Здравей Гост

Въпроси към астролога Doby

• 991 Отговора
  • 149007 Прегледи
*

Divna

Re:Въпроси към астролога Doby
« Отговор #220 -: Ноември 21, 2010, 11:10:37 pm »
Doby, interesat mi e svarzan sas Saturn. Pravil li si interpretacii za nego?

Poziciata na Saturn v 8 ili v 5 dom swyrzwa6 li q sas sexualnostta i lubovta?

Predvaritelno ti blagodarq!  :blink:

Sa teb puskam Saturn, ako iskas?

Mil, kakto vinagi!  :58:
S udowolstwie 6te gi 4eta!

*

Divna

« Отговор #221 -: Ноември 22, 2010, 02:21:43 am »
Доби, космобиологията как разглежда стелиумите /струпване на планети в един знак/? Приема ли го като липса на равновесие?

Предварително ти благодаря!

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #222 -: Ноември 22, 2010, 02:26:49 am »
Доби, космобиологията как разглежда стелиумите /струпване на планети в един знак/? Приема ли го като липса на равновесие?

Стелиума знаес че зависи от кой планети се състои и какви аспекти има допълнително. За мен е като един отбор които или работи заедно в една посока или има караници месду членовете му.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

« Отговор #223 -: Ноември 22, 2010, 02:29:41 am »

Стелиума знаес че зависи от кой планети се състои и какви аспекти има допълнително. За мен е като един отбор които или работи заедно в една посока или има караници месду членовете му.
Страхотна интерпретация!  :clap: Благодаря!  :kissd:

*

Инти

• 2068
« Отговор #224 -: Ноември 22, 2010, 04:10:04 am »
И колко планети считаш , че образува един стелиум и какъв е допустимия орбис?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #225 -: Ноември 22, 2010, 04:15:56 am »
И колко планети считаш , че образува един стелиум и какъв е допустимия орбис?

Виздал сам най много до 4, но може и повече да има.

*

Divna

« Отговор #226 -: Ноември 22, 2010, 06:13:42 am »
Доби, може ли да се отчете събитие от транзит върху натален мидпойнт?

*

tadj-all

« Отговор #227 -: Ноември 22, 2010, 06:16:01 am »
Doby,

Ще можеш ли да кажеш за мидпойнта на Сатурн/Плутон с личните планети по едно изречение за тях.
Говоря за:

Слънце = Сатурн/Плутон
Луна = Сатурн/Плутон
и така до Марс.

Благодаря предварително.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #228 -: Ноември 22, 2010, 06:32:33 am »

Da nepremenno, spored sawisi kolko e bars transita.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #229 -: Ноември 22, 2010, 06:33:36 am »
Doby,

Ще можеш ли да кажеш за мидпойнта на Сатурн/Плутон с личните планети по едно изречение за тях.
Говоря за:

Слънце = Сатурн/Плутон
Луна = Сатурн/Плутон
и така до Марс.

Благодаря предварително.

Towa ot horoskop li e?
Towa saturn pluton warhu slanzeto e dosta truden aspekt - mazi se telesno, otrizane, lisawane, telesna rasdala i sawisi w koi dom se namira slanzeto
Saturn Pluton warhu Lunata ako e zena ste ima golemi problemi s jaiznizite i s mars osnazawa operazia - studenokrawen zowek, teski problemi, na kratko kasano
« Последна редакция: Ноември 22, 2010, 06:45:38 am от doby »

*

Divna

« Отговор #230 -: Ноември 22, 2010, 06:51:52 am »

Благодаря, Доби!  :blink:

Имам впредвид Сатурн. Какво е значението му, когато застане върху мидпойнта Луна/Слънце, Луна/Плутон?
Интересно ми е също каква събитийност може да има при съвпада на транзитен Сатурн върху мидпойнта Луна/Венера и Луна/Уран?

След недълго прогресивно Слънце и дирекционен Плутон ще бъдат в точен съвпад с наталната ми Луна. Тогава предстои и на транзитен Сатурн да премине през всички тези мидпойнти, за които писах по-горе.
Малко ми е притеснено, защото е намесена Луна.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #231 -: Ноември 22, 2010, 06:57:09 am »

Благодаря, Доби!  :blink:

Имам впредвид Сатурн. Какво е значението му, когато застане върху мидпойнта Луна/Слънце, Луна/Плутон?
Интересно ми е също каква събитийност може да има при съвпада на транзитен Сатурн върху мидпойнта Луна/Венера и Луна/Уран?

След недълго прогресивно Слънце и дирекционен Плутон ще бъдат в точен съвпад с наталната ми Луна. Тогава предстои и на транзитен Сатурн да премине през всички тези мидпойнти, за които писах по-горе.

Saturn warhu Slanze i Luna ima golamo naprezenie mesdu maz i zena. ako saturn e direkzia, towa e klasizeskata rasdala mezdu maz i zena. Transit Saturn warhu Luna Uran moze i wnesapno sabolawanie da ima, no e sasto napregnat aspekt. i ot dwata midpointe se osasnawa nesto koeto e swarsano s rasdala.Transit Saturn deistwa  samo sa edna do dwe sedmizi, nama nisto strasno, oswen kratka depresia.

*

Divna

« Отговор #232 -: Ноември 22, 2010, 07:05:18 am »

Saturn warhu Slanze i Luna ima golamo naprezenie mesdu maz i zena. ako saturn e direkzia, towa e klasizeskata rasdala mezdu maz i zena. Transit Saturn warhu Luna Uran moze i wnesapno sabolawanie da ima, no e sasto napregnat aspekt. i ot dwata midpointe se osasnawa nesto koeto e swarsano s rasdala.Transit Saturn deistwa  samo sa edna do dwe sedmizi, nama nisto strasno, oswen kratka depresia.

Много ти благодаря, Доби!  :kissd:

Защо и аз немога да ги тълкувам така хубаво и бързо като теб?!  :'(
За раздяла не ме е страх защото няма с кого.  :-[ Трябва да внимавам за заболяване значи.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #233 -: Ноември 22, 2010, 07:08:50 am »

Много ти благодаря, Доби!  :kissd:

Защо и аз немога да ги тълкувам така хубаво и бързо като теб?!  :'(
За раздяла не ме е страх защото няма с кого.  :-[ Трябва да внимавам за заболяване значи.

Saturn tranzit ne stawa sa rasdala, pri nego samo osasnawa edin star problem, koito nataga da se wseme resenie, soped w koi dom e. Ako se sanimawas s midpointite, ste moges sasto da talkuwas taka kato men- pise go w horoskopa ti ako namas nisto naprotiv!Ne sabrawai ze imas slanze pluton sawpad w 11 dom, wapros na wreme e,  :leos:

*

Divna

« Отговор #234 -: Ноември 22, 2010, 07:14:11 am »
Благодаря, Доби!  :58:

Ще пиша на лични.  :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #235 -: Ноември 22, 2010, 07:17:08 am »
Благодаря, Доби!  :58:

Ще пиша на лични.  :blink:

OK!

*

tadj-all

« Отговор #236 -: Ноември 22, 2010, 02:04:13 pm »
Doby,

Говоря за:

Слънце = Сатурн/Плутон
Луна = Сатурн/Плутон
и така до Марс.

Благодаря предварително.

Towa ot horoskop li e?
Towa saturn pluton warhu slanzeto e dosta truden aspekt - mazi se telesno, otrizane, lisawane, telesna rasdala i sawisi w koi dom se namira slanzeto
Saturn Pluton warhu Lunata ako e zena ste ima golemi problemi s jaiznizite i s mars osnazawa operazia - studenokrawen zowek, teski problemi, na kratko kasano

Да, за рождена позиция говоря.
Но, не всичкото в едно.

Просто имах въпрос, какво за теб са:

Слънце= Сатурн/Плутон
Луна = Сатурн/ Плутон
Венера = Сатурн/Плутон
Меркурий = Сатурн/ Плутон
Марс = Сатурн/Плутон.

Демек - личните планети с този мидпойнт.

п.п: Не знам за тежките неща, които си изброил, но този мидпойнт по наблюдения дава, наистина големи трудности, но като че ли дава и най-точното разбиране на нещата, свързани с планетата, която е на мидпойнта.

Не го ли свързваш и с духовно израстване?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #237 -: Ноември 22, 2010, 03:59:01 pm »
Doby,

Говоря за:

Слънце = Сатурн/Плутон
Луна = Сатурн/Плутон
и така до Марс.

Благодаря предварително.

Towa ot horoskop li e?

Да, за рождена позиция говоря.
Но, не всичкото в едно.

Просто имах въпрос, какво за теб са:

Слънце= Сатурн/Плутон
Луна = Сатурн/ Плутон
Венера = Сатурн/Плутон
Меркурий = Сатурн/ Плутон
Марс = Сатурн/Плутон.

Демек - личните планети с този мидпойнт.

п.п: Не знам за тежките неща, които си изброил, но този мидпойнт по наблюдения дава, наистина големи трудности, но като че ли дава и най-точното разбиране на нещата, свързани с планетата, която е на мидпойнта.

Не го ли свързваш и с духовно израстване?

По принцип са повече мидпойнти, които си вляет едн друг. Но факт е че са мното трудни мидпойнти, това че разбират проблема си, не сначи че и могат да го решат. Има и при научноизследователи, Сатурн Плутон върху слънцето, които могат дълбоко да се концентрират в тахната работа. Много зависи от кой домове е сасдаден мидпойнти, и какви аспекти допълнително вляет върху таси планета. Знаес добре че от един мидпойнт не е достатъжно да се направи точна прогноса, и по скоро при такива трудни мидпойнти трабва много да се внимава какво казва. 

*

Divna

« Отговор #238 -: Ноември 22, 2010, 05:48:52 pm »
Доби, винаги ли транзитен или дирекционен Сатурн през мидпойнт /независимо какъв/ се тълкува негативно?

Как да тълкувам например транзитен Сатурн върху мидпойнта Венера/Юпитер, в 12 дом? Като финансови ограничения, като липса на позитивизъм ...

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #239 -: Ноември 22, 2010, 06:00:34 pm »
Доби, винаги ли транзитен или дирекционен Сатурн през мидпойнт /независимо какъв/ се тълкува негативно?

Как да тълкувам например транзитен Сатурн върху мидпойнта Венера/Юпитер, в 12 дом? Като финансови ограничения, като липса на позитивизъм ...

Ami Saturn warhu Venera Jupiter ne e mnogo wkusen, nesto kato sadraski w lubownia ziwot, nikoi ne me obiza i poneze w 12 dom, moze da e raswaleni nadezdi, kakto i s parite problem. No kato e tranzit minawa barso