Здравей Гост

Въпроси към астролога Doby

• 991 Отговора
  • 148889 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Въпроси към астролога Doby
« Отговор #960 -: Януари 05, 2012, 10:04:33 am »
E Stella, Козирог съм,  :P ;D Къде ти Близнаци, нЕам дани. Аз ако бях Близнаци, ама изобщо нямаше да се връзвам,и на половината неща дето стават във форума. Това е от Козирога.... ;D Близнаците са къде, къде по-саркастични, и някак ефирни от мен в изказа и комуникацията (поне моите приятели Близнаци). Но си работим и си общуваме много добре с тях.
Грешно съм разбрала.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #961 -: Януари 05, 2012, 10:06:25 am »
Елфи,
боли ме фара за Мохамед - нямам навика да чета за такива неща, просто споделих принципа, а че е имало изстъпления - то винаги е имало и ще има. Да не говорим, че самата идея за религията е създадена за контрол, а не за просвещение, но това е друга тема и ще забием в дън гори тилилейски...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #962 -: Януари 05, 2012, 10:08:10 am »
Елфи,
боли ме фара за Мохамед - нямам навика да чета за такива неща, просто споделих принципа, а че е имало изстъпления - то винаги е имало и ще има. Да не говорим, че самата идея за религията е създадена за контрол, а не за просвещение, но това е друга тема и ще забием в дън гори тилилейски...

Да, бе ясно ми е   ;)
Но трябваше да го спомена  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #963 -: Януари 05, 2012, 10:19:13 am »

Веще, верно е това, наистина, но тази теория не пасва за Мохамед . Той не само не се е отрекъл от жените, а сам е имал харем..... За него се казва, че е умрял в леглото на най-младата си съпруга, която бай дъ уей е била 14 годишна. Брака си с нея консумира, когато тя е била на 9 ........
К'во единство ? К'ви 5 лева ???
ПО- СКОРО Е ПЕДОФИЛИЯ !!! ;D ;D ;D ;D ;D

пп. За протокола, миналата година за свободно избираем записах ИСЛЯМ .
И по време на лекциите научих уникални неща за Мохамед ......

В някои от арабските страни все още родителите дават дъщери, които са на по 9 години за съпруги на мъже, които са на 40 или 50 години. И тези бракове се консумират.

Любопитно ми е да разбера какви интересни неща си научила за Мохамед.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #964 -: Януари 05, 2012, 10:20:41 am »
Хело, ти да не реши да ставаш пророк ?  ;D ;)

Мисля, че без проблем можеш да си спретнеш една религия, базирана на астрологията, психологията и т.н.  :-[
When One Door Closes Another Door Opens

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #965 -: Януари 05, 2012, 10:21:09 am »

Дори Буда, Мохамед и Христос първо са постигнали единство със себе си, тоест с Бога вътре в себе си и едва тогава са постигнали единство с Вселената. Отричат се от жената, като това е акт на символизъм - отричат се от външният свят за да търсят вътрешният. Само един истински завършен индивид може да постигне хармония с външният свят, всичко останало са просто приказки... А Бога в същност си ти самият - Духът ти, частта от цялото. Бог извън теб няма!

От гледна точка на символизма, жената не се ли свързва с вътрешното, а мъжа с външното? Щото мъжът е активната, действена сила, съзнанието, което променя външния свят. А жената е пасивната, интуитивна сила, свързана с несъзнаваното.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #966 -: Януари 05, 2012, 10:22:49 am »

Мисля, че без проблем можеш да си спретнеш една религия, базирана на астрологията, психологията и т.н.  :-[

Снощи, когато Лили спомена, че е получила факс, че според разположението на планетите в средата на годината можело да се появи нова религия или да се активизира стара религия, си помислих, че наистина мога да създам нова религия и тя да бъде доста успешна. Но моята би била съвременна религия. Но първо ще охулипредните религии, особено хриситянството, като се каже за връзката с езичеството, за католиците педофили и други подобни. И ще се наблегне и на положителнотов хриситянството, което обаче може в чист вид да бъде открито само в моята религия, естествено. Така ще има място и за бившите християни и за тези от новото движение.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #967 -: Януари 05, 2012, 10:23:14 am »
В някои от арабските страни все още родителите дават дъщери, които са на по 9 години за съпруги на мъже, които са на 40 или 50 години. И тези бракове се консумират.

