Здравей Гост

Венера в домовете - кой как обича - 1 до 6 дом

• 25 Отговора
  • 4054 Прегледи
*

Divna

Re:Венера в домовете - кой как обича - 1 до 6 дом
« Отговор #20 -: Ноември 19, 2010, 09:29:10 pm »
http://www.vbox7.com/play:ac54431a

Венера днес е стационарна....С много любов отворете сърцето си.... :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=MY4YJxn-9Og&feature=channel

Za Divna! :sagittariuss: :kissd:

Благодаря, Марая!  :kissd: Добър избор! Право в десятката.  ;D

И понеже днес е малко по-специален ден, който мнозина от съфорумците го чакаха, желая и аз да ви поздравя с една от най-любовните песни за мен, изпята на езика на любовта.  :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=zBVpityCloQ

*

holanda

« Отговор #21 -: Ноември 19, 2010, 09:39:17 pm »
много хубава песничка,Дивна  :blink: В училище учех засилен френски, по 4 учебни часа дневно и уж бях добра,но като започнах холандския-френския си остана стар далечен спомен  :unsure:
 Днес не чувствам да ми е много силно,но деня не е приключил..така че..може пак да си почистя пода  ;D

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #22 -: Ноември 19, 2010, 09:41:23 pm »
Венера в 1 дом. Абсолютно точно, познах се.
Макар че е срамежливка в Козирог и съвпада с мидпойнта Слънце/Сатурн, като сложи пояса на Афродита и се превръща в истински конквистадор. После се хващам за главата, защото трябва да се оправям с плячката  :41:

*

Divna

« Отговор #23 -: Ноември 19, 2010, 09:57:39 pm »
много хубава песничка,Дивна  :blink: В училище учех засилен френски, по 4 учебни часа дневно и уж бях добра,но като започнах холандския-френския си остана стар далечен спомен  :unsure:
 Днес не чувствам да ми е много силно,но деня не е приключил..така че..може пак да си почистя пода  ;D

Схвана ли поне малко от съдържанието? Думите, в песента се чуват ясно, музиката не ги приглушава много, дикцията на певицата също е добра.
Аз обожавам този език и съм щастливка, че го ползвам в ежедневието си.

И аз не чувствам Венера. То какво ли да я чувствам, като транзита й ми е в 12 дом.  :-[В момента спи.  ;D като стигне асцендента може и да се събуди.  :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #24 -: Ноември 19, 2010, 10:04:56 pm »

Схвана ли поне малко от съдържанието? Думите, в песента се чуват ясно, музиката не ги приглушава много, дикцията на певицата също е добра.
Аз обожавам този език и съм щастливка, че го ползвам в ежедневието си.

не,схванах само заглавието  :unsure: Много е странно,почти напълно съм забравила този език-само ако чета нещо на френски ми изплуват някои неща,но иначе..тоталнo забравена история  :lol:

Спящите Венери се събуjдат от целувка на принц  ;) :P..днес точно приказки разказвам

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Ноември 19, 2010, 10:13:34 pm »
Дивна....Благодаря! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците