Здравей Гост

Въпроси към астролога Doby

• 991 Отговора
  • 149509 Прегледи
*

luna

• *
  • 106
Re:Въпроси към астролога Doby
« Отговор #320 -: Ноември 28, 2010, 02:02:37 am »
Доби, в книгата ти, която си представил скоро, има ли анализи на мидпойнтите, както си дал примери по-горе с Марс/Сатурн, Марс/Нептун и т.н?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #321 -: Ноември 28, 2010, 02:59:26 am »
Хело-Фея, става въпрос не за съвпад, а за мидпойнт между Марс и Сатурн, който да е активен в натала посредством някакъв аспект с друга планета, възел или ос в картата. Не омесвай нещата, че сега всеки със съвпади Марс-Сатурн и Сатурн-Нептун във форума ще тръгне да мре от рак.

Доби, благодаря за отговорите. Имам още един въпрос, ако позволиш, по повод разговора ви с мисКаприз. Доколкото си спомням, по някои от мидпойнтите на Юпитер съдим за възстановителните сили на организма, за способността на тялото да се излекува. Когато Юпитер седи в осми дом, той сигнификатор на заболяването ли е или на излекуването?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #322 -: Ноември 28, 2010, 03:18:28 am »
Хело-Фея, става въпрос не за съвпад, а за мидпойнт между Марс и Сатурн, който да е активен в натала посредством някакъв аспект с друга планета, възел или ос в картата. Не омесвай нещата, че сега всеки със съвпади Марс-Сатурн и Сатурн-Нептун във форума ще тръгне да мре от рак.

Доби, благодаря за отговорите. Имам още един въпрос, ако позволиш, по повод разговора ви с мисКаприз. Доколкото си спомням, по някои от мидпойнтите на Юпитер съдим за възстановителните сили на организма, за способността на тялото да се излекува. Когато Юпитер седи в осми дом, той сигнификатор на заболяването ли е или на излекуването?

Ami kak mislis ti? Ako Jupier w 8 dom nama kwadrati ili nakoi teski midpointa, togawa misla ze moges sama da si otgoworis, ako ne ste ti kasa.
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 03:23:52 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #323 -: Ноември 28, 2010, 03:23:40 am »
 да се набутам в дискусията;D- на заболяването, но поради лимитирането от 8 дом няма експанзия, каквато би имал, ако е опозиращ или квадратен към дадена планета; по - притеснителе би бил, ако е разположен в дом или знак на екзалтация ( в това число 12 дом  според мен е по- опасен за здравословните причини, наред с 9 и  контакт с нептун) предполагам същото важи и за съвапд с нодалните оси ( по натал или в частност на проявата с  транзит)

бтв. това, което съм чела за индийската обаче обратното т.е. юпитер поставен в 8  дава възможност за развиването на кофти заболявания със сериозна скорост ( особено, ако е в навамша)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #324 -: Ноември 28, 2010, 03:27:43 am »
Доби, в книгата ти, която си представил скоро, има ли анализи на мидпойнтите, както си дал примери по-горе с Марс/Сатурн, Марс/Нептун и т.н?

Nama nisto obsto s midpointite, knigata sa komobiologiata e pisa weze i se nadawam dogodina da e iskaram na pasara

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #325 -: Ноември 28, 2010, 04:00:27 am »
Ще бъде много ценна книга, защото на български език няма никаква литература по космобиология. Но дотогава ще трябва да събираме информация по лъжичка  :blink:

Много ми е трудно да интерпретирам мидпойнтите, защото са намесени много фактори - три планети, три знака и три дома. Може ли да те помоля за един примерен анализ, включващ всичките фактори, заедно с уязвимост към заболявания: точен съвпад 0*00' на Меркурий  в Стрелец в 11 дом с мидпойнта Сатурн (Риби, 2 дом) и Плутон (Дева, 8 дом). Меркурий е и връх на Тау-квадрат със същите две планети.
Благодаря ти предварително!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #326 -: Ноември 28, 2010, 04:05:55 am »
Ще бъде много ценна книга, защото на български език няма никаква литература по космобиология. Но дотогава ще трябва да събираме информация по лъжичка  :blink:

Много ми е трудно да интерпретирам мидпойнтите, защото са намесени много фактори - три планети, три знака и три дома. Може ли да те помоля за един примерен анализ, включващ всичките фактори, заедно с уязвимост към заболявания: точен съвпад 0*00' на Меркурий  в Стрелец в 11 дом с мидпойнта Сатурн (Риби, 2 дом) и Плутон (Дева, 8 дом). Меркурий е и връх на Тау-квадрат със същите две планети.
Благодаря ти предварително!

Moges da mi ispratis dannite na lizni i mi sadades edin wapros.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #327 -: Ноември 28, 2010, 04:11:00 am »
Ako Jupier w 8 dom nama kwadrati ili nakoi teski midpointa, togawa misla ze moges sama da si otgoworis, ako ne ste ti kasa.
Ами според мен Юпитер в осми няма да бъде лечител, дори да няма квадрати. Напротив, ще стимулира нарастването на туморите и бързото им развитие, ако аспектите на Плутон сочат за такова. Принципно, ми се струва, че дори и при тригони и секстили, ако на другия край на аспекта стои малефик, това ще бъде само още един негативен сигнал за развитието на раковото заболяване.
Тоест, не е толкова важен аспектът, колкото самият факт, че има връзка между планетите и каква е естествената им склонност.
Но не съм сигурна, че е така наистина, затова питам.
Доби, струва ми се, подозираш, че зад въпросите ми се крият някакви користни мотиви. Недей.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #328 -: Ноември 28, 2010, 04:17:06 am »
Ako Jupier w 8 dom nama kwadrati ili nakoi teski midpointa, togawa misla ze moges sama da si otgoworis, ako ne ste ti kasa.
Ами според мен Юпитер в осми няма да бъде лечител, дори да няма квадрати. Напротив, ще стимулира нарастването на туморите и бързото им развитие, ако аспектите на Плутон сочат за такова. Принципно, ми се струва, че дори и при тригони и секстили, ако на другия край на аспекта стои малефик, това ще бъде само още един негативен сигнал за развитието на раковото заболяване.
Тоест, не е толкова важен аспектът, колкото самият факт, че има връзка между планетите и каква е естествената им склонност.
Но не съм сигурна, че е така наистина, затова питам.
Доби, струва ми се, подозираш, че зад въпросите ми се крият някакви користни мотиви. Недей.

Nikoga ne sam mislil sa towa ze kries nesto. Sabrawi go sawinagi. Jupiter w 8 dom sa men ako nama napregnati aspekti i midpointi, mnogo regenerirast!
Dokato w twoita wraska ze zuwa twoito mnenie, ima i smisal tasi wraska sa teb. ima tri midpointa koito nai wasni w osdrawawaneto - Slanze Jupiter, Jupiter Pluton i Jupiter Lunite Wasli!
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 04:22:15 am от doby »

« Отговор #329 -: Ноември 28, 2010, 04:34:18 am »
Доби имам въпрос:Очевидно е че мидпойнтите са важни при разглеждането на наталната карта а при синастрия как стоят нещата - важни ли са за развитието на една вързка?
ПС.Не погледнах дали вече не ти е задаван такъв вапрос!
Докато дишаш...надявай се!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #330 -: Ноември 28, 2010, 05:09:44 am »
Доби имам въпрос:Очевидно е че мидпойнтите са важни при разглеждането на наталната карта а при синастрия как стоят нещата - важни ли са за развитието на една вързка?
ПС.Не погледнах дали вече не ти е задаван такъв вапрос!

Wazni sa midpointite w sinastriata, no na parwo masto sa po wasni planetite i aspektite, i na treto maso midpointite.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #331 -: Ноември 30, 2010, 08:32:43 pm »
http://www.astrophoenix.at/index_bg.htm

Тук са моите семинари, ако има накои интерес може да заповяда.

*

holanda

« Отговор #332 -: Ноември 30, 2010, 08:52:50 pm »
Доби може ли да те питам пак нещо за мидпойнта Венера/Марс,че тази сутрин ми дойде една хрумка   ;D. Когато Лилит (възможно ли е изобщо да се приема за реален мидпойнт) е по средата,означава ли това ,че човек ще преживява силни,драматични връзки?

как се проявява всъщност мидпойнт Венера/Марс..отнася се за любовните отношения или e нещо друго?

:blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #333 -: Ноември 30, 2010, 09:02:41 pm »
Доби може ли да те питам пак нещо за мидпойнта Венера/Марс,че тази сутрин ми дойде една хрумка   ;D. Когато Лилит (възможно ли е изобщо да се приема за реален мидпойнт) е по средата,означава ли това ,че човек ще преживява силни,драматични връзки?

как се проявява всъщност мидпойнт Венера/Марс..отнася се за любовните отношения или e нещо друго?

:blink:

Kratko opisanie na Veneara Mars midpoint.

Венера / Марс
Любовна страст, страст към другите, инстинкт за размножаване, „аз те обичам“,
 „аз те искам“, може да си позволи финансово

Принцип: Любовна сила, обожаване, полова връзка, присвояване, съблазнителни мотиви, изкуство да съблазнява, обединяване на половите, страст за намазване.

Символ: Любовната стрела на Амур. „Аз те обичам“, „Аз те искам“.

Социологични съответствия: Влюбени хора, полови връзки, хора с еротично излъчване, 

Биологични съответствия: Sympathikus und Parasympathikus - Вегетативни функционни смущения особено черва и бъбреци, аномалия при менструацията, мастурбирането. Склонност за разширени вени. Инстинкт за размножаване.  :kissd:

*

holanda

« Отговор #334 -: Ноември 30, 2010, 09:16:24 pm »
thankssss  :58:

за Лилит не каза..астероидите приемат ли се за мидпойнти,ако попадат там ?  :-[

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #335 -: Ноември 30, 2010, 09:20:37 pm »
thankssss  :58:

за Лилит не каза..астероидите приемат ли се за мидпойнти,ако попадат там ?  :-[

lilit sa men e podtiskane na emozii i zuwstwa i ako e warhu Venera Mars moges da si predstawis kakwo se poluzawa, nali!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #336 -: Ноември 30, 2010, 09:33:55 pm »
Доби, а какво ще рече тр. Плутон в/у мидпойнта на Нептун / СЛВ ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #337 -: Ноември 30, 2010, 09:36:10 pm »

Kakwo e towa СЛВ ne wi snam oste wsizkite wi kodowe?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #338 -: Ноември 30, 2010, 09:42:37 pm »

Kakwo e towa СЛВ ne wi snam oste wsizkite wi kodowe?

Севарен Лунен Възел  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

« Отговор #339 -: Ноември 30, 2010, 09:46:35 pm »
lilit sa men e podtiskane na emozii i zuwstwa i ako e warhu Venera Mars moges da si predstawis kakwo se poluzawa, nali!

ще ме сърби,но няма да се чеша,защото ако го направя,ще се разчеша до кръв  ;D

в действителност не си показвам емоциите..и свалките са ми неприятни.Типичните лафчета и игрички,за да се провокира интерес са ми много безсмислени.

мислех,че това с Лилита се свързва с трудните,драматични отношения,защото ги има  :blink:

благодаря за мнението Doby  :blink: :blink: