Здравей Гост

Въпроси към астролога Doby

• 991 Отговора
  • 149802 Прегледи
*

tadj-all

Re:Въпроси към астролога Dobi
« Отговор #200 -: Ноември 20, 2010, 09:37:59 pm »
Doby,

Като боравиш с мидпойнтите, в колко градусов кръг ги разглеждаш? 90, 45, 22,50 градуса например?

Би ли ми показал, каква е табличката на мидпойнтите за Луната за тази дата:

20.11.2010/15:33/ София?

90, 45, 135, i sawpad opsizia
Towa e Lunata s midpointite zres moita programa.

И мойте са същите. Аз използвам програтама Janus 4.3 и там ги има доста подробно.
Прави ми впечатление, че мидпойнти с Асц и МЦ не използваш? Пък особено последната...по мои(малки!) наблюдения те дават реализация в материята.

п.п: най-близкия мидпойнт е най-отдолу? Квадратите към табличката острани за какво са?

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #201 -: Ноември 20, 2010, 09:42:55 pm »
Doby,

Като боравиш с мидпойнтите, в колко градусов кръг ги разглеждаш? 90, 45, 22,50 градуса например?

Би ли ми показал, каква е табличката на мидпойнтите за Луната за тази дата:

20.11.2010/15:33/ София?

90, 45, 135, i sawpad opsizia
Towa e Lunata s midpointite zres moita programa.

И мойте са същите. Аз използвам програтама Janus 4.3 и там ги има доста подробно.
Прави ми впечатление, че мидпойнти с Асц и МЦ не използваш? Пък особено последната...по мои(малки!) наблюдения те дават реализация в материята.

п.п: най-близкия мидпойнт е най-отдолу? Квадратите към табличката острани за какво са?

АЦ и МЦ мидпойнти ги включвам само тогава, ако сам направил ректификация. Най близкия мидпойнт е най отгоре, и това отстрани са аспектите на луната към другите планети. числата над тах са домовете.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

tadj-all

« Отговор #202 -: Ноември 20, 2010, 09:48:03 pm »
Цитат на: doby

АЦ и МЦ мидпойнти ги включвам само тогава, ако сам направил ректификация. Най близкия мидпойнт е най отгоре, и това отстрани са аспектите на луната към другите планети. числата над тах са домовете.

На мен ми дава, че Слънце/Венера е най-далечния. Аз съм ги ограничил до 1.5 градуса и този е на ръба.
Най-близък ми е Уран/Северен Възел.

Как отичташ дали е сепариращ или апликиращ? И въобще правиш ли разлика между тях?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #203 -: Ноември 20, 2010, 09:50:48 pm »
Цитат на: doby

На мен ми дава, че Слънце/Венера е най-далечния. Аз съм ги ограничил до 1.5 градуса и този е на ръба.
Най-близък ми е Уран/Северен Възел.

Как отичташ дали е сепариращ или апликиращ? И въобще правиш ли разлика между тях?

Ас ги знам като директни и индиректни мидпойнти. Моя орбис е до 2 градуса са натална карта, може би са това се полузава така.

*

Divna

« Отговор #204 -: Ноември 20, 2010, 10:02:19 pm »

Слънце Уран мидпойнт върху Венера е неочаквани романтични любовни преживавание. Ако мога да говора въобще са венерически саболавания, те идват от твойта финансова система, които се отрасават и на душата ти, понеже почти не остават среддства за твоите .лични нужди. :wub:  

Blagodarq, Dobi! :58:

Ne prestawam da ti se radwam na na4ina po kojto predstawq6 ne6tata!   :kissd:

Аз още в първите три години в практиката ми 1983 година разбрах, зе по този начин които съм учил анализите, нама да ги практикувам повече, понеже са трудно разбираеме са клиентите. За това почнах да вземам други клучови думи, които по лесно се запомнаха и разбираха от тах.  :wub:

