Здравей Гост

Въпроси към астролога Doby

• 991 Отговора
  • 149762 Прегледи
*

gal

• *
  • 351
Re:Въпроси към астролога Doby
« Отговор #680 -: Януари 16, 2011, 02:26:27 am »
Доби, помогни ми моля да изтълкувам слънце на партньора ми в съвпад с мой мп Луна / Венера ?! интересува ме той как ме възприема ?! Благодаря!  :blink:
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #681 -: Януари 16, 2011, 03:14:57 am »
Доби, помогни ми моля да изтълкувам слънце на партньора ми в съвпад с мой мп Луна / Венера ?! интересува ме той как ме възприема ?! Благодаря!  :blink:

Харесва му много когато се грижиш за него, по точно за това което му харесва, за да се чувства обичан, но дали той го покзва, е друг въпрос.  :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #682 -: Януари 16, 2011, 03:19:50 am »
Доби, помогни ми моля да изтълкувам слънце на партньора ми в съвпад с мой мп Луна / Венера ?! интересува ме той как ме възприема ?! Благодаря!  :blink:

Би следвало да усеща грижата ти , като неговото слънце активира това ти начинание - грижа с красота и хармония , с емоция и любов....Самата ти , се чувстваш вдъхновена да го правиш...Дребните подробности и детайли по отношение на грижата правят силно впечатление у партньора...В случай , че пропуснеш някога дребни детайли , веднага прави впечатление... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #683 -: Януари 16, 2011, 03:49:38 am »
хехе, значи да влизам по-честичко в ролята на майка Тереза .. щом това се харесва .. :P 

.. но дали той го покзва, е друг въпрос. 

ми не го показва, и добре че беше тоя мидпойнт, че да се светна ..  :P

благодаря ви много от сърце!  :88:
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

snow

• *
  • 100
Re: Въпроси към астролога Doby
« Отговор #684 -: Декември 28, 2011, 10:36:50 am »
Имам въпрос,който много ме вълнува и ще го задам направо. От април-май месец т.г. постоянно възникват конфликти между мен и съквартирантката ми,с която се познаваме от 7-8 години.Държи се "собственически" спрямо мен и казва,че всичките конфликти се дължат на Един човек, с когото държи да прекъсна всякакъв тип взаимоотношения. Пускам картите и на тримата ни.Като искам да разбера кого да избера? Моля да ги погледнете и да ми отговорите какво смятат звездите по въпроса,защото за мен нещата вече ескалират! Благодаря предварително на всички! А защо тя толкова го мрази?
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #685 -: Декември 28, 2011, 10:39:02 am »
Това е нейната и моята карти.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #686 -: Декември 28, 2011, 10:41:06 am »
А това са неговата и нейната карти! Непонятно е за мен защо го мрази и защо ме поставя пред избор!Помощ!

« Отговор #687 -: Декември 28, 2011, 11:29:55 am »
Казвам го малко като на шега (макар че разбирам, че не ти е до шеги, за което ти се извинявам), но ако не беше казала, че го мрази, по синастрията им щях да си помисля, че е привлечена от него.

« Отговор #688 -: Декември 28, 2011, 11:31:42 am »
И аз си мисля така, като я видях. Да не са се изпокарали зад гърба ти и сега тя просто да не иска да е около него именно заради привличането?

*

Stella

• 7765
« Отговор #689 -: Декември 28, 2011, 11:50:22 am »
Имам въпрос,който много ме вълнува и ще го задам направо. От април-май месец т.г. постоянно възникват конфликти между мен и съквартирантката ми,с която се познаваме от 7-8 години.Държи се "собственически" спрямо мен и казва,че всичките конфликти се дължат на Един човек, с когото държи да прекъсна всякакъв тип взаимоотношения. Пускам картите и на тримата ни.Като искам да разбера кого да избера? Моля да ги погледнете и да ми отговорите какво смятат звездите по въпроса,защото за мен нещата вече ескалират! Благодаря предварително на всички! А защо тя толкова го мрази?

