Благодаря, Доби! :kissd:Сега ще направя един ретроанализ върху радикса ми с помоща на картата, която ти беше така любезен да изготвиш с твоята авторска програма. Имаш голямо сърце, Доби! Изпращам ти моите най-искренни уважения!
Цитат на: Divna в Ноември 18, 2010, 11:53:06 pmБлагодаря, Доби! :kissd:Сега ще направя един ретроанализ върху радикса ми с помоща на картата, която ти беше така любезен да изготвиш с твоята авторска програма. Имаш голямо сърце, Доби! Изпращам ти моите най-искренни уважения! Мерси много са големите букети, но внимавай има и опасност да се влюба слу4айно в теб! :unsure: :rolleyes: :rolleyes: :lol:
doby, здравей.Имам няколко въпроса: 1) Какво е за теб мидпойнта, като философия? Какво за теб е концентрирано в точно тая точка?2) Има ли допълнителен акцент, когато: планета има твърди аспекти с Марс и Сатурн и в същото време е в техен мидпойнт? Има двойно подчертаване, но ми е чудно - има ли усилване на влиянието?3) Директираш ли мидпойнти? ( 1 градус за 1 година). Евентуално и да прогресираш?
МЦитат на: doby в Ноември 18, 2010, 11:58:43 pmЦитат на: Divna в Ноември 18, 2010, 11:53:06 pmБлагодаря, Доби! :kissd:Сега ще направя един ретроанализ върху радикса ми с помоща на картата, която ти беше така любезен да изготвиш с твоята авторска програма. Имаш голямо сърце, Доби! Изпращам ти моите най-искренни уважения! Мерси много са големите букети, но внимавай има и опасност да се влюба слу4айно в теб! :unsure: :rolleyes: :rolleyes: :lol: Малеее....тука стана много тясно Ама Венера ще се обърне след 2 дена, почакайте малко
Цитат на: Moonlady в Ноември 19, 2010, 12:15:20 amМЦитат на: doby в Ноември 18, 2010, 11:58:43 pmЦитат на: Divna в Ноември 18, 2010, 11:53:06 pmБлагодаря, Доби! :kissd:Сега ще направя един ретроанализ върху радикса ми с помоща на картата, която ти беше така любезен да изготвиш с твоята авторска програма. Имаш голямо сърце, Доби! Изпращам ти моите най-искренни уважения! Мерси много са големите букети, но внимавай има и опасност да се влюба слу4айно в теб! :unsure: :rolleyes: :rolleyes: :lol: Малеее....тука стана много тясно Ама Венера ще се обърне след 2 дена, почакайте малко Аз ще те помоля да си спестиш подобни коментари в бъдеще. Коментарът ти в случая е абсолютно неуместен. Това не е говорилня. Ако имаш нещо да кажеш от тоя сорт може да го споделиш там. Благодаря!
Привет Доби :kissd:Страхотна тема !!!!Друг път не съм те засичала в нашия форум и се радвам че Дивна е отворила тази тема.Това с мидпойндите ми е много интересно...Доби, а ти каква програма използуваш за мидпоинтите ? Мисля че в астрокома няма такава опция .
Цитат на: Divna в Ноември 19, 2010, 12:31:56 amЦитат на: Moonlady в Ноември 19, 2010, 12:15:20 amМЦитат на: doby в Ноември 18, 2010, 11:58:43 pmЦитат на: Divna в Ноември 18, 2010, 11:53:06 pmБлагодаря, Доби! :kissd:Сега ще направя един ретроанализ върху радикса ми с помоща на картата, която ти беше така любезен да изготвиш с твоята авторска програма. Имаш голямо сърце, Доби! Изпращам ти моите най-искренни уважения! Мерси много са големите букети, но внимавай има и опасност да се влюба слу4айно в теб! :unsure: :rolleyes: :rolleyes: :lol: Малеее....тука стана много тясно Ама Венера ще се обърне след 2 дена, почакайте малко Аз ще те помоля да си спестиш подобни коментари в бъдеще. Коментарът ти в случая е абсолютно неуместен. Това не е говорилня. Ако имаш нещо да кажеш от тоя сорт може да го споделиш там. Благодаря!Извинавай за това, не снаех че така ще стане! SORY! Имам може би още проблем с мойта венера уран съвпад
Цитат на: doby в Ноември 19, 2010, 12:37:47 amЦитат на: Divna в Ноември 19, 2010, 12:31:56 amЦитат на: Moonlady в Ноември 19, 2010, 12:15:20 amМЦитат на: doby в Ноември 18, 2010, 11:58:43 pmЦитат на: Divna в Ноември 18, 2010, 11:53:06 pmБлагодаря, Доби! :kissd:Сега ще направя един ретроанализ върху радикса ми с помоща на картата, която ти беше така любезен да изготвиш с твоята авторска програма. Имаш голямо сърце, Доби! Изпращам ти моите най-искренни уважения! Мерси много са големите букети, но внимавай има и опасност да се влюба слу4айно в теб! :unsure: :rolleyes: :rolleyes: :lol: Малеее....тука стана много тясно Ама Венера ще се обърне след 2 дена, почакайте малко Аз ще те помоля да си спестиш подобни коментари в бъдеще. Коментарът ти в случая е абсолютно неуместен. Това не е говорилня. Ако имаш нещо да кажеш от тоя сорт може да го споделиш там. Благодаря!Извинавай за това, не снаех че така ще стане! SORY! Имам може би още проблем с мойта венера уран съвпад Dobi, кометарът ми беше насочен към друг човек/Moonlady/. Не е насочен към теб.
Доби, скъсаха те от въпроси, ама аз си те спомням добре и с теб сме комуникирали. Явно някои съфорумци са изтървали момента, когато беше тук преди време. Ноооо, това е минало, радвам се за теб, че сега получаваш подобаващо внимание.
Някои помним и предния път като беше във форума просто. :blink: Сега наистина се радваш на особено внимание като гледам.
Цитат на: sunrain в Ноември 19, 2010, 12:52:00 amНякои помним и предния път като беше във форума просто. :blink: Сега наистина се радваш на особено внимание като гледам. Опитвам се да помагам по малко когато имам време, и сега ми пасна са това.