Здравей Гост

Луна в домовете

• 91 Отговора
  • 12108 Прегледи
*

luna

• *
  • 106
Re:Луна в домовете
« Отговор #40 -: Ноември 17, 2010, 08:11:12 pm »
Интересно и много вярно описание на Луната. Благодаря Доби  :blink:
Това за зоната на върха на дома е вярно и само да допълня, че за Асц и МС зоната е 5 градуса преди.
Но ето сега гледам един хороскоп - Сатурн съвпад Луна с орбиса 7 градуса, Луната е на върха на 3 дом, а Сатурн е на 7 градуса преди края на 2 дом. Къде да броя съвпада? Луната е много силна на върха на дома, но Сатурн по принцип си е по-силен. А Луната получава квадратури от 11 и 5 дом .

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #41 -: Ноември 17, 2010, 08:51:53 pm »
Интересно и много вярно описание на Луната. Благодаря Доби  :blink:
Това за зоната на върха на дома е вярно и само да допълня, че за Асц и МС зоната е 5 градуса преди.
Но ето сега гледам един хороскоп - Сатурн съвпад Луна с орбиса 7 градуса, Луната е на върха на 3 дом, а Сатурн е на 7 градуса преди края на 2 дом. Къде да броя съвпада? Луната е много силна на върха на дома, но Сатурн по принцип си е по-силен. А Луната получава квадратури от 11 и 5 дом .

Nali snaes ze sawpadi nikoga ne se talkuwat po otdelno, as bih gi talkuwal kam 3 dom. ami ste se nauzis da poemas otgowornosta da se israsawas jasno i direktno bes gusna sawest, osobeno kam bliskite ti. Pak i ne e sa predpozitane da ozakwas da te rasbere wseki, no ti gi kaswas nestata satoto taka prawat porasnalite hora.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Ноември 17, 2010, 08:53:37 pm »
Ще дам пример с Марса на дъщеря ми, който е почти на купсидата на 9ти дом. Той е в съвпад с Луна /първите градуси на 9ти дом/.

Дивна, ти релокираната карта ли гледаш?  :-\ При мен излиза съвсем друга домификация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #43 -: Ноември 17, 2010, 09:02:53 pm »
Лили, винаги гледам тая карта, която астроком автоматично ми приготвя след задаване на данните.
Явно всяка програма различно отчита. Знам ли?!  :-\
Наскоро например един астролог я разглежда и отчете асцендента й в Скорпион, а К12 във Везни.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #44 -: Ноември 17, 2010, 09:08:37 pm »
Лили, винаги гледам тая карта, която астроком автоматично ми приготвя след задаване на данните.
Явно всяка програма различно отчита. Знам ли?!  :-\
Наскоро например един астролог я разглежда и отчете асцендента й в Скорпион, а К12 във Везни.

Po prinzip s wsaka programa trabwa da islisa edno i sasto, no pri nakoi trabwa da se pise dopalnitelno latnoto wreme.

*

Divna

« Отговор #45 -: Ноември 17, 2010, 09:17:44 pm »
Ох, супер ми е драго с вас, но трябва да ви напусна. Имам много задачи.  :-[
Продължавайте в същия дух! По-късно ще се включа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Ноември 17, 2010, 09:28:03 pm »
Луна в 8-ми дом - Краен стремеж за признание на нуждите

При това положение на Луната някои получават къща в наследство, а други - ритуалите на своите родители.

Ок, съгласна. Само би ли уточнил какво имаш предвид под "наследяване на ритуали"?
Предполагам, че е някаква метафора, но в какъв смисъл я използваш?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #47 -: Ноември 17, 2010, 09:54:52 pm »
Луна в 8-ми дом - Краен стремеж за признание на нуждите

При това положение на Луната някои получават къща в наследство, а други - ритуалите на своите родители.

Ок, съгласна. Само би ли уточнил какво имаш предвид под "наследяване на ритуали"?
Предполагам, че е някаква метафора, но в какъв смисъл я използваш?  :blink:

Nali w 8 dom e nasledstwoto, i kato e lunata tam, kakwo moge da se nasledi ritualite na roditelite, ritual e sasto pluton kazestwa. Kak se sa otnasali maika ti i basta ti edin kam drug, e sapisano w podsasnanieto - Lunata. Rituali sa sasto sa men kakwo se e powtaralo winagi w otnosenieto im - osobeno w rasliziata na mneniata im w semeinia ziwot sa ostaweni sledi w dusata ti - Luna 8 dom. 

*

holanda

« Отговор #48 -: Ноември 18, 2010, 02:03:40 am »
Оф, защо само аз не мога да се разпозная с моята в 12 дом, намерих точно 1-2 изречения.  :91:

точно  1-2 изречения?   ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #49 -: Ноември 18, 2010, 02:06:41 am »
Казват, че Луна оцветява живота ни през първите години от живота ни най-силно.
Луна, в моя случай я усетих най-силно след емигрирането /купсидата на 9ти дом в Рак/. Значи, Луна започна своята най-силна проява в чужбина. Там се и разведох /Луна квадратура с Марс/. Започна най-осезаемо моето израстване, по трудния начин, с много "битки" /Луна в квадратура със СЛВ/. Откъснах се от корените си /Луна квадратура ИЦ/.

къде чувстваш, че ти е мястото
с квадрати? или на родня земя без?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #50 -: Ноември 18, 2010, 02:32:50 am »
Оф, защо само аз не мога да се разпозная с моята в 12 дом, намерих точно 1-2 изречения.  :91:

точно  1-2 изречения?   ;D

Kade se namira Lunata ti, na kolko gradusa ot sledwastia dom i koi ti e iszislil horoskopa?

*

Divna

« Отговор #51 -: Ноември 18, 2010, 02:41:32 am »
Казват, че Луна оцветява живота ни през първите години от живота ни най-силно.
Луна, в моя случай я усетих най-силно след емигрирането /купсидата на 9ти дом в Рак/. Значи, Луна започна своята най-силна проява в чужбина. Там се и разведох /Луна квадратура с Марс/. Започна най-осезаемо моето израстване, по трудния начин, с много "битки" /Луна в квадратура със СЛВ/. Откъснах се от корените си /Луна квадратура ИЦ/.

къде чувстваш, че ти е мястото
с квадрати? или на родня земя без?

Кая, хубав въпрос ми задаваш! Благодаря!
Квадратите ме карат да се чувствам жива. Животът с квадратите тече на бързи обороти. 1 година минава за 1 БГ ден.
Къде чувствам, че ми е мястото? Мога да живея на всякъде. Адаптирам се изключително бързо. Тук израствам много повече погледнато от всяка една страна.
Явно това е програмата ми. Да спра да спя и да действам. Тук е мястото ми. Поне на тоя етап така го усещам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #52 -: Ноември 18, 2010, 03:26:26 am »
много интересно:), защото  явно при теб квадратурите си работят на макс, но явно цената засега е е моционалното ти спокойствие (пак по тези квадратчета)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #53 -: Ноември 18, 2010, 01:26:45 pm »

Kade se namira Lunata ti, na kolko gradusa ot sledwastia dom i koi ti e iszislil horoskopa?
Сложно е. ;D
Часът ми на раждане го знам от майка си, ако има неточност тя да е до макс 5 мин., но при всички положения луната си е баш в средата на дома, но на 3гр от нея е Плутон.

оооох, горкото  :85: и се смееш на моята, овнешката  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #54 -: Ноември 19, 2010, 12:55:46 am »
Крис, какво не и харесваш на овнешката Луна?
Питам, че ме интересува конкретна такава. ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #55 -: Ноември 21, 2010, 04:27:16 am »
mnogo, mnogo interesni interpretacii!!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #56 -: Ноември 21, 2010, 03:10:45 pm »
Луна в домовете
Луна в 9-ти дом - Нужда от знания и пътуване
Аз се чувствам най-добре, когато корема ми е пълен, когато мога да пътувам и моите нужди за знания са задоволени, както и когато хората от моето семейство и доверения ми кръг вярват в мен!
Вие притежавате едно несъзнавано знание, че колкото по-далеч от дома се намирате, толкова по-щастлив се чувствате. При това не трябва да Ви липсва добра храна, тъй като една пълна чиния поражда във Вас щастливи чувства.  Мотото ви е „С пълен корем човек се учи най-добре”. Вие се грижите майчински за близките си хора, подхранвани от вярата, че някой ден и те ще приемат Вашите нужди. Най-голям принос за възгледите ви, че щастието минава през стомаха, е допринесла майка Ви. Притежавате божествената дарба с усмивка и мимика да разпръсквате приятно настроение около себе си - както в разговорите, така и при пътуване. Чуждите култури обогатяват самочувствието Ви, особено местната кухня.  Храненето Ви често е много обилно и богато наредено, ето защо понякога имате склонност към телесна пълнота, особено в областта на корема и на бедрата. Като жена в повечето случаи сте израснала с добре оформени гърди, които са символ на Вашето великодушие и толерантност. Вашият мироглед зависи от настроението на корема Ви. Който пътува с Вас, ще се чувства като в къщи чрез Вашата постоянна загриженост. А който има щастието да легне в едно легло с Вас, ще бъде задоволен и ще се чувства щастлив като в рая.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
   По какво ще позная, че се чувствам щастлив?
Известни личности с Луна в 9-ти дом:
Хари Белафонте, Миа Фароу, Михаел Горбачов, Хулио Иглесиас, Елтън Джон, Марчело Мастрояни, Сър Исак Нютон, Харолд Шмид, Маргарет Тачер, Беате Узе, Анди Уорлхол

С това тук, почти не съм съгласна. И до ден днешен не мога да проумея как моята Луна се изразява.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #57 -: Ноември 21, 2010, 06:35:04 pm »
Луна в домовете
Луна в 9-ти дом - Нужда от знания и пътуване
Аз се чувствам най-добре, когато корема ми е пълен, когато мога да пътувам и моите нужди за знания са задоволени, както и когато хората от моето семейство и доверения ми кръг вярват в мен!
Вие притежавате едно несъзнавано знание, че колкото по-далеч от дома се намирате, толкова по-щастлив се чувствате. При това не трябва да Ви липсва добра храна, тъй като една пълна чиния поражда във Вас щастливи чувства.  Мотото ви е „С пълен корем човек се учи най-добре”. Вие се грижите майчински за близките си хора, подхранвани от вярата, че някой ден и те ще приемат Вашите нужди. Най-голям принос за възгледите ви, че щастието минава през стомаха, е допринесла майка Ви. Притежавате божествената дарба с усмивка и мимика да разпръсквате приятно настроение около себе си - както в разговорите, така и при пътуване. Чуждите култури обогатяват самочувствието Ви, особено местната кухня.  Храненето Ви често е много обилно и богато наредено, ето защо понякога имате склонност към телесна пълнота, особено в областта на корема и на бедрата. Като жена в повечето случаи сте израснала с добре оформени гърди, които са символ на Вашето великодушие и толерантност. Вашият мироглед зависи от настроението на корема Ви. Който пътува с Вас, ще се чувства като в къщи чрез Вашата постоянна загриженост. А който има щастието да легне в едно легло с Вас, ще бъде задоволен и ще се чувства щастлив като в рая.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
   По какво ще позная, че се чувствам щастлив?
Известни личности с Луна в 9-ти дом:
Хари Белафонте, Миа Фароу, Михаел Горбачов, Хулио Иглесиас, Елтън Джон, Марчело Мастрояни, Сър Исак Нютон, Харолд Шмид, Маргарет Тачер, Беате Узе, Анди Уорлхол

С това тук, почти не съм съгласна. И до ден днешен не мога да проумея как моята Луна се изразява.

Ако не ти е верен на Луната дома се получава така, опитай се да прочетес 9 и 10 дом за да видис дали има разлика.

*

Santi

« Отговор #58 -: Ноември 21, 2010, 07:19:30 pm »
При мен Луната е близо до К2(3 гр.), но я усещам много повече като първодомна .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Ноември 21, 2010, 07:26:59 pm »
Странно, цял интерсептиран знак я дели от АС. Дали не оказва влияние и мунданното й съответствие (Овен = 1ви дом)?
Усещам влиянието на Луната си и в 4 дом, макар че се намира в 8ми в знака Рак. Но моята има точен тригон с Марс на ИЦ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.