Ти нали си учителка  ;) нали виждаш какво правят 12-13 годишните в днешно време... И аз го наричам педофилия, но това не ги спира да го правят...  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #968 -: Януари 05, 2012, 10:24:50 am »

Дори Буда, Мохамед и Христос първо са постигнали единство със себе си, тоест с Бога вътре в себе си и едва тогава са постигнали единство с Вселената. Отричат се от жената, като това е акт на символизъм - отричат се от външният свят за да търсят вътрешният. Само един истински завършен индивид може да постигне хармония с външният свят, всичко останало са просто приказки... А Бога в същност си ти самият - Духът ти, частта от цялото. Бог извън теб няма!

От гледна точка на символизма, жената не се ли свързва с вътрешното, а мъжа с външното? Щото мъжът е активната, действена сила, съзнанието, което променя външния свят. А жената е пасивната, интуитивна сила, свързана с несъзнаваното.

Хело,
в случая жената означава външният свят, тъй като монасите са мъже и са затворени в манастир...  ;D  Тук не става въпрос за ИН и ЯН, а за доста по-тривиални неща...  :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #969 -: Януари 05, 2012, 10:25:16 am »

Снощи, когато Лили спомена, че е получила факс, че според разположението на планетите в средата на годината можело да се появи нова религия или да се активизира стра религия, си помислих, че наистина мога да създам нова религия и тя да бъде доста успешна. Но моята би била съвременна религия.

Действай, аз те подкрепям с две ръце и двете мозъчни полукълба. Ама нека да не е религия, така официално наречена, а някакъв вид философия, знание, което наистина да помага на хората. С твоя Плутон в 1 дом, трябва да можеш да лекуваш.  ;)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #970 -: Януари 05, 2012, 10:27:24 am »

Ти нали си учителка  ;) нали виждаш какво правят 12-13 годишните в днешно време... И аз го наричам педофилия, но това не ги спира да го правят...  :P

Ако тийнейджъри са се харесали и двамата са решили дружно да спят заедно или правят подобни неща, то това е нормално.

Но ако пълнолетен спи с непълнолетен, това е наказуемо според закона.

Дете на 9 години все още не е навлязло в пубертета. И да се даде на дъртак и той да спи с него, това е ненормално не само според официалния закон, но и според другите човешки закони! При това това дете не се е съгласявало, а е било продадено от родителите си. Щото в арабските страни момичетата май ги продават.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #971 -: Януари 05, 2012, 10:28:07 am »

Снощи, когато Лили спомена, че е получила факс, че според разположението на планетите в средата на годината можело да се появи нова религия или да се активизира стара религия, си помислих, че наистина мога да създам нова религия и тя да бъде доста успешна. Но моята би била съвременна религия. Но първо ще охулипредните религии, особено хриситянството, като се каже за връзката с езичеството, за католиците педофили и други подобни. И ще се наблегне и на положителнотов хриситянството, което обаче може в чист вид да бъде открито само в моята религия, естествено. Така ще има място и за бившите християни и за тези от новото движение.

О боже, още един гуру във форума...  :rolf: :rolf: :rolf:  Само трябва да се разберете с Кайлито, щото ти си теле, ама тя е коза и е по жилава...  ;D

Ан,
според мен трябва да взимаш процент от гурутата тук, защото явно форума е благодатна почва за създаването им...  :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #972 -: Януари 05, 2012, 10:30:46 am »
Ако тийнейджъри са се харесали и двамата са решили дружно да спят заедно или правят подобни неща, то това е нормално.

Но ако пълнолетен спи с непълнолетен, това е наказуемо според закона.

Дете на 9 години все още не е навлязло в пубертета. И да се даде на дъртак и той да спи с него, това е ненормално не само според официалния закон, но и според другите човешки закони! При това това дете не се е съгласявало, а е било продадено от родителите си. Щото в арабските страни момичетата май ги продават.

Абе жена,
говоря ти за дечица дето се натискат пред училище с чичковци, а не за съученици. Пред "Димчо Дебелянов" във Варна не можеш се размина от лъскави коли с дъртаци чакащи напудрени фръцли дето още цици нямат като хората... Ами циганките дето раждат на по 10 години... айде моля ти се... целият ни свят се е извратил тотално...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #973 -: Януари 05, 2012, 10:31:33 am »

Хело,
в случая жената означава външният свят, тъй като монасите са мъже и са затворени в манастир...  ;D  Тук не става въпрос за ИН и ЯН, а за доста по-тривиални неща...  :P

Въпросът е какви драми от детството им, довели до психични травми са ги накарали да станат монаси. А може би нещо в родовата карма им е повлияло. Може би дори не става въпрос за отричане от жените и от светското.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #974 -: Януари 05, 2012, 10:31:40 am »
 ;D :P :clap: :rolf: :rolf:

;)

Ще цитирам един друг древен гуру - всичко, което провокира духа ти - следвай го. Хело, като почне да се грижи за други, може пък много по конструктивно да си изживява Плутона....иначе все ще следи къде, кой, какво и може да се превърне в злобна лелка.... ;D ;) 

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #975 -: Януари 05, 2012, 10:33:03 am »
Кой е казал, че ще съм злобна? На мен ми е забавно!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #976 -: Януари 05, 2012, 10:34:43 am »

Хело,

Въпросът е какви драми от детството им, довели до психични травми са ги накарали да станат монаси. А може би нещо в родовата карма им е повлияло. Може би дори не става въпрос за отричане от жените и от светското.

А защо не вътрешни усещания, без външни травми (тогава Плутон не е бил открит още),  ;) нямало е такова разделение на обществото, всички са живеели заедно. Колективното подсъзнание все още се е проявявало много плавно, чрез колектива, а не чрез индивида. Как мислиш? 

*

Anabell

• 2022
« Отговор #977 -: Януари 05, 2012, 10:36:02 am »
Кой е казал, че ще съм злобна? На мен ми е забавно!

аз казах - хипотетично може да се "превърнеш", не че си. Не си. Все още наистина си само провокативна, но не се знае накъде ще тръгне.... ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #978 -: Януари 05, 2012, 10:36:43 am »

Защо трябва непременно драма да ти повлияе за нещо такова  :unsure: ... Това не е задължително. Човек е създаден да търси и обикновено търсенето стига и до такъв етап, нищо особено... Живота е въпрос на личен избор и ако моят избор например е такъв, то аз ще го следвам и без драми...

Животът не е да ръгаш чушки в боба и да си чешеш сърбела - това е чобанска работа и ако разчиташ само на нея то все едно не си живял... Ако това ти идва отвътре - ми прави го, но не съди останалите, защото техните избори са различни! И стига с тая карма по роднинска линия - това е линията на най-малкото съпротивление, ако искаш да израстваш следваш линията на едрата шкурка и то по гол задник...  ;)
« Последна редакция: Януари 05, 2012, 10:42:15 am от Вещичка »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #979 -: Януари 05, 2012, 10:40:37 am »
Писала съм си с ревностни християни и адвентисти (това са пак християни, но почитат съботния ден, като се стараят да не работят тогава и дават 10 процента от всичките си доходи на църквата на адвентистите).
Та, установих, че причината да са част от секта или църква не е любовта към Бог, а страхът от Бог и страхът, че може наистина да има Ад и те да отидат там.