Dobar podhod!
Li4i si, 4e 11 dom e akcentiran w kartata ti.  :wink2:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #205 -: Ноември 20, 2010, 10:04:43 pm »

Слънце Уран мидпойнт върху Венера е неочаквани романтични любовни преживавание. Ако мога да говора въобще са венерически саболавания, те идват от твойта финансова система, които се отрасават и на душата ти, понеже почти не остават среддства за твоите .лични нужди. :wub:  

Blagodarq, Dobi! :58:

Ne prestawam da ti se radwam na na4ina po kojto predstawq6 ne6tata!   :kissd:

Аз още в първите три години в практиката ми 1983 година разбрах, зе по този начин които съм учил анализите, нама да ги практикувам повече, понеже са трудно разбираеме са клиентите. За това почнах да вземам други клучови думи, които по лесно се запомнаха и разбираха от тах.  :wub:

Dobar podhod!
Li4i si, 4e 11 dom e akcentiran w kartata ti.  :wink2:

Kakto i pri teb, e zentara na ziwota ti.

*

Divna

« Отговор #206 -: Ноември 20, 2010, 10:08:57 pm »
 ;D Kara6 me da se usmihwam  ;D

Sas sigurnost se slu4wa da iznenadwam horata, daje i tia deto si mislqt, 4e me poznawat mnogo dobre. 4esto podhodite sa mi nestandartni i se slu4wa da se `buntuwam`sre6tu ob6toprietite normi. S edna duma - koloritna sym  ;D

*

tadj-all

« Отговор #207 -: Ноември 20, 2010, 10:11:28 pm »
Doby имам един "по-сложен" въпрос.

Да речем че в една точка (била тя директна или индиректна) имаме попадане на 3 мидпойнта.

Венера/Марс = Слънце/Меркуриий = Юпитер/Нептун.

Когато попадне транзит или дирекция или прогресия на планета там - и 3-те мидпойнта ли задвижва?

Възможно ли е в 3 такива мидпойнта да се разчете и анализира, към какво ще подтикне или ще се развие действието? Как ще се отсее, например реалния резултат, ако има такъв.

Аз лично - не мога при такива по-сложни и навързани мидпойнти да направя анализ. Или да отделя същината от натрупването, което може и да "не се случи".

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #208 -: Ноември 20, 2010, 10:12:17 pm »
;D Kara6 me da se usmihwam  ;D

Sas sigurnost se slu4wa da iznenadwam horata, daje i tia deto si mislqt, 4e me poznawat mnogo dobre. 4esto podhodite sa mi nestandartni i se slu4wa da se `buntuwam`sre6tu ob6toprietite normi. S edna duma - koloritna sym  ;D

Ne sam se i samnawal w towa, i tozno towa te prawi ziwa i interesna da drugite.

*

katrin_ls

« Отговор #209 -: Ноември 21, 2010, 06:30:21 am »
Здравей, Доби. Приятно ми е, Ая.  :-[

Ако позволиш и аз една молба...
Е ли възможно да ми изкараш, ако можеш разбира се, мидпойнтите. Много ми е трудно да ги смятам на ръка, а доколкото разбирам имаш програма, която ги изчислява автоматично.

Благодаря ти.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #210 -: Ноември 21, 2010, 06:31:37 am »
Здравей, Доби. Приятно ми е, Ая.  :-[

Ако позволиш и аз една молба...
Е ли възможно да ми изкараш, ако можеш разбира се, мидпойнтите. Много ми е трудно да ги смятам на ръка, а доколкото разбирам имаш програма, която ги изчислява автоматично.

Благодаря ти.

