Здравей Гост

Въпроси към астролога Doby

• 991 Отговора
  • 149830 Прегледи
Re: Въпроси към астролога Doby
« Отговор #760 -: Декември 29, 2011, 04:10:54 pm »
Според теб, Луната в Козирог социални контакти, макар и в селектиран кръг, ще търси, или контактите в тесен семеен кръг?
„Търсене” не е точната дума. Тя не търси контакти, няма нужда от това.  Освен, както казах, ако не й се налага поради очакване на някава конкретна полза или ако има някаква друга цел. Общо взето трудно допуска външни хора в близост,  трудно би разкрила себе си и би се доверила. Дори и семейният й кръг може да бъде държан настрани от случващото й се в личния живот.

Абсолютна истина!!

*

abroad

• 2187
« Отговор #761 -: Декември 29, 2011, 06:06:22 pm »
Абсолютна истина!!

ти си с опозиция, нали :blink:
този ти краен пост може да навежда към грешка :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #762 -: Декември 29, 2011, 06:13:23 pm »
аз съм от "проблемните" с опозиция на светилата :blink: по линията Козирог-Рак
от години се опитвам да стигна до търсенията и комфорта на Луната, не съм успяла и до сега...и не съм от бавноразвиващите се
завиждам на онези, които могат да ги пренебрегнат или безусловно да им се подчинят
гледам, че тук повечето сте се справили с материята

може ли, моля, да помогнете и на мен да се справя
:25:

« Отговор #763 -: Декември 29, 2011, 06:20:31 pm »
Точно сключена нямам, Слъцето е на 6 градуса, луната на 19.  :rolleyes: Иначе поста не е краен, по-скоро се опитвам да изолирам от другите факти чистия лунен принцип и да го представя. Иначе двете неща се смесват, взаимодействат си и така определят държането и действията ми.  :rolleyes: Мога да бъда едната крайност, мога да бъда другата, мога да бъда средата. Затова си обичам опозициите.  ;D ;D ;D
Иначе abroad, козирозите много бият, това ще ти кажа. Сядат нагличко и искат да контролират всичко. Говоря на чисто енергийно ниво, каквото е в Козирог, гледа да поеме колкото се може повече работа, дори да се меси в нещата на другите планети Разръчкай го малко това твоето Слънце, за да диша Луната малко чист въздух. Най-големия проблем, с който се срещнах по време на интеграцията на Лъвовете беше силното нагарчащо вътрешно убеждение "че съм тръгнала по пътя на безмозъчния кифленизъм". А със Слънцето и Меркурия - "по пътя на сълзлива мелодраматична патка". Е, не станах нищо от тези неща.  ;D Просто действай според правилното, което ума ти казва, че трябва да направиш по отношение на интеграцията (или пък интуицията)и върви напред ВЪПРЕКИ убеждението, което Козирога вътрешно ще ти излее като десет конски.  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #764 -: Декември 29, 2011, 06:27:26 pm »
Точно сключена нямам, Слъцето е на 6 градуса, луната на 19.  :rolleyes:

тоест 13* = опозиция, иначе нямаш :blink:

Иначе abroad, козирозите много бият, това ще ти кажа. Сядат нагличко и искат да контролират всичко. Говоря на чисто енергийно ниво, каквото е в Козирог, гледа да поеме колкото се може повече работа, дори да се меси в нещата на другите планети Разръчкай го малко това твоето Слънце, за да диша Луната малко чист въздух.

нямам проблем със Слънцето, а с Луната
и знаеш ли защо Козирозите искат да контролират всичко, защото могат да носят отговорност, затова :blink:

благодаря ти за късия пост :blink:
« Последна редакция: Декември 29, 2011, 06:32:16 pm от abroad »

*

Stella

• 7765
« Отговор #765 -: Декември 29, 2011, 06:35:36 pm »
Луна в козирог може само по една причина да отиде на дискотека и тя няма да е просто за развлечение, неангажиращи срещи с някакви хора или просто да си побъбри с приятели. Все пак това не е някаква вятърничава луна в близнаци или пък луна  в лъв, където на преден план е показносттта. Причината би могла да е свързана с очакване на среща с точно определен човек, от който  да извлече някаква изгода за вбъдеще.
Един известен астролог беше казал, че за да се почувства една луна в козирог щастлива, начинът е да бъде поставена под напрежение, под стрес. Дайте й да работи по някакъв проект, възложете й повече отговорности и тя ще е доволна. Това с дискотеките и „широките социални контакти” определено не е типичното в случая. Социални контакти – да, но в никакъв случай не широки, по скоро грижливо ограничен и селектиран кръг.

