Сънувах много странен и същевременно интересен сън затова реших да го запиша. :ph34r:
Сънувах, че спя и в съня си дочувах разни странни звуци от пиано, примесени с ридания, или незнам как да определя това, което чувах. Събудих се в съня си и тръгнах из тъмна стая, оказа се , че не съм сънувала ,а тези звуци идват от някъде, неможех да намеря ключа на лампата и стоях в тъмното и продължавах да слушам страховитите звуци..тръгнах по един тъмен коридор и навсякъде прелитаха призраци с различен и до някъде ексцентричен външен вид, даже сред многото видях нещо като малка феичка, звучи симпатично, но това, което вършеха не беше симпатично, нито целта с която ми гостуваха. В съня си знаех, че някой ги е изпратил да ме плашат и те се вихреха навсякъде, прелитаха през мен, около мен, а онези звуци ще помня завинаги....Навсякъде беше тъмно, незнайно защо тръгнах към мазето, а там имаше кабинет в съня ми, на бюрото се беше настанил един призрак черен, с ясно изразен бял кръст по себе си ...Излязох от там, и се чудех какво да направя за да ги изгоня, с кого да се свържа, седнах на някакво канапе ,а те бяха навсякъде, звуците и тъмнината... В това положение реших да се помоля, не казах някаква специална молитва, а просто се помолих и видях как тръгват, насъбират се и тръгват, и малко се успокоих , с радост установих, че молитвата успя да ги прогони ,но след малко отново видях някъде наоколо онзи черния с белия кръст....
Този сън беше доста дълъг, както и преживяванията с призраците, дълго ме плашеха дълго търсих изход, но това са само по-ясните ми спомени....