Здравей Гост

Подарък за Марая

• 180 Отговора
  • 19716 Прегледи
Подарък за Марая
« -: Ноември 20, 2010, 02:24:50 am »
Предстои ЧРД-то на Марая и въпреки, че отвреме-навреме ни лази по нервите ;D не можем да отречем, че инициативата с тези подаръци е една от най-хубавите в този форум, защото е лично за всеки. Затова се чувствам длъжна да й върна жеста и ако можем да я зарадваме кой с каквото знае  :blink:.

« Последна редакция: Ноември 20, 2010, 02:41:24 am от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
Re:Подарък за Марая
« Отговор #1 -: Ноември 20, 2010, 02:30:04 am »
 ;D ;DТи я качи!
п.п.В духа на Марая ( без злоба го казвам) ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Ноември 20, 2010, 02:33:33 am »
;D ;DТи я качи!
п.п.В духа на Марая ( без злоба го казвам) ;D ;D ;D

;D ;D Права си! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Ноември 20, 2010, 02:35:57 am »
Предстои ЧРД-то на Марая и въпреки, че отвреме-навреме ни лази по нервите ;D не можем да отречем, че инициативата с тези подаръци е една от най-хубавите в този форум, защото е лично за всеки. Затова се чувствам длъжна да й върна жеста и ако можем да я зарадваме кой с каквото знае  :blink:.

Марая, да кача ли карта или ти ще я качиш? :rolleyes:

Blagodarq! :kissd:Не го очаквах...и не съм направила нищо заради жестове...Това съм аз...
Качвайте прогресии , дирекции...всичко...ГОЛА СЪМ! :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4 -: Ноември 20, 2010, 03:06:19 am »
Сладкиш, тоя сол. Юпитер какво ти носи на МЦ-то бре? :P

/ За оня ден, къде уж щяхме да ходим на ресторант друг път ще се разправяме ;). Само ми кажи дали си в момента в Бургас ;D/

*

Divna

« Отговор #5 -: Ноември 20, 2010, 03:16:43 am »
Ей, Марайче, то верно не останало много. :o

Аурора, браво, че се сещаш! Направо си му е време.

Днес Венера обърна директна и темата излезе. Мирише ми на любов, Марая!  :P ;D

« Отговор #6 -: Ноември 20, 2010, 03:31:34 am »
Вече живея в Бургас....

Интересно! Риби на IC. Управител 7ми - Венера дирекционна / производен 4ти от 4ти!!!/ прави апликиращ съвпад на IC-то ти.  :blink: И естествено намесата на транзитни Юпитер У4ти и Уран.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Ноември 20, 2010, 03:50:45 am »

Днес Венера обърна директна и темата излезе. Мирише ми на любов, Марая!  :P ;D

Само тогава , когато е във всичките и измерения....В противен случай не ми е нужна...не я искам! Снощи изхвърлих последната риба от аквариума! :P ;D

*

Divna

« Отговор #8 -: Ноември 20, 2010, 03:52:52 am »

Днес Венера обърна директна и темата излезе. Мирише ми на любов, Марая! :P ;D

Само тогава , когато е във всичките и измерения....В противен случай не ми е нужна...не я искам! Снощи изхвърлих последната риба от аквариума! :P ;D

Верно ли го направи?  :o Браво на теб!  :blink: Крайно време беше!

Абе ти за каква любов мислиш ти говоря? Ние да не сме по на 15-20?
Оная другата е за нас,вечната, непресъхваща и запомняща се .... Ох, колко поетично ми стана нещо тая вечер покрай теб!  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Ноември 20, 2010, 03:56:20 am »
Вече живея в Бургас....

Интересно! Риби на IC. Управител 7ми - Венера дирекционна / производен 4ти от 4ти!!!/ прави апликиращ съвпад на IC-то ти.  :blink: И естествено намесата на транзитни Юпитер У4ти и Уран.