Ako mi dades dannite si, da.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #211 -: Ноември 21, 2010, 06:38:27 am »

Towa e horoskopa, ako iskas nakoja planeta s midpointi moga da e sakaza pak.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #212 -: Ноември 21, 2010, 07:00:02 am »
Бих искала и  твоето мнение по отношение на Марса ми в радикса. ( в падение, но с множество аспекти)

Много астролози са се изказвали повече от противоречиво. Аз като притежател на такъв Марс, не бих могла да дам еднозначно отговор на въпроса, добре ли е поставен или не.  
 :rolleyes:

Интересно е, че Марс се намира в градус 17 както и останалите планети Нептун, Уран, Плутон. А дори Сатурн с орбис 1 гр пак се числи към тях.

Pri Marsa ima mnogo aspekti, 4 polozitelni i edin negatiwen. Po prinzip moga da ti kaza na kratko sledwastia pat.
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 07:13:21 am от doby »

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #213 -: Ноември 21, 2010, 07:17:07 am »
Надявам се, наистина да ми дава положителни неща - енергии и други подобни.
Сега накратко ще ти кажа как го чувствам там. В Рак - не съм конфликтна личност, пасивна съм по отношение на партньорства. Не обичам шума, забавите и разни други мероприятия. Твърде сдържана съм с околните както и в обществото. Избухвам само сред мнооого близки хора и приятели - шегувам се, кикотя се, смея се като изтървана понякога, но само сред много близки. Може да се разкрещя на много близки, но в обществото говоря тихо, ако ме ядоса някой ставам жлъчна, но като цяло избягвам конфликти. Все гледам да оправям нещата в зародиш. Енергията ми е по-скоро насочена навътре, тип автоагресия. Когато страдам или съм в лошо настроение, не си го изкарвам на околните, а се насочвам навътре в мен.

В 10 Сатурнов дом , често привличам по- сериозни мъже, по-възрастни от мен да речем 4-5-6-7 години разлика. Задължително трябва да имат някакво влияние в обществото. За мен това не винаги е задължително, но често пъти така се случва. Обичам да имам протекция. С две думи, искам да имам мъж до себе си, а не жена в мъжки дрехи. В момента в който един мъж започне да се държи като жена, аз приключвам с него.
С две думи - този Марс в Рак изисква задължително мъж, който да ми дава стабилност, протекция и да ме защитава във всеки момент. Прилепчива съм на моменти към мъжа до мен. Но то е моментно. Бързо се откопчвам и продължавам напред без да го задушавам, давам свобода във връзката.

po prinzip moze da se kaze ze twoja Mars e mnogo poloziteno aspektiran, kakto i s midpointite.

*

Uran

• 6041
« Отговор #214 -: Ноември 21, 2010, 03:36:15 pm »
Доби, защо не преместиш статиите си за планети в дом в раздела "Избрани обзорни теми"?
Тук покрай дискусиите могат да бъдат подминати.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #215 -: Ноември 21, 2010, 03:48:09 pm »
Доби, защо не преместиш статиите си за планети в дом в раздела "Избрани обзорни теми"?

Взе ми думичките от устата! ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #216 -: Ноември 21, 2010, 06:18:23 pm »

Не знам как се прави и къде е избрани обзорни теми? Не може ли накои да ги копира там?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #217 -: Ноември 21, 2010, 06:50:41 pm »

Не знам как се прави и къде е избрани обзорни теми? Не може ли накои да ги копира там?

Нямаш грижа! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

Re:Въпроси към астролога Doby
« Отговор #218 -: Ноември 21, 2010, 10:44:07 pm »
Doby, interesat mi e svarzan sas Saturn. Pravil li si interpretacii za nego?

Poziciata na Saturn v 8 ili v 5 dom swyrzwa6 li q sas sexualnostta i lubovta?

Predvaritelno ti blagodarq!  :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
Re:Въпроси към астролога Doby
« Отговор #219 -: Ноември 21, 2010, 11:03:54 pm »
Doby, interesat mi e svarzan sas Saturn. Pravil li si interpretacii za nego?

Poziciata na Saturn v 8 ili v 5 dom swyrzwa6 li q sas sexualnostta i lubovta?

Predvaritelno ti blagodarq!  :blink:

Sa teb puskam Saturn, ako iskas?