Луна в Козирог обича социалните контакти, но с хора от елита - от високите социални слоеве, хора с престиж и място в обществото.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #766 -: Декември 29, 2011, 06:40:32 pm »
И такива, на които може да се разчита, надеждни.

А за начините, по-които човек обича да се забавлява, не гледате ли и Венера?

*

Stella

• 7765
« Отговор #767 -: Декември 29, 2011, 06:41:48 pm »
И такива, на които може да се разчита, надеждни.

Ама то не ставаше дума за забавления, а за опозицията на луните и затова как докато на единия му се спи, на другия му се танцува....и разговорът се отече в друга посока.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #768 -: Декември 29, 2011, 06:42:45 pm »
Ясно. Благодаря, Стела. :wub: Малко спамя, ама карай. ;D

« Отговор #769 -: Декември 29, 2011, 06:43:41 pm »
Ясно. Благодаря, Стела. :wub: Малко спамя, ама карай. ;D

Да почваме и Венерата,и тя е интересна тема  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

abroad

• 2187
« Отговор #770 -: Декември 29, 2011, 06:43:47 pm »

да, де и на мен ми се говори за Венера, че ми е по-лесно ;D, но дай първо да задълбаем в Луните

« Отговор #771 -: Декември 29, 2011, 06:45:12 pm »
Точно сключена нямам, Слъцето е на 6 градуса, луната на 19.  :rolleyes:

тоест 13* = опозиция, иначе нямаш :blink:

Иначе abroad, козирозите много бият, това ще ти кажа. Сядат нагличко и искат да контролират всичко. Говоря на чисто енергийно ниво, каквото е в Козирог, гледа да поеме колкото се може повече работа, дори да се меси в нещата на другите планети Разръчкай го малко това твоето Слънце, за да диша Луната малко чист въздух.

нямам проблем със Слънцето, а с Луната
и знаеш ли защо Козирозите искат да контролират всичко, защото могат да носят отговорност, затова :blink:

благодаря ти за късия пост :blink:

Е кажи какъв ти е проблема с Луната, ако мога да помогна.  :o Иначе не е само до отговорност според мен, ми едно желание да "играеш сам, по начина по който ТИ знаеш, да не начина по който стоят нещата, да зависи от някой друг". Това си има малко и външно проявление като характерна черта, мисля, но си го усещам и като вътрешен конфликт - т.е на моята Луна не й е достатъчно да й кажеш - ето, това е Слънце в Рак, този живот ще работиш с него, запознайте се, а трябва да се контролира, ръчка, пришпорва, умолява, заплашва, наказва за да може накрая, ЕВЕНТУАЛНО да се допусне капка нищожен нюанс да покаже ЧАСТ по пръста си на повърхността и да се види какво друго съм имала освен тази луна.  ;D ;D ;D ;D

ПС: Между хората, на които на единия му се танцува, на другия спи, аз съм със спането.  ;D ;D ;D ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #772 -: Декември 29, 2011, 06:50:33 pm »
ПС: Между хората, на които на единия му се танцува, на другия спи, аз съм със спането.  ;D ;D ;D ;D

а, знаеш ли защо?

« Отговор #773 -: Декември 29, 2011, 06:56:26 pm »
Защото не съм Lord of the Dance person.  ;D ;D ;D А двете от четирите ми любими неща на света са да спя и да ям. Другите са да чета и да обичам.  ;D ;D
Айде да почваме другата женска, Венера, с интерес ще следя дискусията, но чакам вие да започнете, че по-слабо я познавам от Слънцата и Луните.  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #774 -: Декември 29, 2011, 06:58:25 pm »
работиш ли?

« Отговор #775 -: Декември 29, 2011, 07:00:09 pm »
Уча редовна форма. Ако редовно ходя на лекции, което в повечето случаи правя, се трудя повече от осем часа на ден.  :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #776 -: Декември 29, 2011, 07:03:54 pm »
Уча редовна форма. Ако редовно ходя на лекции, което в повечето случаи правя, се трудя повече от осем часа на ден.  :blink:

значи не работиш :blink:, като започнеш пак ще си поговорим :blink:

« Отговор #777 -: Декември 29, 2011, 07:09:23 pm »
Пак ще обичам да ям и да спя и няма да обичам да танцувам.  ;D Но какво точно се опитваш всъщност да кажеш?

*

Stella

• 7765
« Отговор #778 -: Декември 29, 2011, 07:13:05 pm »
Пак ще обичам да ям и да спя и няма да обичам да танцувам.  ;D Но какво точно се опитваш всъщност да кажеш?

А ти какво се опитваш да кажеш с това, че повече няма да танцуваш?

« Отговор #779 -: Декември 29, 2011, 07:15:08 pm »
Казвам, че не обичам. Но не се заричам че няма, някой път може да се наложи.  ;D ;D