Нямам професионална програма, смятам на ръка. Така, както навремето смятах натални и възвратни карти, когато започвах с астрологията. :blink:
Специална честитка за Доби от мен :blink: :blink: :blink:Честита Коледа !!!Да си жив и здрав и тази година много да ни радваш с хубави статии по астрология и да ни помагаш :wub: :wub: :wub: :blink:
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, ДОБИ!Желая ти много здраве, радост, късмет, любов, пари, лични и професионални успехи!Благодаря, че те има и си при нас! :kissd:
Цитат на: Milkyway в Декември 25, 2010, 09:47:43 pmСпециална честитка за Доби от мен :blink: :blink: :blink:Честита Коледа !!!Да си жив и здрав и тази година много да ни радваш с хубави статии по астрология и да ни помагаш :wub: :wub: :wub: :blink:Мерси Milkyway, пожелавам ти да ти се сбъдне мечтата до година! :88:
Доби,транзитен северен възел през 5ти дом добър период ли е?
Цитат на: Milkyway в Декември 26, 2010, 04:22:11 amДоби,транзитен северен възел през 5ти дом добър период ли е?При теб ще е добър период през следващата година, може да се каже за връзки за игри и развлечения, както и със сина ти. :wink2:
Доби, ще те помоля да ми погледнеш картата за професионалната ми реализация pls...Нещо вече ме ръчка отвътре, не ме свърта, макар да имам още една година учене. Нещо за летния период не се ли заформя? Тр. Сатурн, У6 ще се върти в 3 дом, па барем нещо се уреди.
Доби,дали слънчевите затъмнения попадайки в/у дирекционни планети и МП ги активират и за какъв период?
Цитат на: elfidka в Декември 29, 2010, 10:32:10 pmДоби, ще те помоля да ми погледнеш картата за професионалната ми реализация pls...Нещо вече ме ръчка отвътре, не ме свърта, макар да имам още една година учене. Нещо за летния период не се ли заформя? Тр. Сатурн, У6 ще се върти в 3 дом, па барем нещо се уреди. По принцип си в най голямата си промяна на личността си, и знаеш че насила нищо не става.Душата ти иска да си почива, а не да е насилваш. За летния период се оформя някаква временна работа. Твоята реализация по натала е само там, където виждаш смисъл и се наслаждаваш на живота си. :49:
Доби, може ли един въпрос и от мен? Как да тълкувам фиксиран кръст между Сатурн-Нептун и Луна-Марс - от 1-4-7-10 дом, Лъв-Скорпион-Водолей-Телец? Прочетох нещо в твоя сайт: Когато планети в този кръст се намират в аспект квадратура една към друга, съществува опасност от живото застрашаващи болести или събития.
питам за сина ми :blink: