Миналата година на морето се запознах с един младеж 83-ти набор много хубав и добре сложен.Той един ден ни разказа колко често ходи на такива секс срещи и няма значение с коя е а само секса.Мой колега с доста ниска интелектуална култура и хигиена оня ден ни каза че всеки уикенд ходят с негов приятел на суинг срещи (хаха по тоя повод е сетих че той като ни разказваше повечето ми колеги мислеха че суинг е танц не че не е така но съвремената младеж по друг начин танцува
).Познавам и две жени които са спали с мъже от Гепи ме като едната изобщо не подбира.А оня ден разбрах че един познат дори като правих секс с такива жени от сайтове не ползвал предпазни средства а това вече си е да дърпаш дявола за опашката. 
Това с тези сайтове вече го преживях, още преди три години. За да видя какво е, се бях регистрирала с фалшиви снимки, на една готина мацка, за да могат да кълват.

Познавам доста хора, които имат профили с лични снимки в сайтовете за запознанства, доста преди моята регистрация. Постоянно ходят по срещи и се съвокупляват. Едната ми позната е поне 100 килограмова, която има доста голям успех там, в реалния живот тц.На живо никой не й връзва. Понеже е доста забавна и остроумна, а и явно тези от сайтовете много не подбират, първо няколко дни ги омайва в нета с приказки, уговаря ги за срещи, явно там ги напива с алкохол....

, и се стига до секс. Доста "жертви" има, направо ги разбива...

PS: И мъже познавам, които са вътре в тези сайтове. Те спокойно могат да конкурират Митьо Пищова с неговите 3000 и не знам си колко бройки.