Не мога да живея без залезите на морето... :blink: :wub:...София ме подтиска...стиска ме.... :unsure:
Обичам морето и ....Нептун е много важна планета в натала ми...Управлява ИЦ....Едно единствено нещо може да ме върне в София....и то ще бъде за благото на всички..., но аз съм обречена на морето и ! Просто обречена! ;D
Осъзнала съм го и го знам.... ;D :o Справка отминаващия солар.... ;D ;D
« Последна редакция: Април 10, 2011, 09:04:17 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Ноември 20, 2010, 03:59:03 am »

Оная другата е за нас,вечната, непресъхваща и запомняща се .... Ох, колко поетично ми стана нещо тая вечер покрай теб!  ;D

Давай по картата ;D ;D ;)...Ще ти станат ясни много неща... ;D ;D

*

Divna

« Отговор #11 -: Ноември 20, 2010, 04:09:08 am »

Марая, може ли такова нещо?!  :o Тъкмо взех да си обработвам мидпойнта Нептун/Венера върху АЦ и ти ме поля с вряла вода.   :-\

По картата ти знаеш, че ще пиша, ама като почувствам Венера съвсем, че е тръгнала директна. Тук при мен може да е още стационарна /имаме голяма часова разлика/. Така, че трай булка за хубост?  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Ноември 20, 2010, 04:16:32 am »

Марая, може ли такова нещо?!  :o Тъкмо взех да си обработвам мидпойнта Нептун/Венера върху АЦ и ти ме поля с вряла вода.   :-\

По картата ти знаеш, че ще пиша, ама като почувствам Венера съвсем, че е тръгнала директна. Тук при мен може да е още стационарна /имаме голяма часова разлика/. Така, че трай булка за хубост?  ;D

Маана небесна е това! :kissd:
Мидпойнта е сериозна работа , но той работи тогава , когато двете енергии са интегрирани , или тогава когато...сме усвоили енергиите на двете планети...иначе казано , ако не сме е бош лаф работа.... :wub: :wub: :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #13 -: Ноември 20, 2010, 03:19:39 pm »
Марая, прогресивната Луна ще мине над прог. Меркурий. Много вероятно е да приключиш определени бизнес, а защо не и брачни отношения. Меркурий ти управлява 7 дом и ИЦ, а действието се развива по оста 2-8 дом. Изиясняване на финансови, имотни и лични отношения.
Прог. Слънце в съвпад с нат. Венера като предстои и ингрес на Слънце във водолей и това по оста 3-9 дом. Внимавай какви ги вършиш и с кого на любовния фронт защото е много вероятно пак да влизаш освен в емоционални и в договорни отношения.Дир, Внера в съвпад с ИЦ- това веднъж може да е потвърждение за край на любов, втори път- за някакви промени в дома свързани с 5-11дом ;D  като смяна на местожителството ти заради деца и всичко, което се сетиш по тези аналогии.
Мисля, че доста ще се промени самият ти начин на живот.

*

Uran

• 6041
« Отговор #14 -: Ноември 20, 2010, 03:31:31 pm »
Сега прочетах, че си се преместила д а живееш в друг град. Значи някои от транзитите са се реализирали. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Ноември 20, 2010, 07:02:45 pm »
Сега прочетах, че си се преместила д а живееш в друг град. Значи някои от транзитите са се реализирали. :blink:

Да , Уран :blink:...В солара имах точен съвпад на сол.ИЦ с натален Нептун.... :blink:
Щв ми се наложи да живея м/у двата града ...., то е ясно...Но е факт , че някой от транзитите проработиха... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Ноември 20, 2010, 07:20:43 pm »
Ето  картi  ;D

:19:

« Последна редакция: Май 23, 2011, 09:13:53 pm от Марая »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #17 -: Ноември 20, 2010, 07:21:54 pm »
Смяташ да си у Гръцко на Рд ли?  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #18 -: Ноември 20, 2010, 07:26:31 pm »
Ами, Марая добре дошла в Бургас !

Големия недостатък на града ни е мръсния въздух ,но няколко км отклонение на юг или север решават проблема .Има и разни дребни недостатъци ,но от пристрастие няма да ги кажа .

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Ноември 20, 2010, 07:30:23 pm »
Смяташ да си у Гръцко на Рд ли?  ;D

За сега да , ама може и да ми мине нЕкоя маца път.....