Цитат на: doby в Ноември 20, 2010, 03:52:48 amВенера Юпитер с плутона се понасат много добре, чувам са прав път че могат да бъдат неприятно. Само ако има накои допълнителен мидпойнт с нептун или с сатурн, тогава може да се развали.Всъщност Юпитер е в съвпад с два мидпойнта - Луна/Венера и Уран/Нептун.Иначе Юпитер се води без мажорни аспекти, но ако се отчетат тези мидпойнти, дори ми се струва някак подчертан.
Венера Юпитер с плутона се понасат много добре, чувам са прав път че могат да бъдат неприятно. Само ако има накои допълнителен мидпойнт с нептун или с сатурн, тогава може да се развали.
На мен Плутон ми е на АС/МС мидпойнта, както и върху Слънце/Меркурий.
Цитат на: Lillie в Ноември 20, 2010, 03:57:26 amЦитат на: doby в Ноември 20, 2010, 03:52:48 amВенера Юпитер с плутона се понасат много добре, чувам са прав път че могат да бъдат неприятно. Само ако има накои допълнителен мидпойнт с нептун или с сатурн, тогава може да се развали.Всъщност Юпитер е в съвпад с два мидпойнта - Луна/Венера и Уран/Нептун.Иначе Юпитер се води без мажорни аспекти, но ако се отчетат тези мидпойнти, дори ми се струва някак подчертан.Сега е така както каза ти в началото, понеже уран нептун не се понаса с плутона. :mellow:
Всъщност Юпитер е в съвпад с два мидпойнта - Луна/Венера и Уран/Нептун.Иначе Юпитер се води без мажорни аспекти, но ако се отчетат тези мидпойнти, дори ми се струва някак подчертан.
Цитат на: doby в Ноември 20, 2010, 04:07:04 amЦитат на: Lillie в Ноември 20, 2010, 03:57:26 amЦитат на: doby в Ноември 20, 2010, 03:52:48 amВенера Юпитер с плутона се понасат много добре, чувам са прав път че могат да бъдат неприятно. Само ако има накои допълнителен мидпойнт с нептун или с сатурн, тогава може да се развали.Всъщност Юпитер е в съвпад с два мидпойнта - Луна/Венера и Уран/Нептун.Иначе Юпитер се води без мажорни аспекти, но ако се отчетат тези мидпойнти, дори ми се струва някак подчертан.Сега е така както каза ти в началото, понеже уран нептун не се понаса с плутона. :mellow:Тук не съм съгласна! Мисля , че м/у Уран и Плутон връзката е много близка....веднага казвам защо... :wink2:Уран помага на Плутон за бързото почистване и в тоя ред на мисли...те са близки и се обичат....А Уран от своя страна руши и никога не остава мостове за връщане...., Плутон търси това...трансформацията- всеки един мост бива трансформиран....
Цитат на: Lillie в Ноември 20, 2010, 04:10:31 amНа мен Плутон ми е на АС/МС мидпойнта, както и върху Слънце/Меркурий.W koi dom e plutona ti?
Цитат на: Lillie в Ноември 20, 2010, 03:57:26 amВсъщност Юпитер е в съвпад с два мидпойнта - Луна/Венера и Уран/Нептун.Иначе Юпитер се води без мажорни аспекти, но ако се отчетат тези мидпойнти, дори ми се струва някак подчертан.Неличните планети върху мидпойнт доколко се вземат под внимание ? Лили, според мен вкратце - любов и желание за изучаване на окултното (в частност астрологията), като част от житейската философия и разбиране на света.
Социалните - Юпитер, Сатурн и трансатурновите - Уран, Нептун и Плутон.
Doby, би ли ми казал как разглеждаш МП Луна/Плутон върху AC? :rolleyes: Луна У12, Плутон У4 Благодаря :blink:
Въпросът ми е как би тълкувал примерно Плутон на Венера/Уран ?
Цитат на: Aurora Borealis в Ноември 20, 2010, 04:17:13 amDoby, би ли ми казал как разглеждаш МП Луна/Плутон върху AC? :rolleyes: Луна У12, Плутон У4 Благодаря :blink:Ами Луна плутон върху Ацендент осначава, че околната ти среда в семейството ти е, и минното ти поле и ако накои се опита да си наложи мнението си срещу теб, може и накоя мина да настъпи!
Доби,2 дена те чета и наистина мн ми допадат интерпретациите ти.Много.Чиста астрология-без никакви екзалтации и превземкиИмаш ли побликувани някакви лкции,статии,нещо астрологично.С удоволствие ще чета Особено харесах интерпретацията за Луна/Плутон-минно полестрахотно