Здравей Гост

Въпроси към астролога Doby

• 991 Отговора
  • 149801 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Въпроси към астролога Doby
« Отговор #780 -: Декември 29, 2011, 07:16:20 pm »
Казвам, че не обичам. Но не се заричам че няма, някой път може да се наложи.  ;D ;D

Аха, разбрах те!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #781 -: Декември 29, 2011, 07:26:28 pm »
Но какво точно се опитваш всъщност да кажеш?

освен, че може би не си познаваш съзнание-подсъзнание - нищо
и чисто по Козирожки, егоистично да си намеря отговор за себе си :blink:

пп. дежа-вю ми е това, което ти написах последно :rolleyes:

« Отговор #782 -: Декември 29, 2011, 07:40:32 pm »
abroad, мисля, че не си в състояние да ми кажеш дали си познавам съзнание, подсъзнание и прочее, по простата причина, че не си живяла 20 години с мен, докато аз живея със себе си. Мога да ти гарантирам, че това, което виждаш в Интернет пространството е изключително бедна версия на това, което всъщност съм, но си има някаква граница, която, следвайки лунния си принцип няма разкрия. Няма и смисъл да разкривам, логически, тъй като не се мъча да блесна или впечатля някого в този форум.  :unsure: (с великолепни интуитивни способности  ;D ;D ;D ;D) Така че по-скоро го приеми като съвет - въздържай чисто козирожката си черта да изказваш крайни мнения, за неща, които бегло познаваш.  :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #783 -: Декември 29, 2011, 07:52:22 pm »
Така че по-скоро го приеми като съвет - въздържай чисто козирожката си черта да изказваш крайни мнения, за неща, които бегло познаваш.  :blink:

въздържам си я :blink:
тук Луната е по-силна ;D

« Отговор #784 -: Декември 29, 2011, 07:55:30 pm »
Определено от това, което говориш, не ти личи, но това е моето ирационално субективно мнение.  ;D ;D ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #785 -: Декември 29, 2011, 07:57:34 pm »
Определено от това, което говориш, не ти личи, но това е моето ирационално субективно мнение.  ;D ;D ;D

не ми се щеше да го пиша - но въпрос на проекции :P

« Отговор #786 -: Декември 29, 2011, 07:59:22 pm »
Сълзичка.   ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #787 -: Декември 29, 2011, 08:00:06 pm »
та,къде са ви Венерите  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #788 -: Декември 29, 2011, 08:01:21 pm »

Моята е в Рибка и е У5,10 и У на СЛВ.
Намира се в трети и затова мълча тактично....като риба.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #789 -: Декември 29, 2011, 08:05:23 pm »

Онзи ден се чудих с на една приятелка Венерата, и нейната е в Риби.
Моята е в Лъв в 7 дом съвпад с Марс,тя е и на трон по дом, започнах напоследък да разбирам как точно се изразява при мен. :rolleyes: Щеми е интересно да споделиш за Рибешката :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #790 -: Декември 29, 2011, 08:23:07 pm »

Моята е в Лъв в 7 дом съвпад с Марс,тя е и на трон по дом, започнах напоследък да разбирам как точно се изразява при мен. :rolleyes: Щеми е интересно да споделиш за Рибешката :blink:

Принцеса ми е тя -  Венерата, в екзалтация. Самата Венера в Риби не може да хареса някого, докато не изпита емпатия, съпреживяване на чувствата на другия. Отсрещната страна също трябва да притежава такава емпатична чувствителност, иначе не се получава взаимната близост. Какво друго те интересува?

« Отговор #791 -: Декември 29, 2011, 08:27:38 pm »

Принцеса ми е тя -  Венерата, в екзалтация. Самата Венера в Риби не може да хареса някого, докато не изпита емпатия, съпреживяване на чувствата на другия. Отсрещната страна също трябва да притежава такава емпатична чувствителност, иначе не се получава взаимната близост. Какво друго те интересува?

Ами нищо конкретно.Моята приятелка е много странна от към любовта, прикрити емоций, трудно ги показва на човека отсреща. Дори и пред приятели е така, но пък вътрешно много ги изживява нещата.
И аз много си харесвам Венерата,прави ме уверена, доминираща и това го отработих с течение на времето.Колкото съм по рачешки много ранима и чувствителна,толкова Венерата ме кара да бъда властна и силна.Усещам кога чувствата на някого са истински и кога фалшиви,защото държа адски много на честни отношения  :rolleyes:

« Отговор #792 -: Декември 29, 2011, 08:33:06 pm »
Казвам, че не обичам. Но не се заричам че няма, някой път може да се наложи.  ;D ;D
А народни танци?

Когато тр.Сатурн ми съвпадна Луната, разбрах що е то социална изолация и то на различни нива. Не, че и аз не съм интровертна, но този транзит допълнително го подчерта и извади някои неща от дълбините.

*

Stella

• 7765
« Отговор #793 -: Декември 29, 2011, 08:33:23 pm »

Ами нищо конкретно.Моята приятелка е много странна от към любовта, прикрити емоций, трудно ги показва на човека отсреща. Дори и пред приятели е така, но пък вътрешно много ги изживява нещата.
И аз много си харесвам Венерата,прави ме уверена, доминираща и това го отработих с течение на времето.Колкото съм по рачешки много ранима и чувствителна,толкова Венерата ме кара да бъда властна и силна.Усещам кога чувствата на някого са истински и кога фалшиви,защото държа адски много на честни отношения  :rolleyes:

При огнените знаци няма фалш и лицемерие, прикриване или манипулиране. Те са прями и директни. Това ги прави леко грубички на моменти, но Венера поначало не е груба планета, така че аз също харесвам Венера в Лъв.
Венера в Риби може да бъде наистина много прикрита понякога. Аз съм забелазала, че лесно се превръщаме в кошчета за душевни отпадъци, защото разчитат твърде много на нашето състрадание и съчувствие, а това много ни натоварва. на мен ми трябваше време, за да отработя това със съжалението и самосъжалението. помогна ми квадратурата на венера с асцендента - Стрелец. Малко песимисти си падат водните и земните знаци за разлика от огнените и въздушните, които са оптимистите на зодиака.

*

Stella

• 7765
« Отговор #794 -: Декември 29, 2011, 08:35:11 pm »
А народни танци?

Когато тр.Сатурн ми съвпадна Луната, разбрах що е то социална изолация и то на различни нива. Не, че и аз не съм интровертна, но този транзит допълнително го подчерта и извади някои неща от дълбините.

И аз. Опозицията действа така също. А и при синастрия: мъжът ми имаше Сатурн в съвпад с моя луна във водолей- опита се да ме изолира от всичките ми приятели от младежките ми години бавно и постепенно, останаха само неговите.

« Отговор #795 -: Декември 29, 2011, 08:39:18 pm »
Стела,много е вярно,при нея е така,по принцип е весела,оптимистка много споделям с нея понякога й надувам главата,но тя някак си през едното влиза,през другото излиза.Научила се е да не се вслушва много.
Докато за Лъвската,сигурно се дължи на някой аспект,но хич не съм директна,напротив доста съобразителна съм да не нараня нечий чувсттва  :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #796 -: Декември 29, 2011, 08:43:37 pm »
Стела,много е вярно,при нея е така,по принцип е весела,оптимистка много споделям с нея понякога й надувам главата,но тя някак си през едното влиза,през другото излиза.Научила се е да не се вслушва много.
Докато за Лъвската,сигурно се дължи на някой аспект,но хич не съм директна,напротив доста съобразителна съм да не нараня нечий чувсттва  :rolleyes:

Само дава вид, че не се вслушва...всичко чува и съпреживява. просто дава вид, че слуша повърхностно, за да не се учат хората да се облягат прекалено много на нашата състрадателност. Много е натоварващо, повярвай ми.

Като жена бих харесала мъж, който прояви жест на благотворителност и състрадателност към бездомните и отритнатите от обществото. Като любовница обаче, не бих била с някой посредствен - Марс ми е във Везни и в 10-ти дом - мъжът трябва да е с високо обществено положение.

« Отговор #797 -: Декември 29, 2011, 08:54:07 pm »

Само дава вид, че не се вслушва...всичко чува и съпреживява. просто дава вид, че слуша повърхностно, за да не се учат хората да се облягат прекалено много на нашата състрадателност. Много е натоварващо, повярвай ми.

Като жена бих харесала мъж, който прояви жест на благотворителност и състрадателност към бездомните и отритнатите от обществото. Като любовница обаче, не бих била с някой посредствен - Марс ми е във Везни и в 10-ти дом - мъжът трябва да е с високо обществено положение.

Има логика,но дали има ефект това ви поведение ;) При нея всичките и праятелки споделят,споделят,споделят,а тя като има нужда може да разичита от 5-6 може да разчита само на 1-2. Аз също имам 1 приятелка дето постоянно споделя с мен и на моменти се чувствах сякащ главата ми ще гръмне.А моя Марс като е в съвпад сВенерата,явно търся някой като мен  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #798 -: Декември 29, 2011, 09:01:39 pm »

Има логика,но дали има ефект това ви поведение ;) При нея всичките и праятелки споделят,споделят,споделят,а тя като има нужда може да разичита от 5-6 може да разчита само на 1-2. Аз също имам 1 приятелка дето постоянно споделя с мен и на моменти се чувствах сякащ главата ми ще гръмне.А моя Марс като е в съвпад сВенерата,явно търся някой като мен  ;)

Не няма ефект. затова аз изключвам вече автоматимно емоционалните паразити. научила съм се отдалеч да ги надушвам.

« Отговор #799 -: Декември 29, 2011, 09:06:09 pm »
Така и трябва да е,в последната година и аз взех да не търпя такива хора,и тотално ги отрязах от живота си.Толкова негативна енергия пренасяха върху мен,толкова много злоба и омраза излъчват,че чак ми става лошо като се сетя .Сега съм се отдала на положителни контакти и положителни хора.Твърде суров е живота за да си го стъжнявам с такива индивиди  ;)
Други Венери няма лиии  ;D