само, че Доби го няма да ти отговори  ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #690 -: Декември 28, 2011, 11:52:37 am »
Не смяташ ли, че не е редно тя да ти поставя условия с кого да бъдеш в отношения?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #691 -: Декември 28, 2011, 11:55:53 am »
Казвам го малко като на шега (макар че разбирам, че не ти е до шеги, за което ти се извинявам), но ако не беше казала, че го мрази, по синастрията им щях да си помисля, че е привлечена от него.
И аз така мисля, по скоро е фрустрирана от неговото присъствие  ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #692 -: Декември 28, 2011, 11:57:32 am »
Не смяташ ли, че не е редно тя да ти поставя условия с кого да бъдеш в отношения?
и аз това си помислих  :-\
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #693 -: Декември 28, 2011, 12:03:41 pm »
Ми срещай се отделно с него, отделно с нея, не ги събирай, като толкова много иска, но ми се струва, че в крайна сметка наистина не само ти си от 7-8 години с нея, и тя е от толкова с теб и ще трябва да се примири, че поддържаш отношения с този човек. В случая тя не е права, ще е наистина нечестно пък да прекъснеш отношения с момчето, което нищо лошо не ти е направило.

*

Grace

• 2257
« Отговор #694 -: Декември 28, 2011, 12:12:33 pm »
А това са неговата и нейната карти! Непонятно е за мен защо го мрази и защо ме поставя пред избор!Помощ!

без да съм гледала твоята карта, само набързо неговата и нейната, ще ти кажа следното. Между тези двамата има силно привличане, даже си мисля, че е взаимно. Дистанцирай се от нещата и се опитай да ги погледнеш отстрани, може пък да видиш нещо, което досега ти е убягвало. Моля те после дай обратна връзка  :blink:
Дано не съм права и нещата между тях да са просто един потенциал и нищо повече.

като гледам твоята карта и на приятелката ти - би трябвало да имате хубаво приятелство. да не би пък да се бори с чувствата си и затова да реагира така. макар че със зодия Дева винаги си имай едно наум / да ме прощават Девите, не че нещо  :blink: /
« Последна редакция: Декември 28, 2011, 12:30:14 pm от Grace »

*

Stella

• 7765
« Отговор #695 -: Декември 28, 2011, 01:57:15 pm »
Това е нейната и моята карти.

С твоята приятелка имате перфектна съвместимост.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #696 -: Декември 28, 2011, 02:07:09 pm »
Ми тя е със Слънце в 1 дом, с АЦ Лъв, Луната е в нейния 7ми... Емоционален човек. Ревнува, смятам.

А кажи как изглежда с тази Венера в 1 дом?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Diyana

• 2705
« Отговор #697 -: Декември 28, 2011, 02:09:34 pm »
А пък аз добре се разбирам с момчето,не мога да се оплача.
Имате един от най-силните аспекти за взаимна съвместимост - Луни в опозиция. Много често това е аспект, който компенсира всичко друго в една връзка.

Взаимоотношение 1:7 – Луната на другия попада в 7-мия знак.
Това са отношения, в които партньорите гледат директно един в друг. И виждат основно различията си. Но различия, които се допълват съвършено. Всеки от партньорите носи онова, което липсва на другия и затова този тип взаимоотношения са изключително притегателни. Най-много от всички други. Когато Луната на моя партньор попада в знак 7 от моята Луна, аз го възприемам като истински партньор, който да ме допълва във всяко отношение. Той ме възприема по същия начин. Тук няма различни „очила и ъгли”, през които виждаме другия. И го виждаме перфектно с всичките му детайли и особености.
При тези отношения преходът в крайности е често явление. Насред съвършената хармония изведнъж се вмъква нещо, което я разрушава и всеки си отива в своята крайност. Огромните различия на партньорите са едновременно и очарователни, и крайно дразнещи. Точно за тях е написано: „Без теб животът ми ще е по-хубав...но какъв живот ще е това е без теб”. Фокусът в тези отношения е върху чистото партньорство.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #698 -: Декември 28, 2011, 02:22:24 pm »
Това за луната, попадаща в 7-ми дом на другия дали важи и когато луната е в съвпад с дсц на другия, но откъм 6-ти дом?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Yaya

• 2265
« Отговор #699 -: Декември 28, 2011, 02:28:20 pm »
Дияна има предвид опозицията на Луни, като се брои от знака, в който е твоята Луна, не специално 7ми дом. При синастрия първо се гледат знаците, в които попадат планетите, после домовете и аспектите.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер