Добрине, искам да те питам нещо. Нали казваш, че в миналото не си бил особено щастлив от живота си? Обаче, когато си поел отговорността за живота си, тогава си започнал да се занимаваш с това, което ти харесва - в работата и други области.
Искам да те питам, ти как осъществи промяната в себе си и оттам в живота си? Как промени мисленето и действията си? Как намери сили, какво в теб се промени и как?
Хмм....
Напомняш ми за мен самия, как преди 3-4 години задавах същите или поне много сходни въпроси на хора, преживели нещо като промяна на личността или са се "освободили" от тежък проблем.
Ще ти дам отговорът на един астролог. Отговор, който и ден днешен кънти в ушите ми.
" Промяната става чрез натрупване на разочарования. И директен сблъсък с проблема!
И колкото Плутон и Сатурн са по-силни в един хороскоп и 'държат' проблема, толкова по-тежка и по-трудна е промяната. И по-бавна, защото човек е с издръжлив капацитет...на лошотии".
п.п: Нищо не се променя качествено, преди да му е дошло времето...
Ziwota e winagi w momenta, zakaneto e samo gubene na zenoto wreme ot ziwota ni, koeto e opredeleno.
„Не е вярно, че имаме малко време, а че пропиляваме много“
Promaka stawa samo s deistwia, kakto i otkriwane na nowi sposobnosti. :rolf:
Съгласен съм, че е в момента! Ето, всяка една секунда, приета от нас, като дар, макар и да не го разбираме е...възможност за промяна.
Обаче!
Всичко опира до изясняването на проблемът, нали? А, по някой път, докато изясниш, кое, как или просто го отлагаш минава време...в през което се натрупва "зарядът".
Бих казал, че промяна става с конфронтация - била тя умствена или дейна, но, иначе - да!