си ги изкарал/а от интерпретациите на програмата Астрофеникс,сега ме мързи да я отворя,за да сверя,но после като имам време ще видя?! :blink:

Te sa moite interpetazii s sasdawaneto na programata mi Astrophönix, koito sam gi pisal i istriwal w tezenie na edna godina dokato mogeza da se priemat kato 60 do 70% werni, koeto mi e dostatazno sa men

*

Santi

« Отговор #30 -: Ноември 17, 2010, 07:21:40 pm »

Ami uzudwas li se s tasi posizia na Lunata si?

От известно време - не  ;D !

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #31 -: Ноември 17, 2010, 07:23:42 pm »
Т.е. Слънце в 12 дом има потребности,присъ6ти на на Слънце в Риба ,Луна в 1 дом-на Овен,Венера във 2 дом на Телец и т.н  :blink:

Tozno taka e!!

Това ми хареса!  ;D
До бой не сме стигли в къщи, но определено съм като войн, който пази домашното си огнище и като усетя, че то е застрашено започват битките.  ;D

Благодаря ти!

S nabiwaneto misla ze me rasbra, ze ne wseki ot bliskite si moze da prawi s teb kakwoto si iska, nali taka?

*

Asol

• 4140
« Отговор #32 -: Ноември 17, 2010, 07:32:07 pm »
Благодаря за итересната информация, Доби!

Моята Луна е в първи дом, в съвпад с АЦ, в Скорпион. Трудно положение,  :-[ като включим, че получава и квадратура от Марс, СЛВ и ИЦ. Управител е на 9 дом.
Би ли ми казал нещо конкретно за такава Луна?

Предварително ти благодаря!  :58:

Защо да е само трудно положението ? Емоционалното изразяване ти е най-присъщо и това виждат хората в теб, но в същото време това е една силна Луна - показател за това е, че успяваш да се справиш с живота в чужда страна сама без чужда подкрепа с две деца.  ;)

*

Divna

« Отговор #33 -: Ноември 17, 2010, 07:36:45 pm »
Т.е. Слънце в 12 дом има потребности,присъ6ти на на Слънце в Риба ,Луна в 1 дом-на Овен,Венера във 2 дом на Телец и т.н  :blink:

Tozno taka e!!

Това ми хареса!  ;D

Благодаря ти!

S nabiwaneto misla ze me rasbra, ze ne wseki ot bliskite si moze da prawi s teb kakwoto si iska, nali taka?

Абсолютно!
Близките ми знаят къде е лимита.

Имам един въпрос към теб. Как тълкуваш планета, която е в съвсем голяма близост /например 1*/ от следващия дом?
Ще дам пример с Марса на дъщеря ми, който е почти на купсидата на 9ти дом. Той е в съвпад с Луна /първите градуси на 9ти дом/.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #34 -: Ноември 17, 2010, 07:38:52 pm »
Ох, Асол, знаеш ли колко уморява това? Напълно ще я разбера, ако каже, че повече й е писнало да се справя сама, отколкото, че се радва, че го прави  :'(
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #35 -: Ноември 17, 2010, 07:42:57 pm »

Tozno taka e!!

Това ми хареса!  ;D

Благодаря ти!

Абсолютно!
Близките ми знаят къде е лимита.

Имам един въпрос към теб. Как тълкуваш планета, която е в съвсем голяма близост /например 1*/ от следващия дом?
Ще дам пример с Марса на дъщеря ми, който е почти на купсидата на 9ти дом. Той е в съвпад с Луна /първите градуси на 9ти дом/.

Wsizki planeti koito sa do 3gradusa ot sledwastia dom gi talkuwam w sledwastia. Ako dastera ti ima Mars sawpad s Luna, tja snae nai dobre kawo e nai dobroto sa nea, i snae kak da go postigne ili poluzi ot bliskite si, na parwo masto maika i. Koito se grizi sa moito blagopoluzie ste se griza i sa negowoto - mototo na dastera ti.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #36 -: Ноември 17, 2010, 07:45:47 pm »
Доби , защо ги тълкуваш в следващия дом , не е ли доста голям толеранса от 3* , при условие , че имаме точен час.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #37 -: Ноември 17, 2010, 07:46:20 pm »
Благодаря за итересната информация, Доби!

Моята Луна е в първи дом, в съвпад с АЦ, в Скорпион. Трудно положение,  :-[ като включим, че получава и квадратура от Марс, СЛВ и ИЦ. Управител е на 9 дом.
Би ли ми казал нещо конкретно за такава Луна?

Предварително ти благодаря!  :58:

Защо да е само трудно положението ? Емоционалното изразяване ти е най-присъщо и това виждат хората в теб, но в същото време това е една силна Луна - показател за това е, че успяваш да се справиш с живота в чужда страна сама без чужда подкрепа с две деца.  ;)

Благодаря, Асол!

Казват, че Луна оцветява живота ни през първите години от живота ни най-силно.
Луна, в моя случай я усетих най-силно след емигрирането /купсидата на 9ти дом в Рак/. Значи, Луна започна своята най-силна проява в чужбина. Там се и разведох /Луна квадратура с Марс/. Започна най-осезаемо моето израстване, по трудния начин, с много "битки" /Луна в квадратура със СЛВ/. Откъснах се от корените си /Луна квадратура ИЦ/.

« Отговор #38 -: Ноември 17, 2010, 07:47:46 pm »
  Ъхъм, още повече като си в емиграция в през окена като Дивна...Аз лично съм свикнала, понякога близките ми помагат, понякога Вселената, а понякога се чувствам уморена до смърт....Ама това вече надали е от Луната. А моята 9-домна Луна - за стомаха не знам колко е вярно - но  ;D аз винаги си казвам като се наям - сега мога и да умра  ;D.
  Доби, добре дошъл отново във форума  :blink:!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #39 -: Ноември 17, 2010, 07:54:15 pm »
 Ъхъм, още повече като си в емиграция в през окена като Дивна...Аз лично съм свикнала, понякога близките ми помагат, понякога Вселената, а понякога се чувствам уморена до смърт....Ама това вече надали е от Луната. А моята 9-домна Луна - за стомаха не знам колко е вярно - но  ;D аз винаги си казвам като се наям - сега мога и да умра  ;D.
  Доби, добре дошъл отново във форума  :blink:!

Sdrawei radwam se, e nali snaes s palen stomah se umira lesno, ama ti e mnogo interesno sakluzenieto, hareswa mi!